Top Dawgs Slot

Other Game

Nota

3

Divertisment

3

Arte grafice

2

Castiguri

5

Dezvoltator

Other Game

RTP

96.10%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

1.560.000.00 USD

Subiect

Animale, muzică, ciudat/ciudat

Top Dawgs

Top Dawg $ Recenzie online

Stai cu niște hound-uri hip-hop când joci slotul de top Dawg $ din Relax Gaming. Un stil distractiv, de desene animate, stabilește jocul pe străzile LA, condus de membrii unei bande căsuțe. Acest joc cu 5 roi, cu 15 linii, vine în formate desktop și mobile.

Respectele de mister pot umple tambururile cu simboluri potrivite pentru o victorie mare și există o caracteristică de jocuri gratuite în care simbolurile sălbatice multiplicatoare se lipesc pe tot parcursul. Cu amestecul ideal de multiplicatori, puteți câștiga peste 25.000x pariul dvs. din acest joc extrem de volatil. Revenirea medie a jucătorilor procentul din slotul de top Dawg $ este de 96.1%.

Cum să joci slotul online de top Dawg $

Palmii înalți aleargă de o parte și de alta a unei străzi largi. Adidașii atârnă de cabluri de electricitate, iar hidranții de foc sunt o caracteristică utilă pentru personajele de câine care populează această scenă. Simboluri de carte în stil graffiti apar pe tambufurile transparente, împreună cu Gangsta Chihuahua, Bloodhound, Poodle și Bulldog. Aceste personaje de desene animate detaliate adaugă multă personalitate la Mașina de top Dawg $ și există o coloană sonoră rap pentru a se potrivi cu stilul.

Încărcați slotul de top Dawg $ pe un computer, Android, iOS sau Windows Mobile și veți găsi un panou de control ușor de utilizat, care vă permite să începeți în câteva secunde. Fila Pile de monede afișează toate opțiunile WAGER, care rulează de la 0.10 până la 40.00 pe rotire.

Săgețile duble activează un mod de rotire rapidă și faceți clic pe săgeată într -un cerc declanșează o caracteristică a rotirilor automate. Deschideți paytable -ul cu un robinet de pe butonul 3 linii mici și vedeți cât câștigați din pariul dvs. actual când 3, 4 sau 5 exemple de același simbol tip de tip de tip simbol pe oricare dintre cele 15 linii din partea stângă.

Cel mai bun în rasă este bulldogul, care plătește 3x, 5x sau 30x pariul dvs., în funcție de câte tambururi aterizează. Un"W" cu metal este simbolul sălbatic care plătește aceeași sumă și, de asemenea, acționează ca alții pentru a ajuta la finalizarea combinațiilor câștigătoare.

Rotiri gratuite și alte caracteristici de top Dawg $ slot

Simbolurile Misterului de întrebare pot apărea pe tamburul 5 în orice rotire. Simbolurile declanșatoare se blochează la loc pentru un respin, cu doar semne de întrebare și spații goale pe tambururi. Orice nou simboluri de mister se blochează și premiează mai multe respingeri, care se desfășoară până nu apar simboluri noi. Toți se transformă în mai multe exemple de un alt tip de simbol și câștigați orice premii din combinație.

Mașina Purple Pimpmobile este un simbol bonus și ai nevoie de 3, 4 sau 5 rulând în vedere pentru a câștiga 8, 10 sau 12 rotiri libere, respectiv. Simbolurile sălbatice devin lipicioase în timpul rotirilor libere și rămân pe loc până la sfârșitul caracteristicii. Orice simboluri bonus noi cresc un multiplicator de câștig pentru toate sălbaturile cu 1x și este posibil să construiți un multiplicator maxim de 7x înainte de încheierea jocurilor bonus.

Pentru a aduce o bling suplimentară din această rundă, multiplicatorii sălbatici într -o combinație câștigătoare se vor combina între ele. O linie completă de sălbăticie cu multiplicatori de 7x este egală cu un impuls masiv de 16.807x!

Caracteristici de slot

Top Dawg $ slots joc câștiguri maxime, randamente medii și volatilitate

Puteți câștiga 25.014x pariul dvs. total din slotul de top Dawg $, care la 40 de ani.00 per rotină se adaugă la un premiu cu coada de 1.560.000.00, contribuind la realizarea unuia dintre cele mai bune jocuri de slot în ceea ce privește câștigurile potențiale. Acesta este un joc cu volatilitate ridicată, iar pe termen lung, plătește 96.10 pentru fiecare 100.00 plasat în pariuri.

Top -ul nostru $ slot Dawg $

Acesta este un joc distractiv pentru fanii câinilor, cultura străzii sau doar a celor cărora le place stilul de desene animate. Mașina de top Dawg $ slot arată bine pe PC-uri și telefoane mobile, deși coloana sonoră în stil rap s-ar putea să nu fie pe gustul tuturor. Dacă asta vă include, apăsați butonul mut.

Caracteristica simbolului misterului este o rundă interesantă, care va duce în mod normal la o victorie decentă. Șansele tale de a câștiga uriașă din această creștere a caperului canin în timpul jocurilor gratuite, pe măsură ce tambururile se umplu cu tot mai multe sălbatice, iar multiplicatorii cresc.

Joacă slotul de top Dawg $ pe un computer sau pe un mobil când ești pe Walkes, pe site -urile de top online. Am găsit cele mai bune site -uri, cu cele mai mari oferte de bonusuri de bun venit și le prezentăm chiar aici la.

Partenerii cazinoului

Cât pot câștiga jucând topul Dawg $ slot Machine?

Care este cel mai bun cazinou online pentru a juca slotul de top Dawg $?

Este slotul de top Dawg $ Un joc de volatilitate ridicată?

Care sunt multiplicatorii sălbatici din jocul de top Dawg $ sloturi?

Ce jocuri sunt similare cu slotul online de top Dawg $?

Este cel mai bun lucru compatibil cu slotul Dawg $?

Cât pot paria pe fiecare rotire a mașinii de top Dawg $ slot?

Există coduri promoționale de top Dawg $ sloturi?

Este slotul de top Dawg $ un joc corect?

Când a fost top dawgs slot online lansat?