Twin Spin Slot Megaways

Netent

Nota

4

Divertisment

4

Arte grafice

5

Castiguri

4

Dezvoltator

Netent

RTP

96.04%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

7.600.000.00 USD

Subiect

Bare și clopote

Twin Spin Megaways

twin spin Megaways Online Slot Review

twin spin Slotul online Megaways poartă multe dintre elementele care au făcut originalul un succes atât de mare. Încărcați jocul pe un Android, iOS sau Windows Mobile sau pe un computer și veți vedea simboluri familiare, cum ar fi pictogramele de cărți, bare, 7s, clopote și diamante. Totul este pus pe un fundal albastru. Imaginile nu sunt cele mai sofisticate pe care le veți vedea vreodată, dar se potrivesc perfect jocului.

Sistemul Megaways plasează cât mai puțin de 2, sau până la 7 simboluri pe fiecare tambur, care variază numărul cu fiecare rotire. Mai multe simboluri înseamnă mai multe modalități de a le alinia pentru un câștig, iar fiecare spin de succes declanșează o caracteristică de avalanșă. Simbolurile câștigătoare dispar și cele noi scad de sus, ceea ce poate duce la câștiguri suplimentare - consultați cele mai bune site -uri de cazinouri online pentru a începe.

Un simbol sălbatic ajută și, la fel ca jocul original, twin spin Megaways slot -machine împerechează role pentru a spori șansele de a se potrivi simbolurilor care aterizează pe cât mai multe mulinete. În timpul unei jocuri gratuite, tambururile înfrățite sunt întotdeauna prezente, iar multiplicatorii pot aduce câteva plăți uriașe.

Cum să joci twin spin Slotul Megaways

Gama de pariuri se va potrivi aproape oricui, cu o mulțime de opțiuni de la 0.10 până la 200.00 credite pe spin. Începerea este ușoară, cu un clic pe butonul de monede care deschide toate pariurile posibile. Modurile de autoplay și turbo sunt acolo pentru oricine dorește să rotească tambururile fără nicio intrare sau pur și simplu să ajungă la rezultate fără întârziere.

Butonul"I" te duce la paytable, unde vezi cât de mult merită fiecare simbol și cum funcționează caracteristicile speciale, cum ar fi rotirile gratuite, cu multiplicatori. Cele mai puțin valoroase simboluri plătesc doar 0.4x pariul dvs. atunci când este văzut pe toate cele 6 role până la cea mai mare plată, în valoare de până la 10x. Consultați și bonusurile noastre de cazinou online la.

twin spin Sloturi Megaways Slots Rypins și alte bonusuri

Simboluri într -un câștig dispariție și declanșează o avalanșă. Altele noi scad pentru a umple lacunele și dacă acest lucru creează câștiguri noi, avalanțele continuă până când nu se formează noi combinații. Caracteristica Twin Tainei vede 2 tambururi adiacente se umplu cu simboluri identice, deși acesta este un eveniment aleatoriu care nu se întâmplă în fiecare rotire.

Orice 5 sau mai multe simboluri de împrăștiere declanșează 15 rotiri gratuite, cu un spin suplimentar adăugat pentru mai mult de 5 scaune. Caracteristica Twin Tamburs este întotdeauna activă în această rundă și fiecare va fi la maximum 7 simboluri ridicate. Multiplicatori sălbatici apar pe parcursul jocurilor gratuite, stimulând valoarea oricărei victorii cu 2x sau 3x. Și pentru fiecare simbol de împrăștiere care aterizează, obțineți 1 rotire suplimentară fără limită superioară.

Caracteristici de slot

twin spin Megaways Max Wins, RTP și volatilitate

Câștigul maxim aici este un incredibil de 38.000x de sloturi reale de bani. Va trebui să aterizați simbolul cel mai bine plătit pe megaways maxime pentru a atinge acest lucru, dar la 200 de credite pe spinul declanșator, ar putea fi în valoare de până la 7.600.000 de credite! twin spin Megaways este un joc de varianță medie până la înaltă, cu un procent mediu de revenire a jucătorilor (RTP) de 96.04%.

Al nostru twin spin Megaways Online Slot Rating

Netent a reușit să -și ia cel mai mare joc și să -l îmbunătățească în mai multe moduri diferite. Dacă vă plac jocurile mai simple, originalul este încă disponibil - dar twin spin Megaways Slots Game este un titlu plin de acțiune, care ar putea eclipsa predecesorul său.

Numărul diferit de moduri câștigătoare, mecanism de avalanșă, rotiri gratuite nelimitate și șansa de a ateriza un multiplicator uriaș sunt câteva dintre cele mai importante momente importante. Asigurați -vă că jucați unul dintre cele mai tari jocuri din jur atunci când încărcați twin spin Slot Megaways pe computer sau mobil pe site -urile de top online sloturi. Există câteva oferte bonus grozave care vă așteaptă să colectați când vă alăturați.

Partenerii cazinoului