Weekend in Vegas Slot

Betsoft

Nota

4

Divertisment

2

Arte grafice

5

Castiguri

3

Dezvoltator

Betsoft

RTP

96.60%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

1.693.500.00 USD

Subiect

Călătorii, stil de viață de lux, bani/milioane

Weekend in Vegas

weekend in vegas Recenzie slot online

Spunând povestea a trei amici într -o călătorie în Sin City, fiecare cu propriul gust pentru volatilitate, weekend in vegas este o mașină unică cu sloturi cu 243 de căi, cu o poveste imersivă care ar putea ajunge să plătească premii cu bani reali de până la 1.210.500 de credite pe rundă! Și având în vedere că este disponibil pe toate dispozitivele, telefoanele și tabletele incluse, vă va oferi o lovitură la profituri bune, oriunde sunteți.

Prezentând prezentarea minunată a unui Betsoft slot machine, inclusiv rundele bonus cinematografice, acest slot este un fior de jucat și nu numai din cauza premiilor sale. Bonusuri gratuite de rotești, jocuri în numerar pe mai multe niveluri, funcții de dublu-up și o rundă de bonus tematică sunt câteva dintre caracteristicile pe care le folosește acest slot pentru a vă oferi o experiență realistă și plină de satisfacții Vegas.

weekend in vegas Controluri și configurarea sloturilor

weekend in vegas oferă un joc ușor, care nu ar trebui să fie o problemă chiar și pentru jucătorii noi. Aveți o gamă completă de controale în partea de jos a ecranului pentru a vă juca și a vă configura miza în timp ce controalele și setările dvs. de plată sunt în dreapta sus. Utilizați butoanele până la stânga dvs. pentru a alege dimensiunea monedei și nivelul de pariu pentru a selecta o miză între 0.25 de credite și 125 de credite pe rundă. După ce ați terminat, atingeți doar controlul spinului și puteți începe.

Ceea ce este diferit și neobișnuit cu privire la acest slot machine este faptul că nu are linii de plată, ceea ce vă permite să vă declanșați premiile cu orice secvență posibilă. Slotul are șapte simboluri obișnuite care servesc doar la plata premiilor și trei stacked Simboluri care reprezintă personajele care pot plăti atât bani, cât și bonusuri declanșatoare. Toate plățile sunt listate în monede și se înmulțesc atunci când te joci cu un nivel de pariu mai mare. Când jucați pentru bani reali pe un pariu minim, primiți plăți care variază de la 2 la 300 de monede pe secvență. Pompați nivelul de pariu la cinci, iar premiile cresc proporțional, permițându-vă să câștigați până la 1.500 de monede pentru o victorie de cinci ani.

weekend in vegas de Betsoft Poate fi redat și pe orice telefon și tabletă Android, precum și iPhone -uri și iPads. Înainte de a începe să vă jucați pe telefon, va trebui să apăsați butonul Meniu din colțul din stânga sus pentru a accesa controalele de pariuri. După ce vă ajustați pariul, puteți apăsa pur și simplu butonul Spin pentru a începe.

weekend in vegas Caracteristici de joc și bonus

În timpul escapadei din Vegas, veți câștiga premii doar atunci când trei sau mai multe simboluri potrivite aterizează într -o secvență pe trei sau mai multe mulinete adiacente, de la stânga la dreapta, indiferent de poziția lor. Orice premiu de joc de bază pe care îl colectați în timpul jocului poate fi, de asemenea, dublat cu funcția Gamble, care vă permite să pariați câștigurile complete sau 50% dintre ele pe un flip de monedă. Puteți accesa această caracteristică prin intermediul butonului"Double" de lângă controlul Spin, care devine activ numai după o plată.

Odată ce simbolurile încep să se învârtă, aveți grijă la cele trei simboluri ale personajelor: Larry, Ben și Chris. Acești amici apar ca simboluri 3x1 pe o mulinetă completă și pot plăti premii de până la 175 de monede atunci când joacă în numerar real, dar declanșează și runda principală de bonus când sunt colectate trei sau mai multe aceleași simboluri. Runda bonus te va duce la Vegas Strip, unde vei lovi cazinourile pentru a juca jocuri și pentru a câștiga premii în numerar. Larry vă oferă un bonus de mare varianță, în timp ce Ben și Chris sunt mai puțin volatili, oferind în schimb caracteristici de varianță medie și scăzută. Toate cele trei simboluri pot declanșa, de asemenea, un respin gratuit atunci când apar două sau mai mult dintre ele pe ecran.

Ca o recompensă finală, slotul vă oferă, de asemenea, un bonus de 8, 12 sau 20 de rotiri gratuite, care pot fi declanșate cu trei, patru sau cinci simboluri de împrăștiere a mașinilor de poliție. Bonusul de rotiri gratuite înmulțește orice premiu câștigați cu 2x și se termină, de asemenea, cu un joc lateral cu roata specială care este jucat la sfârșitul rundei. Acest joc vă permite să progresați prin trei niveluri ale unei roți clasice pentru a câștiga premii mai mari și mai atrăgătoare.

Caracteristici de slot

Concluzie

Ca mulți Betsoft sloturi, a weekend in vegas a fost conceput pentru a atrage o varietate de puncte, de la jucători riscanți și roleri înalte până la cei cărora le place să parieze mici. Dacă vă plac sloturile cu volatilitate medie, cu o poveste excelentă și o întreagă selecție de funcții care vă vor ajuta să câștigați bani, veți dori să adăugați acest joc pe lista dvs. Cu premii cu bani reali, care pot realiza un imens 1.210.500 de credite pe rundă, acest slot are potențialul de a plăti bine, deși cu rata de succes mai mare vă puteți aștepta să vadă câștiguri mari mult mai rar decât premii mai mici.

Pentru cei cărora le place să joace sloturi cu volatilitate mare, Betsoft De asemenea, realizează câteva mașini de slot care pot fi mai riscante, dar vă pot oferi cu siguranță plăți mai mari. Faceți o rotire pe Blood Eternal pentru un slot cu temă de groază, cu plăți volatile, jocuri de rotiri gratuite și premii de până la 965.520 de monede. Puteți încerca, de asemenea, mașina de slot pentru fată bună pentru fată, dacă doriți un joc plin de bonus, cu un comutator de volatilitate încorporat și plăți care ajung până la 1.170.000 de credite. Accesați cazinourile noastre online revizuite pentru a găsi mai multe sloturi cu plată mare de la Betsoft și alți furnizori de jocuri populare și se bucură de o varietate de jocuri de cazino online de top gratuit sau pentru bani reali.

Partenerii cazinoului