Top Gun Slot

Playtech

Nota

4

Divertisment

4

Arte grafice

4

Castiguri

3

Dezvoltator

Playtech

RTP

94.93%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

1.875.000.00 USD

Subiect

Filme, celebrități, sport

Top Gun

top gun Recenzie slot online

Obțineți jacheta de piele și nuanțele de aviator pentru că este timpul să obțineți o încuietoare de rachete pe zona de pericol și să colectați câteva premii în numerar frumoase. Pe baza hitului SMASH din 1986 cu același nume, top gun Slotul este unul dintre cele mai populare mașini de slot licențiat de la Playtech și un joc mediu/mare cu varianță, cu 243 de moduri de câștigare, care vor atrage cei mai experimentați punteri cu experiență. Joacă -l cu bani reali pe smartphone, computer sau tabletă pentru un imersiv și corect (94.93% RTP) Experiență slot cu premii care pot trece peste 500.000 de credite pe spin!

La fel ca filmul, top gun Slot Machine vă va oferi un om de aripi care să vă acopere spatele și să vă permită să focalizați rachete, doar aici s -ar putea să fiți plătit mai mult decât un cec de plată al unui pilot. Cu sute de moduri de a câștiga, o caracteristică de duș sălbatic și un bonus de rotiri gratuite cu suplimente îmbunătățite, veți avea toate șansele de care aveți nevoie pentru a vă spori banca cu câteva pungi proaspete de monede. Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre caracteristicile bonusului, premiile și limitele de pariați ale jocului, nu ezitați să citiți recenzia noastră completă despre top gun de PlayTech.

top gun Controluri și configurarea sloturilor

Indiferent de dispozitivul pe care doriți să îl utilizați pentru a -l reda, top gun Slot Machine va fi destul de ușor de bucurat. Pentru a începe să joci pentru bani reali, va trebui să configurați un singur control al pariului care determină dimensiunea pariu total și valoarea monedelor dvs. Deoarece pariul este fixat la 25 de monede pe spin, pariul minim este stabilit la 0.25 de credite sau 0.01 credite pe monedă. Dar dacă doriți să jucați ca o rolă înaltă, puteți găsi, de asemenea, o mulțime de pariuri mai mari pentru a le selecta, până la un total de 125 de credite pe rundă.

Ceea ce este neobișnuit în ceea ce privește slotul este mecanica sa de plată, care vă oferă un total de 243 de moduri în care puteți câștiga un premiu în loc de 20, 25 sau 50 obișnuit. Luați în considerare numărul de linii de câștig și unele dintre premiile oferite de simbolurile sale și vă veți da seama cât de răsplătitor top gun slotul poate fi. În timp ce pictogramele cardului nu plătesc prea mult, oferind premii între 5 și 50 de monede pe secvență, simbolurile imaginii plătesc cu siguranță mult mai mult. Cu premii începând de la 15 monede pe secvență și urcând până la 500 și 1.000 de monede, vor fi o mulțime de plăți suculente pentru a aștepta cu nerăbdare. Dacă doriți să aruncați o privire mai atentă la fiecare simbol și la plata acestuia, trebuie doar să apăsați butonul"Informații" de pe ecran.

Pentru jucătorii mobile, PlayTech oferă o versiune optimizată a top gun Slot Machine, care poate fi redat fără probleme atât pe tablete iOS, cât și pe Android, și pe smartphone -uri. Controalele sunt aceleași indiferent dacă joci pe mobil sau pe desktop, ceea ce face mai ușor comutarea între dispozitive.

top gun Caracteristici de joc și bonus

Premii la top gun Academia poate fi câștigată puțin diferit decât în cazul majorității mașinilor de slot. În loc să vă cereți să colectați simboluri pe linii de plată, acest slot vă va plăti de fiecare dată când cel puțin trei din aceleași simboluri apar pe trei sau mai multe tambururi adiacente, indiferent de pozițiile lor. Dar, din moment ce plățile pot fi câștigate doar de la stânga la dreapta, primul simbol al fiecărei secvențe de potrivire va trebui să înceapă la cea mai stinsă tambur pentru a putea declanșa un premiu.

În afară de pictogramele obișnuite, slotul vă oferă, de asemenea, un simbol bonus sălbatic, care poate înlocui pentru orice altă pictogramă din bara de plată a împrăștierii atunci când nu există suficiente simboluri potrivite pentru un câștig. Sălbaticul poate plăti, de asemenea, premii de până la 1.500 de monede atunci când nu înlocuiesc alte pictograme. Și când nu există suficiente sălbatice pe ecran, slotul poate crea la întâmplare unele cu caracteristica sa de bonusuri pentru Dogfight Wilds. Această caracteristică poate fi activată la întâmplare în timpul oricărui spin pentru ca Wingmanul tău să zboare peste mulinete și să creeze între 1 și 15 noi sălbatici.

Un alt simbol special care merită atenția dvs. este simbolul jetului de luptă, care aici acționează ca simbol al împrăștierii. Colectați trei jeturi de luptă pe tamburi unul, trei și cinci și puteți câștiga acces la un joc bonus de 8 rotiri gratuite. Acest joc bonus vă transportă într -un nou set de tambur, unde veți juca în zona de pericol de Kenny Loggins și vă veți bucura de bonusuri îmbunătățite de câine de câine care apar mai frecvent și dau mai multe simboluri sălbatice pentru câștiguri mai mari.

Caracteristici de slot

Concluzie

Un joc pentru toți fanii unuia dintre filmele clasice, dar și cei care caută o acțiune volatilă, top gun slotul poate vorbi cu o gamă largă de jucători, deși nu cei care încearcă sloturi pentru prima dată. În ciuda faptului că are 243 de linii de câștig, top gun Slotul este un joc mediu/mare cu o viteză scăzută, ceea ce îl face potrivit pentru cei cărora nu le plac mașinile riscante. Cu toate acestea, acest lucru înseamnă, de asemenea, că jocul poate plăti considerabil bine atunci când se întâmplă, ducându -vă la premii mari de peste 500.000 de credite!

Dacă nu sunteți prea mult în sloturi de mare varianță, PlayTech are, de asemenea, o mulțime de jocuri medii și cu volatilitate scăzută pe care le puteți consulta la pagina noastră de sloturi online. Pentru un alt slot licențiat, dar unul mai puțin riscant, aveți uimitorul slot Sopranos Slot, care vă oferă bonusuri de rotiri gratuite, câștigă multiplicatori și jocuri laterale interesante în care veți primi plăți suplimentare de la Tony Soprano însuși. Și pentru ceva cu o variație cu adevărat scăzută, aveți a night out Slot unde, de asemenea, vă veți bucura de rotiri gratuite și de plăți sălbatice frumoase, dar și de pachete laterale care activează jackpot-uri speciale.

Partenerii cazinoului