Treasure of Shaman Slot

Fugaso

Nota

4

Divertisment

3

Arte grafice

2

Castiguri

2

Dezvoltator

Fugaso

RTP

96.20%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

2.835.000.00 USD

Subiect

Jungla, aztecă

Treasure of Shaman

treasure of shaman - Revizuirea sloturilor

Dacă ați visat vreodată să explorați pădurea tropicală Amazon, acum aveți șansa să faceți acest lucru și să câștigați bani direct din confortul casei dvs. cu noul treasure of shaman joc de sloturi. Numai cu premiile sale de top, treasure of shaman are mai mult decât suficient pentru a atrage cei mai mulți punți pentru a încerca jocul. Dar când adăugați rotiri gratuite suplimentare, câștigați multiplicatori, bonusuri cu clic-me și jocuri duble sau nimic, aceasta Fugaso slotul devine și mai greu de ignorat.

Cum face treasure of shaman Slot Play?

Nu aveți nevoie neapărat de experiență anterioară în jocul de sloturi pentru a vă bucura treasure of shaman Pentru că acest joc de cazinou poate fi jucat cu ușurință chiar și de punterii începători. Înainte de a începe să vă învârtiți, va trebui să utilizați doar controalele de pariuri pe ambele părți ale ecranului pentru a selecta valoarea monedei și pentru a alege câte monede pe linie de plată doriți să cheltuiți. Cel mai mic pariu pe care îl puteți plasa este doar 0.20 de credite, în timp ce pachetul maxim este de 200 de credite pe site -urile noastre de cazinou online recomandate.

Există 20 de linii de câștig care pot declanșa premii și puteți vedea fiecare dintre ele apăsând numerele așezate lângă tambururi. Puteți câștiga bani colectând zece simboluri diferite, dintre care unele pot declanșa și caracteristici bonus speciale. Joacă -te cu o singură monedă pe o linie de plată la orice cazinou cu bani reali și te poți bucura de plăți, de la 5 monede până la 10.000 de monede pe secvență. Dar dacă joci cu toate cele zece monede, aceste premii vor crește de zece ori, oferindu -ți o lovitură la victoria de până la 100.000 de monede! Și ceea ce este și mai interesant este faptul că slotul vă oferă o șansă unică de a dubla orice premiu pe care îl colectați cu o funcție specială de joc - lucru pe care nu îl obțineți cu multe alte sloturi online.

Când jucați pe un telefon, experiența nu este atât de diferită de când utilizați un computer pentru a juca. Majoritatea FugasoMașinile de slot au fost construite pentru a funcționa fără probleme pe orice dispozitiv mobil iOS sau Android și treasure of shaman nu face excepție. Un control de rotire sensibil la atingere vă permite să vă jucați rundele în timp ce vă deplasați, în timp ce o caracteristică dedicată autoplay vă permite să faceți o pauză și să aveți slotul să joace o secvență de runde pentru dvs.

treasure of shaman Bonusuri și rotiri gratuite

Pentru a câștiga câțiva bani pe Treasure Shaman, va trebui să formați secvențe de două sau mai multe simboluri identice pe o linie de plată, începând de la cea mai stângătoare tambur. Există doar două simboluri care plătesc pentru o combinație de două zile și oferă cele mai bune premii din joc. Cel mai valoros simbol al tuturor este simbolul sălbatic, deoarece poate înlocui toate simbolurile bonus pentru a vă completa secvențele și a vă plăti. Și atunci când nu se înlocuiește, acest simbol poate plăti până la 10.000 de monede și asta este doar atunci când pariați o singură monedă pe linie.

Un alt simbol bonus pe care îl puteți colecta este împrăștierea șamanului. Acest simbol poate plăti până la 5.000 de monede, indiferent de locația sa, dar, de asemenea, declanșează un bonus de rotiri gratuite. Când colectați cel puțin trei scute pe ecran, slotul vă va acorda cu 12 rotiri gratuite, fiecare dintre acestea fiind jucat cu un multiplicator de plată de 3x. Și cea mai bună parte este că rotirile gratuite pot fi retrase din nou în timpul funcției bonus pentru un număr nedeterminat de ori.

Iar ultimul simbol special este simbolul dvs. bonus și declanșează o caracteristică de pick-and-câștig pe mai multe niveluri. Când trei dintre simboluri sunt colectate pe o linie de plată, slotul declanșează doar jocul bonus. Dar când colectați patru sau cinci simboluri bonus, puteți câștiga și multiplicatori pentru premiile dvs. bonus de 5x și, respectiv, 27X. Joacă prima etapă a jocului pentru a colecta unele plăți instantanee în numerar, dar progresează la a doua etapă și poți câștiga un multiplicator suplimentar de plată pentru o șansă de a câștiga până la 14.175 de monede atunci când joci cu bani reali.

Caracteristici de slot

Câștig maxim, RTP și volatilitate pentru treasure of shaman slot

Acest slot mobil-mobile este plin de bonusuri și poate plăti premii de până la 100.000 de monede pe secvență atunci când este jucat pentru numerar real la cazinourile mobile online, în funcție de nivelul pariului. Totuși, nu ar trebui să vă așteptați să vedeți plățile colosale atât de ușor în timp ce jucați, deoarece, până la urmă, slotul păstrează în continuare o rată mare de succes. Volatilitatea medie și 95.98% RTP ar trebui să însemne că rotirile sunt mai consistente decât veți găsi în alte sloturi online.

treasure of shaman - Verdict și rezumat

treasure of shaman de Fugaso a fost construit pentru a atrage o gamă largă de jucători datorită caracteristicilor sale simple de bonus, a jocului de variație medie și a limitelor largi de pariere. Dacă sunteți în căutarea sloturilor care pot plăti premii bune fără prea multe riscuri la cazinourile online de top, treasure of shaman Vă va răspunde nevoilor.

Pe de altă parte, dacă vă puteți asuma riscul de a atinge premii uriașe, Fugaso are, de asemenea, câteva jocuri de mare varianță pe care s-ar putea să doriți să le analizați. Revenge of Cyborgs este unul dintre cele mai imersive sloturi ale studioului care oferă un joc mai riscant, dar și o varietate de caracteristici bonus. Mumia 2018 și carousel sunt, de asemenea, alegeri populare și la fel este și slotul bot nebun. Asigurați -vă că consultați pagina noastră de sloturi pentru și mai populare Fugaso sloturi pe care le puteți juca gratuit, dar și o mulțime de alte jocuri de top de la alți furnizori de software.

Partenerii cazinoului