Voodoo Magic Slot

Pragmatic Play

Nota

5

Divertisment

4

Arte grafice

3

Castiguri

5

Dezvoltator

Pragmatic Play

RTP

96.50%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

100.000.00 USD

Subiect

Magie, vrăjitori și vrăjitoare, groază

Voodoo Magic

voodoo magic Recenzie slot online

Aventurați -vă într -o țară de magie întunecată, unde arta misterioasă a voodooului vă determină soarta la unele dintre cele mai bune cazinouri online. Simbolurile stau pe tambururi cu efect de lemn într-o colibă rustică, unde o preoteasă stă lângă o oală de poțiune bubuitoare într-o parte, iar un șarpe se strecoară în jurul celuilalt. Graficele de desene animate colorate arată bine pe dispozitive PC -uri, iOS, Android și Windows, inclusiv la cazinourile mobile de top, iar coloana sonoră atmosferică o face să sune destul de bine.

Alături de simbolurile cu imagini tematice, veți vedea pictogramele cărților de joc și va trebui să potriviți 3 sau mai multe de un fel pe configurarea cu 5 roli, cu 40 de linii pentru a câștiga. voodoo magic Slots Game plătește și în timpul mai multor caracteristici bonus. Acestea includ rotiri gratuite cu transformări de simboluri de mister și câștiguri garantate de până la 50x pariul tău.

Caracteristici aleatorii, cum ar fi Wilds în plus și simbolurile cu valoare ridicată care scad pe tamburi pot crea, de asemenea, câteva câștiguri mari, cu până la 1.000x miza totală posibilă.

Cum să joci voodoo magic Jocuri mecanice

Dacă doriți să vă jucați cu mize mici pe site -urile de sloturi online de înaltă rang, atunci doar 0.20 pe rotire este necesar pentru a juca voodoo magic Joc sloturi. Rolele mai mari pot paria până la 100.00 și este ușor să selectați un nivel de pariu făcând clic pe filele Plus și minus, de ambele părți ale butonului de rotire.

Sunt furnizate opțiuni rapide de rotire și rotire automată și puteți chiar ajusta calitatea graficelor pentru a vă asigura că un joc lină atunci când internetul sau conexiunea mobilă nu este ideală. Asigurați -vă că verificați voodoo magic Paytable înainte de joc, deoarece aceasta listează cât de mult merită fiecare simbol. Simbolul de card cel mai puțin valoros plătește până la 1x pariul dvs., iar sălbăticia merită cel mai mult, la 12.5x.

Rotiri gratuite și altele voodoo magic Bonusuri

O sticlă cu aspect de poțiune verde este un simbol bonus special, iar dacă aterizați 2 în același timp, faceți clic pe unul dintre ei pentru a debloca o caracteristică aleatorie. Bonusul Fortune Hex elimină simbolurile cărții de joc și simbolurile tematice cu valoare mai mare coboară pentru a umple golurile, ceea ce ar putea duce la un câștig mare. În caracteristica Mystery Curses, apar un număr aleatoriu de sălbăticie, iar acestea acționează ca altele, dacă pot apoi să completeze combinații.

Simbolul sticlei de poțiune din 3 locuri declanșează caracteristica de rotiri gratuite, dar mai întâi, alegeți din 3 cărți de tarot pentru a vedea ce versiune se joacă. Rotirile Voodoo constau din 5 jocuri gratuite, în care simbolurile de mister se transformă în mai multe exemple de alt tip și vi se garantează o victorie de cel puțin 10x miza.

În spinul super voodoo, aceleași simboluri sunt în joc, dar acum aveți un premiu garantat de 25 de pariuri. Dacă dezvăluiți rotirile mega voodoo, nu numai că sunteți asigurați o victorie de cel puțin 50x pariul declanșator, dar simbolurile de mister se transformă doar în pictograme plătite.

Caracteristici de slot

voodoo magic Câștiguri maxime ale slotului, randamente medii și volatilitate

1.000x câștigul dvs. total de pariu este egal cu 100.000.00 Dacă joci la cele mai mari mize. Acest lucru este destul de scăzut pentru un joc cu o volatilitate ridicată, cum ar fi voodoo magic, dar, în consecință, ușor mai ușor de atins. Pe termen lung, pentru fiecare 100.00 pariat, plătește 96.50.

Al nostru voodoo magic Rating slot

Tema înfricoșătoare este surprinsă perfect aici, cu aligatorul, craniile și preoteasa înfiorătoare creând o atmosferă magică. Este livrat cu o gamă bună de pariuri care cuprinde majoritatea bugetelor și randamente medii generoase, ceea ce înseamnă că puteți juca mai mult timp cu mai puțin outlay.

Caracteristicile din joc și rotirile gratuite sunt modalități excelente de a colecta mai multe premii, deși nu puteți alege și alege ce bonusuri se joacă. Cu toate acestea, orice joc care oferă un câștig garantat în timpul unei caracteristici de rotiri gratuite merită investigat.

Îndreptați -vă către cele mai bune cazinouri online și întâlniți -l pe Înalta Preoteasă a voodoo magic. Ea așteaptă să vă salute cu cele mai mari și mai bune oferte bonus de bun venit pe site -urile noastre preferate.

Partenerii cazinoului