Volcano Queen Diamond Spins Slot

IGT

Nota

2

Divertisment

3

Arte grafice

4

Castiguri

4

Dezvoltator

IGT

RTP

95.62%

Jackpot

Da

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

250.000.00 USD

Subiect

Fantasy, bijuterii, magie

Volcano Queen Diamond Spins

Volcano Queen: Diamond Spins Online Slot Review

Te poți baza întotdeauna pe IGT Pentru a dezvolta jocuri noi și interesante. Nu sunt niciodată latente de mult timp, iar regina lor vulcanului: slotul online cu rote de diamant este un adaos foarte fierbinte la gama. Cu 5 mulinete și 10 linii de plată, acest joc vede o regină frumoasă, alături de simboluri ale pietrelor prețioase, iar trei caracteristici bonus pot izbucni din tambur.

Respins aleatoriu cu simboluri uriașe și câștigă multiplicatori, jocuri gratuite și jackpot -uri progresive așteaptă în acest joc înflăcărat. Este disponibil pentru a juca pe computerul desktop, pe Android sau iOS Mobiles și am obținut unele dintre cele mai bune cazinouri în care puteți juca acest joc exploziv.

Câștigă până la 250x miza dvs. sau 75.000.00 la mizele maxime sunt disponibile, dar dacă aterizați jackpot -ul progresiv de top, banca dvs. poate obține un impuls și mai mare. Vizualizări și animații uimitoare cuplate la o temă populară în stil fantezie au explodat Vulcanul Regina: Diamond Spins Slot Machine chiar în partea de sus a IGT gamă.

volcano queen diamond spins Controluri și configurarea sloturilor

Cu o profunzime atât de mare de experiență și atât de multe jocuri populare în portofoliul lor, este clar că IGT Știi ce fac ei. Ei se asigură întotdeauna că fiecare slot este ușor pentru jucătorii fără experiență, dar are suficient pentru a -i menține pe jucători experimentați.

Priviți mai jos tambururi și veți vedea un set simplu de butoane de control. Te joci cu 20 de monede și prin reglarea valorii unei monede de la 0.01 până la 15.00, îți setați miza generală între 0.20 și 300.00 pe rotire. Alte butoane de control deblochează o opțiune automată care poate rula pentru până la 50 de rotiri succesive și, desigur, puteți juca Vulcanul Queen: Diamond Spins slot pe dispozitivele iOS și Android, dacă preferați.

Aterizarea 3 sau mai mult din același simbol pe o linie din partea stângă este suficientă pentru a colecta un premiu. Paytable, accesat printr -un buton deasupra jocului, are toate detaliile despre câte monede merită fiecare. Simbolurile J și Q cu cea mai mică valoare plătesc până la 10 monede, în timp ce Vulcanul Regina însăși plătește cele mai bune premii, cu 50 de monede returnate la bankroll-ul dvs. atunci când completează o linie de plată.

Jocul este un lucru uimitor de văzut. IGT au o mulțime de detalii despre regina vulcanului: Diamond Ryp Slot Machine. Regina, cu părul ei roșu curgător și ținuta roșie și aurie, se află în stânga tambururilor. Ea a fost văzută pe un fundal de vulcani și ceruri roșii, care se potrivește cu drama coloanei sonore cinematografice.

volcano queen diamond spins Caracteristici de joc și bonus

Unele sloturi se confruntă cu o singură rundă bonus, cum ar fi rotiri gratuite sau caracteristici de culegere a premiilor. Dar acest lucru nu a fost suficient pentru dezvoltatorii reginei vulcanului: Diamond Spins slot din IGT. L -au împachetat cu 3 bonusuri principale, plus un simbol sălbatic. Acest lucru acționează ca alții dacă este în poziția corectă să închidă orice lacune într-o rulare continuă, deși nu va apărea pe tamburul din stânga, deci nu merită nimic de la sine.

În orice rotire, ai putea fi tratat cu respinările de la Vulcanul Regla Reel. Dacă 3 sau mai multe tambururi se umplu cu stive din aceeași bijuterie plătitoare sau simbolul reginei, acestea se transformă într-o imagine mare și se blochează în loc. Orice tambururi rămase se învârt din nou, ceea ce poate duce la o plată mare dacă se vede același simbol. Mai multe exemple de simbol declanșator acordă și un alt respin. Doar pietrele sau regina vor fi văzute, iar orice victorie se înmulțește între 2x și 5x, ceea ce face posibilă colectarea premiului de top al 250x Miza ta de regină traversează tambururile la multiplicatorul maxim.

Orice 6 sau mai multe simboluri de împrăștiere plătesc premii în numerar înainte de a lansa 10 rotiri gratuite. Jocurile gratuite pot fi retrase de mai multe împrăștii la maximum 100 de jocuri, dar șansele de a ajunge la acest număr sunt destul de subțiri pentru a spune cel mai puțin.

Cu toate acestea, mai aveți o șansă decentă de a ateriza 5 sau mai multe diamante albe, care deschide rotundul jackpot progresiv al Diamond se învârte. Vedeți o grilă de 15 pete care se învârte de 3 ori. Orice diamante care aterizează în vigoare vor rămâne pe tambururi, dezvăluind fie o valoare multiplicatoare, fie jackpot -uri minore, majore sau grandioase.

Mai multe diamante repornesc cele 3 rotiri, care continuă până când nu mai apar, sau toate cele 15 poziții sunt ocupate. Apoi revendicați suma tuturor multiplicatorilor sau dacă aveți noroc, un premiu progresiv.

Caracteristici de slot

Concluzie

Un subiect neobișnuit, dar atrăgător, simboluri atractive și o varietate bogată de runde bonus, toate se reunesc în Vulcanul Regina: Diamond Spins slot din IGT. Este un joc de varianță medie care plătește înapoi o medie pe termen lung de 96.22% din pariuri, în timp ce gama largă de pariuri apelează la jucători cu aproape orice buget.

Este respinarea tamburului, cu acele simboluri supradimensionate și ușurința de a crea mai multe victorii pe tambururi care fac ca Vulcanul să fie regina: diamantul se învârte atât de impresionant. Odată ce această caracteristică aleatorie este acordată, vi se garantează aproape să colectați o plată plăcută, mai ales că vor apărea doar simboluri de mare valoare.

Desigur, există și mica chestiune de a revendica un jackpot progresiv mare. Este o altă caracteristică care este sigură că va duce la un premiu, chiar dacă este doar un multiplicator de câștig și nu unul dintre principalele jackpot -uri.

Dacă vă place stilul acestui joc, atunci ar trebui să încercați și volcano riches slot din Quickspin. Este livrat cu Wilds în expansiune, un format câștigat în ambele moduri în timpul unei rotiri gratuite și o temă impresionantă.

Joacă aceste sloturi fierbinți pe site -urile noastre de top online, unde vă puteți califica pentru oferte de bonusuri de bun venit pentru jucători noi și alte freebies.

Partenerii cazinoului