Top Trumps World Football Stars 2014 Slot

Playtech

Nota

5

Divertisment

2

Arte grafice

2

Castiguri

2

Dezvoltator

Playtech

RTP

95.26%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

750.000.00 USD

Subiect

Celebrități, acțiune/aventură, sport

Top Trumps World Football Stars 2014

top trumps world football stars 2014 Recenzie slot online

Lăsați -vă cizmele și trageți pentru a marca astăzi cu top trumps world football stars 2014 slot. O versiune actualizată a originalului Stele de fotbal Slot, acest joc Playtech aduce legende precum Wayne Rooney pentru a vă alinia alături de. Vei lua acasă gloria?

Despre top trumps world football stars 2014 Joc de sloturi online

Acest joc de sloturi are doar trei rânduri, cinci tamburi și 15 linii de plată reglabile. Pariurile variază de la 0.01 până la 150, ceea ce înseamnă că puteți paria între 0.01 și 10 pe linie. Există un buton MAX BET la îndemână pentru rolele înalte. Pentru jucătorii cărora le place să parieze în mod constant sau doresc doar să accelereze lucrurile, există și un buton de redare automată care oferă până la 99 de rotiri auto.

Scopul jocului este de a se potrivi cu trei sau mai multe simboluri, de la Standard J, Q, K și Simboluri, până la cele cinci simboluri ale jucătorilor cu punctaj înalt-Legendele internaționale Lionel Messi, Iker Casillas, Bastian Schweinsteiger, Andrea Pirlo și Anglia Căpitanul Wayne Rooney. Simbolul sălbatic vine sub forma lui Cristiano Ronaldo, care înlocuiește toate simbolurile standard pentru a finaliza o combinație câștigătoare.

În timpul jocului, orice câștig poate fi jucat făcând clic pe butonul Gamble situat sub tambur. Acest lucru vă va duce la un ecran în care un dealer trece peste o carte: pentru a câștiga, trebuie să alegeți o carte mai mare. Dacă cartea dvs. este mai mică, veți fi dus înapoi la ecranul principal al jocului. Acest slot este ideal pentru fanii fotbalului care doresc să audă urletul mulțimii în timp ce se învârt. Rundele bonus și caracteristica de joc oferă jocului o margine interesantă, perfectă pentru începători și fani cu sloturi experimentate deopotrivă.

Caracteristici, speciale și simboluri

Există câteva caracteristici excelente de bonusuri extinse în acest joc de sloturi de top Trumps. Prima este funcția de rotiri gratuite. Pentru a activa acest lucru, trebuie să urmărești să aterizezi trei sau mai multe trumpuri de top, împrăștie simboluri oriunde pe tambururi. Dacă puteți înscrie acest lucru, vă va ateriza zece rotiri gratuite. La începutul rotundului dvs. de spin liber puteți alege un jucător care devine apoi un sălbatic în plus, înmulțind orice victorie cu patru. Activați mai multe rotiri libere prin aterizarea altor trei simboluri de împrăștiere în această rundă.

Un alt bonus este bonusul Hall of Champions. Pentru a activa această caracteristică, trebuie să aterizați simbolul bonusului de aur pe tambururile unu și cinci în timpul aceluiași rotire. Această caracteristică fantastică vă va duce pe un ecran care arată 16 jucători de top. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți trei pentru a dezvălui trei mari premii în numerar - este atât de simplu. S -ar putea să primiți chiar și o alegere suplimentară dacă acest premiu este ascuns în spatele unuia dintre jucătorii aleși. Această rundă bonus poate fi activată doar în timpul jocului principal.

Pe scurt, cu atât de multe caracteristici uimitoare, acest joc nu este perfect doar pentru fanii jocului frumos, ci și pentru jucătorii cărora le place să câștige mare.

Caracteristici de slot

Partenerii cazinoului