Vegas Night Life Slot

Netent

Nota

4

Divertisment

2

Arte grafice

3

Castiguri

2

Dezvoltator

Netent

RTP

96.00%

Jackpot

Da

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

100.000.00 USD

Subiect

Stil de viață de lux

Vegas Night Life

vegas night life Recenzie slot online

Unele dintre celebrele stațiuni de cazinou de pe fâșia din Vegas apar ca o imagine de fundal la vegas night life Joc sloturi. Artificiile luminează cerul, iar luminile luminoase înconjoară grila 5x3 a simbolurilor colorate.

Veți vedea costume de cărți de joc, sticle de șampanie, ceasuri de designer și mașini sport roșii, împreună cu simboluri bonus legate de jocuri de noroc. Aceste simboluri bonus vă duc la oricare dintre cele 3 funcții suplimentare, în care alegeți premii de până la 250x de pariuri, bucurați -vă de rotiri gratuite în care câștigurile se triplă sau introduceți funcția interesantă.

Este complet compatibil cu PC -urile, Android, iOS și Windows Mobiles, astfel încât să vă puteți bucura de vegas night life Experiență cu sloturi de la aproape oriunde la cele mai bune cazinouri mobile.

Cum să joci vegas night life Slot

Ușurința de utilizare este importantă și ca majoritatea Netent Jocuri, The vegas night life slotul nu va prezenta probleme, chiar dacă aveți puțină sau deloc experiență în a juca aceste jocuri. Simbolul stivei de monede deschide diferitele opțiuni de pariere și puteți paria între 0.20 și 100.00 pe rotire cu un clic pe fila relevantă. Asta se adaugă la o gamă de 0.01 la 5.00 pe fiecare dintre cele 20 de linii.

Săgeata dintr -un buton de cerc declanșează un mod de rotiri automate, iar săgețile duble trimit tambururile învârtite mai repede. Faceți clic pe butonul"I" și veți deschide plata care listează de câte ori linia dvs. pariați câștigați ori de câte ori simbolurile potrivite se opresc pe o linie de plată din stânga. Cel mai valoros simbol plătește 15x pariul dvs. total la cele mai bune cazinouri online atunci când rulează chiar pe toate cele 5 mulinete.

Rotiri gratuite și altele vegas night life Caracteristici cu sloturi

Dacă 3 sau mai multe simboluri de jetoane de poker aterizează dintr -o dată, acestea se transformă în simboluri"alege -mă". Faceți clic pe unul dintre aceste jetoane și introduceți 1 din 3 funcții bonus.

Cash Awards a ieșit la maximum la 250x, 500x sau 1000x pariul dvs., în funcție de câți Scatters au lansat funcția. Premiile minime instantanee în numerar sunt 7.5x, 15x și 30x pariul tău. Numărul de bonusuri de rotiri libere depinde și de câte simboluri de împrăștiere au apărut în spinul declanșator. Obțineți 5, 10 sau 20 de jocuri bonus pentru 3, 4 sau 5 scute și toate câștigurile din rundă sunt triplate în valoare.

Caracteristica Cash Stacker este cea mai interesantă, deoarece se joacă pe un nou set de mulinete într-un aspect 5-6-7-6-5. Obțineți 3 respine cu spații goale sau simboluri $ în valoare de între 0.15x și 15x Miza ta. Orice semne $ scade în partea de jos a tamburelor și setează contorul respin la 3.

Pe măsură ce completați rândurile, multiplicatorii încep să devină activi, iar rotundul continuă până când veți primi 3 respine fără mai multe simboluri $, sau tambururile se umplu cu semnele $. Completați tambururi 2, 3 sau 4 pentru a câștiga mini, midi sau mega jackpots, cu ultima însămânțare la 1.000 de dolari.00 și în creștere până când este câștigat de un singur jucător.

Caracteristici de slot

Câștiguri maxime, RTP și volatilitatea vegas night life Joc sloturi

Puteți câștiga 1.000X participarea dvs. din funcția de premii instantanee în numerar sau potențial mai mult din mega jackpot. vegas night life Slot Machine are o volatilitate medie, care ar trebui să se potrivească majorității jucătorilor și vine cu randamente medii de 96%.

vegas night life Slots Game Rating

Dacă nu puteți ajunge la adevăratul Las Vegas, poate vegas night life slot din Netent este următorul lucru cel mai bun. Este plin de caracteristici interesante, deși nu știți niciodată care se va debloca atunci când alegeți din simbolurile de împrăștiere a cipurilor de poker.

Joacă pentru orice perioadă de timp și te -ai putea bucura de toate cele 3, colectând victorii mari din fiecare rundă. Veți găsi acest lucru și multe alte sloturi de cea mai bună calitate din Netent și alții la cazinourile noastre preferate online. Asigurați-vă că revendicați cele mai bune bonusuri de la cazinourile online de top prezentate aici.

Partenerii cazinoului