Treasure Tracks Slot

Microgaming

Nota

5

Divertisment

4

Arte grafice

2

Castiguri

3

Dezvoltator

Microgaming

RTP

96.39%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

250.000.00 USD

Subiect

Voiaj

Treasure Tracks

treasure tracks Recenzie slot online

Microgaming lansează un nou titlu care se învârte în jurul trenurilor și traseelor de tren, dezvoltat de studiourile sale nou -partener Parteneriat Gold Coin, care s -a alăturat rețelei în mai 2021.

treasure tracks este un slot 5x3 care oferă 20 de linii de plată și un RTP de 96.39%. Ajunge cu caracteristici cunoscute, dar și o nouă mecanică inovatoare, numită Conectify Pays. Slotul poate oferi premii excelente, de până la 5.000x, miza, așa că rămâneți cu noi prin intermediul acestui lucru treasure tracks Recenzie pentru a descoperi cum să ajungeți la aceste recompense pe site -urile de top online.

Cum să joci treasure tracks Slot

MicrogamingCel mai recent slot este configurat într -o gară, după cum puteți vedea din fundal, în momentul în care vă încărcați treasure tracks pe orice dispozitiv mobil sau desktop. Tamburele sunt în mijlocul ecranului, iar în stânga lor, puteți vedea diferite trenuri colorate și recompense speciale lângă ele, pentru a fi explicate în curând.

În partea dreaptă a tambuinelor, veți vedea butoanele de control. Pornind de la partea de sus, primul buton pe care îl veți vedea este butonul cu trei bare. Făcând clic sau apăsând pe el, veți introduce playtable. Veți vedea cărțile de joc cu plată scăzută de la 10 până la a, apoi clopotele, pălăria conductorului de tren, clipperul de bilete, ceasul de buzunar și lămpile. Simbolul sălbatic este dirijorul feminin. Locomotiva de aur, pe de altă parte, este împrăștierea.

Coborând, veți vedea butonul automat, urmat de butonul de rotire. Următoarele sunt butoanele de monedă marcate cu + și -. Făcând clic sau apăsând pe ele, veți crește sau reduceți nivelul pariului, de la 0.20 până la 50 de credite pe spin. Dar, deoarece puteți activa un pariu suplimentar, pariul de monede de aur, intervalul poate crește de la 0.30 până la 75 de credite pe spin și veți avea acces mai rapid la funcția bonus cu acesta. Sub mulinete, veți vedea afișajele pariu, câștig și echilibru, mergând de la dreapta la stânga.

treasure tracks Caracteristici bonus și rotiri gratuite

The Wild in the Slot poate înlocui toate simbolurile, Barba pe cele speciale, în crearea de combos câștigătoare. Dar adevărata acțiune din slot se întâmplă atunci când declanșați treasure tracks Caracteristică bonus.

Va trebui să aterizați trei până la cinci spatters de locomotive pentru a declanșa 10 până la 20 de rotiri gratuite. Dar, dacă așezați pariul de monedă de aur, vă veți dubla șansa de a declanșa bonusul bonus. Cu acesta activ, 2 împrăștiați sunt adăugați la tambururi pentru a vă dubla șansele. Dar cu acest pariu activ, veți primi 3 sau mai multe bilete de monedă de aur pentru a declanșa 10 rotiri gratuite.

În timpul rotirilor gratuite, Mecanica Conectify Pays este în joc. Mecanica conectează trenurile de -a lungul liniilor de câștig pentru a livra unul dintre premiile speciale oferite, găsite în stânga tamburelor. Datorită funcției Royal Scatters Pays, în timpul rotirilor gratuite, cărțile de joc pe care Royals le va plăti ca Scators, ceea ce înseamnă că nu vor trebui să aterizeze pe tambururi adiacente pentru a oferi un câștig. Și datorită tuturor acestor lucruri, există posibilitatea de a retrage rotirile gratuite și de a obține până la 20 de noi rotiri gratuite, timp în care puteți câștiga premii de până la 5.000x miza!

În unele jurisdicții, există funcția de dublu up disponibilă, în care puteți dubla orice victorie după orice rotire, prin urmare, apucați un total de 10.000x miza.

Caracteristici de slot

treasure tracks RTP, Max Win & Volatility

treasure tracks este un slot extrem de volatil, cu un RTP de 96.39%. Max -ul pe care l -ați putea câștiga în mod regulat este de 5.000x, dar în unele jurisdicții, cu funcția de joc dublu up, puteți să vă dublați câștigul, ceea ce înseamnă că scoateți până la 10.000x miza.

Așadar, presupunând că câștigați plata de 5.000x de miză și ați jucat slotul pentru maximul pariu de 50 de credite, înseamnă că cel mai mult puteți câștiga jucând treasure tracks sunt 250.000 de credite. Această victorie ar putea fi dublată dacă joacă dintr -o jurisdicție în care este permisă pariul doble up.

treasure tracks Verdict și sloturi similare

treasure tracks Cu siguranță îți amintește de Relax GamingSeria de sloturi de trenuri pentru bani, din cauza temei recunoscute inspirate de tren. Dar MicrogamingTitlul este special, deoarece introduce o nouă, inovatoare, conectarea mecanică, permițându -vă să obțineți câteva victorii masive în timpul rotirilor gratuite. Nu există nici o îndoială că jocul este interesant, deoarece este încărcat cu caracteristici, prin urmare, prima șansă pe care o obțineți, asigurați -vă că încercați!

Partenerii cazinoului

Cine a făcut treasure tracks slot?

Cand este treasure tracks' Data de lansare?

Este treasure tracks Un slot Megaways?

Cu Mecanica Conectify Pays, simbolurile trenului trebuie să se alinieze orizontal pe o linie de plată pentru a da o plată?

Ce simboluri sunt prezente pe tambururile treasure tracks slot?

Care sloturi sunt similare cu treasure tracks în ceea ce privește tema?

Care este plata maximă pe care o puteți câștiga jucând treasure tracks slot?

Este treasure tracks un slot extrem de volatil?

Pot sa ma joc treasure tracks pe tableta mea?

Care este cel mai bun treasure tracks Aplicație cu slot?