Triple Diamond Slot

IGT

Nota

4

Divertisment

2

Arte grafice

3

Castiguri

4

Dezvoltator

IGT

RTP

96.50%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Nu

Câștig maxim

250.000.00 USD

Subiect

Bijuterii, șapte, bare și clopote

Triple Diamond

triple diamond Recenzie slot online

Ce este mai bun decât un diamant? Două diamante! Ce este mai bun decât două diamante? Trei diamante - și aceasta este tema triple diamond slot machine de la IGT. Acest faimos joc a fost de ceva vreme și de la lansare, a adunat un fanbase imens. Deși graficele sunt puțin datate în comparație cu mașinile mai noi, acest lucru nu i -a oprit pe jucători în căutarea jocului interesant și a funcțiilor plină de satisfacții.

triple diamond Slotul online are un aspect clasic cu 3 tamburi, cu 9 plăți. Simboluri tradiționale single, duble și triplă, împreună cu Red 7, vor completa ecranul și, sperăm, să se alinieze pentru a plăti premii. Dar cele mai bune recompense provin din special triple diamond Simboluri, care pot duce la plăți uriașe de până la 1199x miza de linie. Aceasta este egală cu 3.597.00 la pariul maxim.

IGT, sau tehnologia internațională a jocului pentru a le oferi titlul lor complet, sunt unul dintre cei mai buni dezvoltatori de jocuri de cazino din lume. Deși deseori își restricționează sloturile la cazinourile terestre, suntem încântați să vă spunem că triple diamond Slot Machine este disponibil pentru a juca online. Este complet compatibil cu Android Mobile, iPhone și iPads, precum și PC -uri și laptopuri pentru desktop.

Ei spun că diamantele sunt cel mai bun prieten al unei fete, dar fie că ești bărbat sau femeie, verifică triple diamond slot din IGT Și ar putea deveni rapid jocul tău preferat.

triple diamond Controluri și configurarea sloturilor

Dacă sunteți un jucător cu mize mici, care dorește să se bucure de câteva rotiri și poate colecta câștiguri modeste, veți constata că doar 0.09 este necesar pentru a roti tambururile triple diamond slot. Majoritatea jucătorilor vor fi mulțumiți de mizele maxime de 27.00 pe rotire, dar s -ar putea să nu fie suficient pentru rolele înalte.

Desigur, IGT doresc ca jocurile lor să apeleze la cât mai mulți oameni și astfel au conceput triple diamond slot machine pentru o ușurință de utilizare.. Butoanele de control simple cresc și scad nivelul de pariu. Alte opțiuni includ rotirea automat automat și accelerarea jocului în modul FastPlay.

Toate aceste opțiuni sunt disponibile pe versiunile desktop, iOS și Android ale triple diamond jocuri mecanice. După cum vom vedea, premiile și caracteristicile bonus sunt comune și tuturor platformelor, așa că nu contează cum alegeți să accesați acest slot clasic.

Pentru a câștiga premii de la triple diamond slot, trebuie să potriviți simbolurile din cele 3 tamburi. Jocul prezintă 9 linii de plată diferite, iar suma câștigată depinde de simbolurile care aterizează pe o linie de plată. Orice combinație a simbolurilor unice, dublu și triplu bar va vedea un premiu egal cu 5x suma pariată pe fiecare linie plătită. Pictogramele de bare unice plătesc 10x pariul dvs. de linie, în timp ce barele duble valorează 20x. Simbolul galben triplu bar returnează un premiu de 40x, pariul dvs. atunci când umple oricare dintre cele 9 linii de plată.

Cel mai valoros simbol standard este un Red 7, care este în mod tradițional pictograma de top din jocurile clasice de sloturi. Dacă aterizați acest lucru pe orice linie de plată, câștigați un premiu de 100x pariu de linie. triple diamond este un joc simplu, dar aruncați o privire asupra plății, deoarece acest lucru vă va aminti de aceste valori înainte de a -l juca.

triple diamond Caracteristici de joc și bonus

Grafica de bază se potrivește perfect jocului simplu. Chiar și coloana sonoră este preluată direct de la mașinile tradiționale de fructe, deși spre deosebire de jocurile din pub -uri, arcade și baruri, aveți opțiunea de a reduce volumul dacă cacofonia bipurilor și jingles -ului devine prea mult.

Simbolul pe care vrei să -l vezi cu adevărat este triple diamond logo -ul jocului. Te recompensează în mai multe feluri. În primul rând, un singur triple diamond plătește un premiu instantaneu de două ori mai mult decât suma mutată pe linie. Orice 2 simboluri logo vor valora 10x. Cea mai mare plată a jocului este însă revendicat atunci când completați o linie cu acest simbol, colectând 1199x pe linie de linie.

Dar aceasta nu este singura caracteristică specială a triple diamond logo -ul jocului, deoarece este și simbolul sălbatic. Poate acționa ca oricare altul dacă aterizează în locurile potrivite pentru a finaliza o combinație. Nu numai că acest lucru sporește frecvența câștigurilor, dar un singur simbol al logo -ului într -o combinație triplă premiul de bază. Două simboluri sălbatice care completează o secvență câștigătoare vor înmulți valoarea celuilalt simbol cu un uimitor 9x peste!

Caracteristici de slot

Concluzie

Am constatat că triple diamond Slot Machine are o revenire foarte generoasă la jucători procent de 96.5%, care este mai mare decât multe jocuri în stilul mașinii cu fructe. De asemenea, vine cu o volatilitate medie, așa că, în medie, ar trebui să vedeți o mulțime de rotiri câștigătoare, fiecare plătind un premiu decent.

Poate că un pariu maxim mai mare ar fi fost plăcut de văzut, dar chiar și așa, 27.00 pe rotire va fi încă suficient pentru majoritatea dintre noi. Dacă vă plac sloturile clasice cu mult farmec în stil vechi, atunci triple diamond din IGT este unul dintre cele mai populare de acest fel.

Cineva la IGT a decis asta triple diamondS nu au fost suficient de strălucitoare, așa că compania a lansat acum Hot Roulette - Triple Double Diamond. Acest slot palpitant poate avea un nume DAFT, dar jocul mai mult decât compensează.

Tambinele cu umbră violet prezintă simboluri similare cu triple diamond Sloturi joc, dar când aterizați simbolul ruletei fierbinți pe o linie, vederea se schimbă la o roată de ruletă realistă. Faceți clic pentru a trimite o minge care se învârte în jurul roții și colectați premii atunci când se oprește pe numerele alese.

Joacă asta și triple diamond Slot Machine la unele dintre cele mai bune cazinouri online. Am găsit câteva cazinouri care sunt pietre adevărate, unde sunteți bineveniți cu fonduri bonus și jocuri gratuite atunci când vă înscrieți.

Partenerii cazinoului