Western Belles Slot

IGT

Nota

2

Divertisment

4

Arte grafice

2

Castiguri

4

Dezvoltator

IGT

RTP

96.33%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

250.000.00 USD

Subiect

Călătorie, Vest sălbatic

Western Belles

western belles Recenzie slot online

Yee Haw! Bine ați venit la Wild West, care, conform filmelor, TV și culturii populare, a fost plin de cowboy -uri dure și de femei frumoase. Prima parte poate fi adevărată, dar nu suntem atât de siguri că femeile au fost într -adevăr la fel de atrăgătoare ca doamnele prezentate în western belles slot din IGT.

Dar nu ne plângem, deoarece aceste simboluri în stil retro duc la câștiguri suplimentare atunci când aterizează pe cele 5 mulinete ale acestui slot de 40 de linii. western belles Slot Machine a atins cererea uriașă de jocuri pe baza acestor momente interesante, ajutând acest slot să devină unul dintre cele mai mari hituri din IGT gamă.

Altceva care a propulsat western belles slotul la astfel de înălțimi este faptul că, spre deosebire de mulți IGT Joc, îl puteți juca online, pe telefoanele Android și iOS. Oricare ar fi modalitatea de a alege să accesezi western belles Joc, veți descoperi că aceste doamne minunate vă pot duce la premii de până la 1000x, pariul dvs. Care poate fi până la 5.000.00 Dacă joci la mizele maxime.

Gata să revizuiască în Wild West? Atunci să ne punem pălăriile de zece galoane și să ne întâlnim cu fetele western belles slot din IGT.

western belles Controluri și configurarea sloturilor

Unul dintre lucrurile grozave despre IGT Slot Machines este ușurința de a le configura. Tot ce trebuie să faceți este să decideți cât de mult doriți să pariați pe fiecare rotație a tamburilor, folosind butoane Simple Plus și Minus. Opțiunile variază de la 0.40 pe rotire până la 200.00, cu multe opțiuni între ele.

Cu toate acestea, există o caracteristică neobișnuită a western belles slot machine de luat în considerare atunci când alegeți miza. Dacă miza mai mult de 2.00 pe rotire, o mulinetă aleatorie va fi umplută cu un simbol sălbatic de fiecare dată. Merită să aveți în vedere să luați această opțiune, deoarece vă oferă o șansă mult mai bună de a ateriza un câștigător.

western belles slot din IGT Vine cu câteva opțiuni de control standard pe care le puteți alege să le activați sau să ignorați. Funcția automată se învârte pe coloane pe cont propriu, fără a fi nevoie să faci nimic, în timp ce S Fast Spin Mod pur și simplu accelerează acțiunea.

Puteți, desigur, să vă alegeți de smartphone -uri mobile, tablete, computere desktop și laptopuri pentru a juca western belles Slot Machine On. niste IGT Sloturile se găsesc doar pe site-urile terestre, dar pentru a ajunge la cel mai larg public posibil, au făcut acest joc complet compatibil cu majoritatea dispozitivelor, inclusiv cele care utilizează sistemele de operare iOS și Android.

Verificați plata pentru a vedea ce câștigați de fiecare dată când aterizați 3, 4 sau 5 din același simbol pe o linie de plată de la stânga la dreapta. Ca atâtea alte sloturi, acest joc folosește simboluri de carte pentru a crea combinații cu valoare mai mică. Dar fiecare a fost proiectat într -un stil occidental, așa că se adaugă la temă, mai degrabă care distrage atenția de la ea.

western belles Caracteristici de joc și bonus

western belles Slot Machine arată ca o versiune din 1950 a West West, unde femeile buxom în ținute skimpy au cântat cântece enervante în timp ce le -au bătut coapsele. Un peisaj deșert poate fi văzut în spatele cadrului de efect rustic din lemn care înconjoară tamburele și o melodie clasică de tip cowboy joacă pe fundal.

Cizme de cowboy, o pălărie mare și câteva dintre western belles Plătiți premii mai mari la trecerea liniilor de plată. Căutați un sărut de ruj, deoarece acesta este un simbol sălbatic care poate acționa ca alții, creând combinații câștigătoare suplimentare.

Dacă ați activat stacked sălbatici, în loc de simbolul rujului, o imagine cu înălțime completă a unei belle va umple o mulinetă. Totuși, simbolul standard al rujului sălbatic va fi în continuare în joc, așa că nu vă lipsește nimic.

Simbolurile sălbatice nu vor putea înlocui pictograma bonus. De fiecare dată. Deși vor fi acordate doar 5 jocuri gratuite, orice victorie în timpul rundei sunt dublate în valoare. Veți găsi, de asemenea, simboluri sălbatice în plus, ceea ce face mai ușor să revendicați câștiguri în primul rând.

Dacă aveți norocul să aterizați cel puțin 3 simboluri bonus în orice rotire gratuită, încă 5 jocuri sunt adăugate la sfârșitul rundei curente, la maximum 225 de rotiri.

Caracteristici de slot

Concluzie

western belles slot din IGT Cu siguranță va apela la oricine îi plac filmele vechi Wild West, cum ar fi cele cu Doris Day sau Hedy Lamar. Dacă sunteți mai mult în filme moderne precum Django Unchained sau The Hateful Eight, ar trebui să aruncați o privire asupra acestui joc popular.

Graficul fermecător este un lucru, dar adevăratele recompense vin cu stacked Simboluri sălbatice și șanse suplimentare de a revendica câștiguri mari în rotirile gratuite. Acest joc cu volatilitate scăzută are un revenire generoasă la un procent de jucători de 96.33%, oferindu -ți o fisură corectă a biciului când vezi rotiri câștigătoare.

Veți găsi o gamă vastă de sloturi tematice în jurul vestului sălbatic, dar în afară de western belles, poate cel mai popular este Pistoleras, din Microgaming. Frumoase bandiți populează acest joc de 5-tabel, cu 20 de linii. Aceste baraje periculoase acționează ca simboluri sălbatice care triplă valoarea oricărei linii pe care le ajută să creeze. În timpul jocurilor gratuite, toate premiile sunt triplate, în timp ce un joc de tragere țintă poate duce la plăți uriașe.

Pistolera și western belles Adăugați glamour la unele dintre cazinourile noastre online recomandate. Aruncați o privire la cele prezentate aici și apucați -vă un lot suplimentar atunci când vă alăturați, revendicând recompensele lor de bun venit speciale.

Partenerii cazinoului