Trump It Slot De Lux

Fugaso

Nota

4

Divertisment

3

Arte grafice

5

Castiguri

2

Dezvoltator

Fugaso

RTP

96.21%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

1.000.000.00 USD

Subiect

Celebrități, animale, ciudat/ciudat

Trump It Deluxe

Fugaso trump it Recenzie de slot online de lux

Dacă sunteți în căutarea unui joc de sloturi pentru a juca la cele mai bune cazinouri online care vă vor face să râdeți în timp ce tambururile se învârt, atunci nu căutați mai departe. Oferind la fel de multă plăcere de graficele de desene animate uimitoare, ca și din jocul său imersiv, trump it Deluxe s-a dovedit a fi o monitorizare extrem de populară pe site-urile de sloturi online lidere.

Similar cu trump it slot, trump it Deluxe de Fugaso nu reușește să ofere câteva caracteristici bonus atractive. În afară de un jackpot progresiv pe 3 niveluri, slotul vă oferă, de asemenea, o multitudine de bonusuri precum jocurile de rotiri gratuite, suprapuneri sălbatice, respins și chiar multiplicatori de plată, oferindu-vă mai mult decât suficiente pentru a vă bucura atunci când jucați în bani reali.

trump it Deluxe - Cum să joci acest joc de sloturi online

Ca și predecesorul său, acest slot este ușor și accesibil de jucat. Unul dintre cele mai interesante lucruri despre joc este că percepe un pariu fix de doar 15 monede pe rundă, în ciuda faptului că vă oferă un total de 30 de linii de plată în timpul fiecărui spin. Deci, cu o dimensiune minimă a monedei, va trebui să cheltuiți doar 0.15 credite pe spin în timp ce se bucură de dublul numărului de linii de câștig. Dar chiar dacă doriți să pariați pariul maxim, încă nu veți pierde prea mult, deoarece cel mai mult puteți plăti pentru un singur spin este de doar 30 de credite.

Un alt lucru neobișnuit despre slotul este că își împarte simbolurile în trei grupuri care reprezintă SUA, Coreea de Nord și Rusia. Pentru a arunca o privire mai atentă asupra fiecărui grup de simboluri, trebuie doar să apăsați butonul"I" din meniul din colțul din dreapta sus pentru a deschide Paytable. Plățile de pe site -urile de sloturi online de top vă vor fi afișate în monede și înmulțite cu valoarea aleasă a monedei și nivelul de pariuri pentru a vă determina premiile. Cele mai mici randamente variază de la 3 la 1.200 de monede, în funcție de pariul dvs., în timp ce cea mai mare plată pe care o puteți obține pe secvență este de 3.000 de monede. Și datorită simbolurilor Mega 3x1 incluse în joc, este posibil să vedeți doar o mulțime de aceste premii de top în timp ce vă jucați cu numerar real.

trump it Deluxe este disponibil și pentru punterii cărora le place să joace în mișcare. Slotul este compatibil cu majoritatea tabletelor și smartphone -urilor care rulează pe sisteme de operare iOS și Android și oferă aceleași controale și caracteristici, indiferent de dispozitivul pe care îl utilizați.

trump it Bonusuri de lux și rotiri gratuite

Pentru a fi plătit odată ce începeți să vă jucați cu numerar real, va trebui să colectați cel puțin trei simboluri identice într-o secvență de la stânga la dreapta pe orice linie de plată fixă. Cele mai generoase simboluri pe care le puteți obține sunt Putin, Kim Jong și Trump și plătesc până la 1.500, 2.000 și 3.000 de monede pe secvență. Când nu aveți suficient de multe dintre aceste simboluri pentru o secvență câștigătoare, puteți aștepta cu nerăbdare caracteristica specială de suprapunere sălbatică, care poate părea la întâmplare pentru a crea până la cinci simboluri sălbatice pe ecran.

O altă caracteristică specială de care vă puteți bucura este jocul bonus gratuit pentru rotiri, care poate fi declanșat prin colectarea a trei simboluri de împrăștiere potrivite. Jocul are trei simboluri de împrăștiere diferite, fiecare corespunzând unui tip diferit de bonus de rotiri libere. În funcție de simbolurile pe care le colectați, puteți declanșa între 5 și 9 rotiri gratuite, care vor fi jucate cu suplimente suplimentare, cum ar fi Bonus Wilds și Win multiplicatori. Și dacă nu puteți colecta suficiente scutiri pe cont propriu, slotul vă va ateriza o mână cu caracteristicile sale de luptă, respin și ultima șansă. Funcția de luptă lansează o bătălie de scute pentru a transforma toate simbolurile bonus disponibile în același tip, în timp ce respin -urile rotesc tambururile pentru a vă obține simboluri de împrăștiere suplimentare fără a plăti premii suplimentare. Și ultima caracteristică Chance vă asigurați că veți obține acces la un bonus gratuit de rotiri, fie la un premiu de consolare de până la 100x, pariul total.

Ultimul suplimentar oferit de slot este jackpotul progresiv, care este împărțit în trei niveluri (Mini, MIDI și Maxi), fiecare oferind o plată de o dimensiune diferită. Toate premiile jackpot sunt reunite cu o parte din fiecare pariu pe care îl plasați în timp ce jucați în numerar real și toate pot fi câștigate la întâmplare în timpul oricărui rotire, indiferent de mărimea pariului.

Caracteristici de slot

trump it Câștigul maxim de lux, revenirea la jucător și volatilitate

Cu limitele sale scăzute de pariuri și jocul de varianță medie, acest slot poate vorbi atât cu noii punteri, care se preocupă de sloturi riscante, dar și cu jucători mai experimentați care caută un târg (96.89% RTP) și joc de sloturi online răsplătite. Joacă -l pentru bani reali pe site -urile noastre de cazinou online recomandate și să te bucuri de o varietate de caracteristici bonus și premii atractive care pot atinge până la 100.000 de monede pe pager. Doar nu vă așteptați să câștige foarte des, deoarece raportul de succes al jocului este mai mic decât de obicei.

trump it Rezumat Deluxe, Verdict final și sloturi online similare

Obraznic, accesibil și generos, trump it Deluxe de Fugaso este un joc care se poate bucura de orice jucător la cazinourile online de top. Cu cantitatea de rotiri gratuite și bonusuri oferite, ar trebui să apeleze la o gamă largă de jucători, deși cei 30.00 PAGE maxim și volatilitate relativ scăzută vor opri unii jucători.

Pentru cei care nu se tem să -și asume mai multe șanse, Fugaso De asemenea, face o varietate de mașini de mare varianță care pot produce premii mai mari odată ce încep să plătească. Dacă v -a plăcut acest slot, puteți consulta primul trump it Slot Machine, care, de asemenea, vă oferă rotiri și multiplicatori gratuite, dar doar 15 linii de plată. O altă alternativă demnă de luat în considerare este slotul Mummy 2018, care prezintă o mecanică neobișnuită de plată a blocului și o listă lungă de caracteristici bonus. Descoperiți și mai multe sloturi similare la noi Fugaso cazinouri online și obțineți -vă un bonus atractiv pentru a cheltui pentru o varietate de jocuri.

Partenerii cazinoului