Valley of the Gods 2 Slot

Yggdrasil

Nota

4

Divertisment

5

Arte grafice

5

Castiguri

4

Dezvoltator

Yggdrasil

RTP

96.30%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

642.300.00 USD

Subiect

Egiptul antic

Valley of the Gods 2

valley of the gods 2 Recenzie de sloturi online

Șase tamburi traversează ecranul, cu numărul de simboluri de la stânga la dreapta într-un model 3-4-5-6-7-8. Zeii egipteni antici plătesc premiile mai mari, cu simboluri de cărți de joc în valoare mai puțin și totul este pus pe templele și piramidele unei civilizații vechi.

scarab Beetle"blocante" acoperă unele poziții de simbol și există maximum 20.160 de moduri de a câștiga atunci când sunt deblocate într -o caracteristică respingătoare. Câștigă multiplicatori și tambururi sălbatice sunt disponibile odată ce eliminați toate scarabs.

Puteți plasa pariuri între 0.10 și 100.00 pe rotire și funcționează cu cele mai bune cazinouri mobile pe dispozitivele iOS, Android și Windows, precum și PC -uri și laptopuri.

Cum să joci valley of the gods 2 slot

Făcând clic pe file Plus și minus, puteți ajusta valorile monedei pentru a se potrivi cu bugetul dvs., este foarte ușor de configurat și aveți, de asemenea, opțiuni pentru a activa modurile de autoplay și turbo. Veți avea nevoie de cel puțin 3 simboluri potrivite pe tambururi adiacente din stânga pentru a câștiga un premiu, iar tabelul cu linii de plată listează cât de mult merită fiecare.

Simbolurile cărții de joc Plătesc între 2x și 4x miza dvs. atunci când sunt potrivite chiar pe toate cele 6 tamburi, în timp ce diferiții zei valorează între 6x și 16x.

Versiunea mobilă a valley of the gods 2 slot are tot același stil, caracteristici și potențial de plată ca și jocul desktop, astfel încât să puteți juca în mers la cazinourile noastre online de top, fără compromisuri.

Respins și altele valley of the gods 2 Caracteristici de slot

Cei 16 blocanți ai gândacului înseamnă că începeți cu 240 de linii de plată și simboluri active într-un aspect 1-2-3-4-5-2. Dacă aterizați o combinație câștigătoare, numărul de simboluri din victorie va fi asociat cu numărul de blocante eliminat. Tamburele resping gratuit, iar mai mulți blocanți dispar dacă aterizați câștiguri în continuare.

Devine mai ușor să vezi combinații câștigătoare, deoarece mai multe modalități de a câștiga devin active, iar dacă elimini toate gândacii, ai un imens 20.160 moduri diferite de a alinia simbolurile. Toți blocanții se întorc pe un respin pierdut.

Viața, sălbăticia și mai mulți metri stau de partea tambururilor și, odată ce toți blocanții au dispărut, orice simboluri suplimentare câștigătoare încep să le umple în timp ce colectați diferite colorate colorate scarab gândacii. Începi cu o viață în plus, ceea ce înseamnă că un respin care pierde nu resetează blocanții în loc. Colectează 5 roșu scarabsă câștige vieți în plus.

Colectează 5 auriu scarabS pentru a transforma 1 tambur complet sălbatic pentru restul respinurilor. Simbolul Cleopatrei este sălbatic și poate acționa ca oricare altul pentru a ajuta la combinații complete. Pentru fiecare 5 albastru scarabS colectate, un multiplicator câștig crește cu 1x, fără limită superioară.

Caracteristici de slot

valley of the gods 2 plăți maxime, RTP și volatilitate

Cu toți blocanții eliminați și un multiplicator de câștig suficient de mare, puteți câștiga 6423x participarea la site -urile noastre de cazinou online recomandate și dacă aveți 100.00 pariați pe spinarea declanșatoare, veți fi mai bine cu un imens 642.300.00. Volatilitatea medie până la mare poate duce la mai puține rotiri câștigătoare decât în jocurile de varianță mai mică, dar există o revenire medie generoasă la un procent de jucători de 96.3% pentru a compensa asta.

Al nostru valley of the gods 2 sloturi Evaluarea jocului

Dispunerea unică a simbolurilor și blocanților, plus utilizarea celui mai popular subiect dintre toate, face ca Valea lui Gods să fie 2 sloturi să joace unul care atrage multă atenție. Cu toate acestea, nu este doar un joc cu aspect bun, deoarece modul în care funcționează îl diferențiază de mulți alții care urmează tema egipteană antică.

Modul în care eliminați un blocant cu fiecare simbol câștigător și declanșați respingeri gratuite constituie orice lipsă de caracteristici de bonus de rotiri libere de sine stătătoare. Nu veți șterge ecranul tuturor blocanților de fiecare dată, dar nu este prea dificil și, odată ce începeți să umpleți viața, sălbăticie și mai mulți metri, puteți vedea și mai multe rotiri câștigătoare înalte.

Joacă acest lucru și multe alte jocuri de sloturi de top pe site-urile de top ale cazinourilor, cum ar fi cele pe care le-am selectat aici.

Partenerii cazinoului