Vikings Go Berzerk Slot

Yggdrasil

Nota

3

Divertisment

3

Arte grafice

2

Castiguri

5

Dezvoltator

Yggdrasil

RTP

96.10%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

500.000.00 USD

Subiect

Mitologie norvegiană, vikingi

Vikings Go Berzerk

vikings go berzerk Recenzie slot online

Având în vedere popularitatea incredibilă a jocului original, nu este de mirare că dezvoltatorul de software Yggdrasil Jocurile au fost atât de dornice să ofere o urmărire a titlului său emblematic, vikings go wild. Și exact asta a făcut cu revolta vikings go berzerk, care prezintă o sumă de caracteristici speciale și jocuri laterale.

Continuarea din linia Viking of Slots servește la multe dintre caracteristicile palpitante care au făcut ca prequelul să fie un succes atât de mare, în timp ce se bazează și pe franciză cu câteva completări fantastice noi. vikings go berzerk este un joc de octan ridicat care oferă emoție de margine. Așa că urcați la bordul navei bune Yggdrasil și să navigheze spre Țara Plentului (de câștiguri)!

Despre vikings go berzerk Joc de sloturi online

Din momentul în care vă încărcați vikings go berzerk Și uimitoarea introducere a scenei tăiate începe să joace, știi că ești pentru ceva foarte special. Acei estetici plăcuți continuă pe tot parcursul jocului, inclusiv pe fundalul tambururilor, care este o navă norvegiană frumos redată gata să taie prin ocean și să conducă această trupă veselă de aventurieri în tot felul de haos.

Jocul principal este jucat pe un set de cinci pe cinci, cu 25 de linii de plată, iar simbolurile de aici sunt echipajul de vikingi Motley, pe care titlul îl sugerează poate fi doar pe marginea Madness. Potriviți trei sau mai multe pe o linie de plată pentru a netezi un premiu. Aceasta fiind un Yggdrasil titlu, știi doar că există mai mult decât întâlnește ochiul. vikings go berzerk este plin de caracteristici și simboluri speciale, așa că haideți să ne scufundăm chiar în ..

Caracteristici, speciale și simboluri

Primele lucruri în primul rând, o introducere la cele două caracteristici speciale care guvernează acest titlu de sloturi. Acestea sunt furie și Berzerk și oricine a jucat vikings go wild vor cunoaște potențialul tentant pe care le oferă aceste. De fiecare dată când aterizați un spin câștigător cu unul dintre diferitele personaje vikinge, își construiesc contorul de furie. Acest lucru se acumulează, creând plăți mai mari, până când bara de alimentare este plină. În acest moment, șapte rotiri gratuite sunt acordate cu acel viking individual în modul"Berzerk".

Acest mod Berzerk se realizează în rotundul rotirilor libere, unde o sirenă malefică va încerca să împiedice vikingii să devină sălbatici lipicioși. Când este în modul Berzerk, ea nu are nicio șansă să le oprească! Simbolul dedicat de rotiri libere decide cu privire la numărul alocat de freebies; Un trio asigură șapte rotiri gratuite, un cvartet plase 14 și un premii complete de mână de somn 21 viraje gratuite pentru a profita la maxim.

Înainte de pornirea rotundelor gratuite, toți jucătorii sunt răsplătiți cu un bonus. Acestea variază de la modul Berzerk la freebies suplimentare, sălbăticie lipicioasă, tambururi și multe altele. Simbolul sălbatic, atât în jocul principal, cât și în bonusul de rotiri gratuite, înlocuiește toate celelalte simboluri. Și dacă tot ce nu a fost suficient, mai există o pictogramă de care să vă uitați: pieptul de comori.

Acest lucru va apărea la întâmplare pe al patrulea și al cincilea tamburi atât în jocul de rotiri standard, cât și în rotiri gratuite și conține o sumă de cinci premii în interior. Jucătorii ajung să aleagă unul, opțiunile fiind rotiri gratuite, sălbatice, tambururi sălbatice sau premii frumoase în numerar. Acești vikingi au plecat cu generozitate!

Caracteristici de slot

Partenerii cazinoului