Transformers - Battle for Cybertron Online Slot

IGT

Nota

3

Divertisment

5

Arte grafice

3

Castiguri

2

Dezvoltator

IGT

RTP

95.00%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

CA 250.000.00 USD

Subiect

Filme, benzi desenate, acțiune/aventură

Transformers - Battle for Cybertron

transformers battle for cybertron online slot Revizuire

Dacă nu sunteți familiarizați cu aventurile de știință din Optimus Prime, Bumblebee și Megatron, atunci transformers battle for cybertron online slot Probabil că nu te va transforma la un fan. Cu toate acestea, pentru oricine s -a bucurat de seria de desene animate clasice, a cumpărat jucăriile și acum urmărește filmele de succes, acesta este un slot video online pe care nu veți dori să -l ratați.

The Transformers Battle for Cybertron Slot Machine este un slot de 5 roel, cu 40 de linii din IGT. Ca multe dintre jocurile lor, se bazează pe personaje celebre, ceea ce a făcut -o într -un hit instant. Dar spre deosebire de mulți IGT Sloturi, pe care le veți găsi doar la cazinourile terestre, Battle Transformers pentru Cybertron este pe deplin optimizat pentru a juca online, pe iOS și mobile Android.

Asta înseamnă că vă puteți alătura acțiunii la unele dintre cele mai bune site -uri de cazinouri online. La fel ca desenele animate și filmul, The Transformers se luptă pentru slotul Cybertron din IGT este plin de aventură. Autobots și Decepticons se confruntă unul împotriva celuilalt într -o luptă epică, deoarece distrug simboluri pe tambururi, declanșează jocuri gratuite și plătesc câștiguri care pot atinge până la 50.000.00.

Vei putea ajuta Optimus Prime să învingă Megatron? Citește -ne transformers battle for cybertron online slot Recenzie, apoi jucați-vă în realitate la unele dintre cazinourile noastre de top.

Transformers Battle pentru controalele și configurarea slotului Cybertron

Unul dintre lucrurile care fac ca un slot să fie atât de popular este o gamă largă de pariuri. Înseamnă că jucătorii din toate bugetele pot găsi un pariu care să le potrivească și să se lupte cu Transformers pentru Cybertron Slot Machine, vă vom juca cu mize de la doar 0.40 pe rotire, chiar până la 500.00.

Este un slot foarte ușor de configurat, ceea ce îl face ideal pentru jucătorii noi. Doar faceți clic pe butoane de pe panoul de control pentru a seta nivelul de pariu ales și sunteți gata să intrați în luptă. Jocul oferă opțiuni pentru a roti automat tambururile, accelerarea acțiunii în modul turbo și reglați calitatea graficelor. Această ultimă opțiune este excelentă atunci când joci pe un mobil iOS sau Android și nu ai o conexiune perfectă, deoarece păstrează jocul lin și fiabil.

De asemenea, aveți opțiunea de a revizui ce merită fiecare simbol atunci când aterizați 3 sau mai mult de la stânga la dreapta pe oricare dintre cele 40 de linii. Paytable listează fiecare combinație posibilă și oferă, de asemenea, informații despre rundele bonus.

Mașina Transformers pentru Cybertron slot folosește grafică de înaltă calitate pentru a aduce în viață personajele. Nu este în conformitate cu standardele serialului de filme, ci o îmbunătățire vastă a desenelor animate din anii 1980, care au introdus pentru prima dată Transformers în lume.

Transformers Battle pentru Cybertron Gameplay și Bonus Caracteristici

Există mai multe caracteristici bonus de care să te bucuri în acest joc, unele dintre ele apar în orice rotiri câștigătoare, unele apar la întâmplare, iar altele trebuie să fie declanșate de simboluri speciale. Prima caracteristică pe care este probabil să o întâlnești sunt simbolurile Freefall.

Practic, orice simboluri care alcătuiesc o combinație câștigătoare va dispărea, ceea ce lasă goluri pe tambururi. Simbolurile de mai sus coboară pentru a umple golurile și altele noi apar de deasupra ecranului vizibil. Acest lucru poate duce la o altă victorie, care declanșează o altă cădere liberă. Este o modalitate fantastică de a revendica câștigul după victorie dintr -o singură miză.

Veți găsi, de asemenea, un simbol al Allspark, sursa puterii transformatoarelor. Acesta este un simbol sălbatic care poate înlocui alții, completând linii câștigătoare atunci când aterizează în locurile potrivite.

Pe lângă toate acestea, uitați -vă la Optimus Prime și Megatron. Acești tipi vor distruge orice simboluri ale dușmanilor lor jurați pe tambururi, ceea ce duce la un alt caz liber și poate o altă victorie. Shockwave și Grimlock distrug, de asemenea, simboluri aleatorii pentru tine.

Dar Battle Transformers pentru Cybertron are și mai mult bonus tratează mâneca robotului său. Planeta Cybertron acționează ca un simbol bonus, declanșând rotiri gratuite atunci când aterizează în orice 3 sau mai multe locuri. Aveți de ales funcțiile de rotiri gratuite, cu 4 opțiuni. Fiecare opțiune vă oferă un număr diferit de jocuri bonus, plus un multiplicator diferit atașat la orice victorii în timpul lor.

Ați putea alege până la 15 jocuri gratuite în care toate câștigurile sunt dublate, sau cât mai puține rotiri, dar câștigurile sunt stimulate cu 15x peste. Alegerea dvs. variază volatilitatea rundei bonusului, lăsându -vă la conducerea jocului. În general, acesta este un joc de volatilitate medie, în care procentul de revenire la jucători este un 96 foarte generos.47%.

Caracteristici de slot

Concluzie

Dacă vă place franciza Transformers sau sunteți doar în orice tip de știință de știință, atunci Transformers se luptă pentru slotul Cybertron din IGT ar putea deveni un favorit instant. Este o aventură palpitantă, jucată cu câteva grafice și animații uimitoare. Exploziile se trag prin tambururile din căderile libere, iar când diferiții roboți se explodează reciproc la biți, în timp ce simbolurile devin animate atunci când fac parte dintr -o linie de câștigare.

Coloana sonoră este perfect concepută pentru a se potrivi cu acțiunea, astfel încât jocul arată și sună excelent pe PC -urile și telefoanele desktop.

Microgaming Aveți un joc tematic la fel de interesant, cu slotul lor Battlestar Galactica. Acest joc plin de acțiune se bazează pe versiunea re-bazată a serialului de televiziune de succes, nu pe originalul anilor '70. Imaginile reale ale distribuției vor fi văzute pe cele 5 tamburi și cele 243 de moduri de a câștiga care se desfășoară peste ele. Jocuri gratuite cu multiplicatori, moduri de joc diferite și stacked Simbolurile sălbatice sunt doar câteva dintre caracteristicile care așteaptă să fie descoperite.

Veți găsi Battlestar Galactica și Transformers Battle for Cybertron Slot Machines la unele dintre cele mai cunoscute cazinouri online, precum cele prezentate pe această pagină. Asigurați -vă că începeți aventurile dvs. în spațiu colectând un bonus de bun venit atunci când deschideți un nou cont de cazinou.

Partenerii cazinoului