Tropical Wilds Slot

Microgaming

Nota

5

Divertisment

2

Arte grafice

5

Castiguri

5

Dezvoltator

Microgaming

RTP

96.47%

Jackpot

Da

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

225.000.00 USD

Subiect

Insula tropicala

Tropical Wilds

tropical wilds Previzualizarea slotului online

Simbolurile cărții cu efect de piatră și crabii drăguți, țestoase și șopârlele, plutesc pe grila 5x3 pe o plajă tropicală strălucitoare. Este sigur că va arăta atrăgător pe PC -uri, iOS, Android și Windows Mobiles și vine cu mai multe funcții bonus pentru a stimula attraction chiar mai mult.

tropical wilds Slotul online va veni cu 5 simboluri sălbatice diferite, cum ar fi multiplicatori, roaming, versiuni legate sau duplicate. Cel puțin 1 Wild va fi întotdeauna activ în timpul unei runde de bonus de rotiri gratuite, contribuind la creșterea câștigurilor pe site -urile de top online de sloturi online.

Cum să joci tropical wilds Slot

Vei putea juca tropical wilds slot machine pentru între 0.25 și 75.00 pe rotire. Ca și alții din Microgaming, Va fi ușor de configurat și ideal pentru jucătorii cu orice nivel de îndemânare și experiență.

O platabilă va transporta detaliile complete despre cât de mult câștigați de la fiecare simbol și cum funcționează numeroasele bonusuri.

Rotiri gratuite și altele tropical wilds Bonusuri pentru sloturi

Orice cutii de mister de pe tambururile tropical wilds Jocul sloturilor se va deschide pentru a dezvălui un simbol special sălbatic. Acestea pot înmulți plățile cu până la 4x, se pot copia pe alte mulinete pentru o victorie, să lase un traseu de sălbăticie peste tambururi sau să declanșeze respingeri care continuă, atâta timp cât rătăcirea sălbăticilor rămân în vedere.

Orice simboluri 3, 4 sau 5 împrăștiate vor declanșa 7, 10 sau 15 rotiri libere ale tropical wilds tambururi de sloturi online. Unul dintre sălbăticile speciale este ales înainte de începerea jocurilor bonus și va fi întotdeauna pe tambururi în timpul funcției. Ceilalți sălbatici speciali pot apărea, lucrând împreună pentru a aduce câteva victorii mari.

Caracteristici de slot

Câștiguri maxime, RTP și volatilitatea tropical wilds Jocuri mecanice

Câștigarea maximă trebuie să fie stabilită la 3.000x, pariul total, iar la 75.00 pe rotirea declanșatoare, aceasta adaugă până la 225.000.00. tropical wilds slotul va avea o volatilitate medie cu un procent de rambursare pe termen lung de 96.47%.

Al nostru tropical wilds Rating slot

Jocul luminos și vesel va amenaja cazinourile desktop și mobile. Simbolurile sălbatice multiple sunt esențiale pentru a revendica câștiguri suplimentare din jocul tropical Wild Slots și, deși nu toate garantează un premiu, cu siguranță vor oferi șanselor tale un mare impuls.

Când este tropical wilds Jocul sloturilor va fi lansat?

Poți juca tropical wilds slot machine atunci când este lansat de -a lungul Microgaming Rețea la cele mai bune cazinouri online din 25 februarie 2021.

Partenerii cazinoului

Cum câștigi pe tropical wilds slot?

Care este plata maximă pe tropical wilds Joc sloturi?

Face tropical wilds slotul are o rotiri gratuite în jurul?

Ce fac simbolul sălbatic în tropical wilds jocuri mecanice?

Câte linii de plată face tropical wilds slot are?

Care este cel mai bun tropical wilds Aplicație cu slot?

Pot câștiga bani reali jucând tropical wilds Joc sloturi?

Care este volatilitatea tropical wilds slot online?

Care este pariul minim de pe tropical wilds slot?

Ce sloturi online sunt similare cu tropical wilds Joc sloturi?