Triple Dublu Da Vinci Slot Cu Diamante

High 5 Games

Nota

5

Divertisment

5

Arte grafice

2

Castiguri

2

Dezvoltator

High 5 Games

RTP

97.00%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

400.000.00 USD

Subiect

Monede de aur/aur, bijuterii, istorie

Triple Double Da Vinci Diamante

Triplu dublu da vinci Revizuirea slotului online cu diamante

Descoperiți un slot elegant cu bijuterii fastuoase, dazzling diamonds, și picturi de renume mondial. Tripla dublă da vinci Slot Diamonds de HI 5 Games este inspirat de artistul Leonardo da vinci. Puteți face o călătorie back in time până la era renascentistă pentru a câștiga premii de lux. Această temă de lux vă aduce o tambur, grilă de 5 rânduri, cu opțiunea de a paria pe 40 de linii de plată diferite. Doar un spin ar putea derula premii care ajung până la 400.000 de monede minunate. Această oportunitate de a câștiga este disponibilă pe toate dispozitivele, inclusiv pe toate dispozitivele mobile. Caracteristicile bonusului includ tambururi, sălbatice, rotiri gratuite, precum și simboluri împărțite. Pur și simplu citiți ghidul nostru aprofundat de sloturi de mai jos pentru a afla cum să obțineți recompense.

Cum să joci triplu dublu da vinci Slot online cu diamante

Un avantaj al triplului dublu da vinci Slotul cu diamante este că este disponibil pe toate dispozitivele cunoscute la cele mai bune cazinouri online. Dacă preferați jocurile mobile, puteți accesa jocul de pe orice dispozitiv mobil, inclusiv dispozitivele Android și iOS. Indiferent de dispozitivul pe care îl alegeți, aveți șansa de a primi până la 400.000 de monede, în orice caz. Tema luxoasă se inspiră din picturile lui Leonardo da vinci. Puteți accesa paytable -ul dacă apăsați fila"+" din colțul din dreapta sus al ecranului.

Controalele de sub grila 5x3 includ o opțiune"BET". Pur și simplu comutați fila"BET" pentru a selecta un pariu din 0.40 până la 400 de monede un spin. Veți vedea soldul și câștigurile totale alături de controlul"pariu". Puteți apăsa fila"Spin" din dreapta pentru a face ca tambururile să se miște.

Triplu dublu da vinci Diamante caracteristici și rotiri gratuite

Simbolurile din tripla dublă da vinci Slotul cu diamante include bijuterii, perle, diamante și o varietate de tablouri de renume mondial. Pur și simplu rotiți tambururile și urmăriți simbolurile terenuri pentru a forma linii câștigătoare. Păstrează -ți ochii decojiți pentru simbolul amețitor al diamantului care acționează ca un sălbatic. Ca un sălbăticie, înlocuiește alte simboluri pentru a completa linii de câștig suplimentare. Cu toate acestea, nu poate înlocui simbolul de împrăștiere și apare doar pe tambururi 2, 3 și 4. Simbolul jocurilor gratuite este împrăștierea care poate ateriza pe tambururi 1, 2 și 3. Dacă aterizați 3 sau mai multe scute, veți începe un joc bonus cu 10 rotiri gratuite. Este posibil să se declanșeze funcția bonus pentru a primi și mai multe rotiri gratuite.

Toate simbolurile picturii pot apărea ca simboluri împărțite. Au puterea de a deveni simboluri duble sau chiar triplu pentru a -ți crește șansele pentru plăți mari. Dacă acest lucru nu a fost suficient, tambururile de tumbling vă acordă un respin gratuit de fiecare dată când faceți un câștig. Acest respin gratuit vă permite să vă creșteți câștigurile de fiecare dată când întâlniți un spin de succes. Există o mulțime de modalități de a câștiga până la 400.000 de monede.

Caracteristici de slot

Triplu dublu da vinci Diamonds Maximum Win, RTP și volatilitate

Triplu dublu da vinci Diamante de High 5 Games este un slot de volatilitate medie cu un RTP de 97%. Este posibil să primiți până la 400.000 de monede la premii.

Triplu dublu da vinci Verdict de diamante și sloturi online similare

Tripla dublă da vinci Slotul Diamonds este un joc care combină ușurința de utilizare cu recompense atrăgătoare și caracteristici bonus. Jocul are o temă elegantă inspirată din epoca Renașterii, cu premii luxoase de până la 400.000 de monede. Dacă vă place caracteristicile bonus, nu veți fi dezamăgiți de selecția de răsuciri moderne. Jocul include tambururi, rotiri gratuite, simboluri împărțite și sălbatice.

Asigurați -vă că consultați lista noastră de cazinouri online recomandate, unde puteți explora o mare varietate de titluri de către High 5 Games. Pentru șansa de a câștiga până la o miză masivă de 20.000x, consultați slotul de loot cool. Oferă sălbăticie și o mulțime de premii multiplicatoare. Ați putea încerca slotul Jungle Jack pentru oportunitatea de a vă bucura de rotiri gratuite și de extindere sălbatică. Pur și simplu vizitați lista noastră de site -uri de cazino online recomandate pentru a găsi slotul ideal cu oferte bonus.

Partenerii cazinoului