Western Gold Slot

Microgaming

Nota

4

Divertisment

3

Arte grafice

5

Castiguri

2

Dezvoltator

Microgaming

RTP

96.12%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

250.000.00 USD

Subiect

Vestul Salbatic

Western Gold

western gold Recenzie slot online

Microgaming Și doar pentru câștig au livrat un alt slot de top cu grafică obișnuită excelentă și unele caracteristici palpitante. Ca orice joc bun cu temă occidentală, tambururile din western gold Slotul online se așează pe un peisaj dramatic de deșert și există o coloană sonoră adecvată în stil banjo pentru a complimenta aspectul.

Alături de cizme, pălărie, pistoale și bici, veți vedea icoane de bare cu efect argintiu, 7s și un simbol de aur sălbatic care acționează ca alții, dacă este nevoie,. Privește -te pentru ecusonul șerifului, deoarece acest lucru deblochează respinările rotunde, iar potcoava de aur te va face galopând spre un mare câștig.

Jucătorii de pe site -urile Slots Online Thetop pot juca pe PC -uri, iOS, Windows și Android Mobiles. Acest joc are o selecție largă de mize la unele dintre cele mai bune site -uri de cazinouri care poartă Microgaming gamă.

Cum să joci western gold Jocuri mecanice

O serie de butoane de control ușor de utilizat stau la dreapta tambururilor. Simbolul cipului de poker deschide opțiunile de pariere, de la un pariu minim de 0.10 credite la un pariu maxim de 25 pe spin. Săgețile circulare declanșează modul Autoplay. Faceți clic pe cele 3 puncte mici din partea de sus pentru a dezvălui setările, controlul volumului și un paytable, unde vedeți multiplicatorii câștigați de la fiecare simbol.

Va trebui să potriviți cel puțin 2 sau 3 simboluri identice (în funcție de care este) pe oricare dintre cele 40 de linii din stânga pentru a câștiga un premiu. Cu toate acestea, simbolul de împrăștiere a potcoazei plătește în orice poziție. Simbolurile 7s și sălbatice returnează fiecare 30x miza dvs. atunci când umplu o linie, cu cizmele și biciul plătind cel mai puțin, la doar 1x.

Acesta este un joc de volatilitate ridicat, așa că, pe termen lung, fiți pregătiți pentru alergări relativ lungi de a pierde rotiri. Dar premiile mai mari decât media sunt și mai tentante atunci când profitați de bonusurile noastre de cazinou online la. Și jocul are un procent de revenire corectă la jucători (RTP) de 96.12%.

Rotiri gratuite și altele western gold Bonusuri de joc pentru sloturi

Potcoavele sunt adesea văzute ca un simbol al norocului și acesta este cu siguranță cazul western gold Joc sloturi. Dacă aterizați între 4 și 12 potcoave într -un singur spin câștigați între 1x și 10.000x pariul dvs. total, care poate adăuga până la 250.000 de credite la cele mai mari mize.

Trei simboluri de insigne ale șerifului de pe mijlocul 3 tambururi te vor duce la o rotită gratuită. Începeți doar cu 3 rotiri, dar dacă apar potcole, numărul de jocuri bonus este resetat la 3. În timpul acestei runde, potcoavele sunt colectate într -un metru, iar rotirile continuă până când colectați 12 dintre ele sau vedeți 3 jocuri gratuite fără să mai apară potcoave.

La sfârșitul rundei, primiți aceeași plată de la 1 la 10.000x. Uneori, jocurile gratuite vor fi o caracteristică scurtă, dar este nevoie doar de 1 potcoavă norocoasă pentru a revendica rotiri suplimentare și o victorie de cel puțin 1x pariul tău.

Caracteristici de slot

western gold Slot Maximum Wins, RTP și volatilitate

10.000x miza dvs. este cel mai mult pe care îl puteți câștiga din western gold slot. La nivelul maxim de pariu de 25 de monede pe spin, adaugă până la o victorie maximă de bani reali de 250.000, ceea ce este puțin mai puțin decât multe alte jocuri. Dar volatilitatea ridicată și randamentele medii ridicate în mod corespunzător de 96.12% ajută la menținerea lucrurilor interesante.

Al nostru western gold Verdictul de joc online

Ne place sloturile cu o temă Wild West și acest joc este cu siguranță un exemplu cu aspect bun. Arată excelent pe platformele desktop și mobile și vine cu câteva caracteristici plăcute de mulțime, cum ar fi Wilds care ajută la completarea combinațiilor și a valoroaselor rotiri gratuite în jurul.

În practică, simbolurile de potcoavă vor apărea de obicei cel puțin o dată în timpul rotirilor gratuite, așa că veți fi destul de ghinionist să obțineți doar cele 3 jocuri bonus de bază. Desigur, a ajunge la un punct în care colectați 12 potcoave și 10.000x miza dvs. este, de asemenea, puțin probabil, dar este totuși o caracteristică plăcută, cu potențialul unei recompense frumoase la final.

Vezi western gold Slot Machine online, împreună cu o gamă vastă de alții de la Microgaming Stabil, când vizitați cele mai bune site -uri de cazinouri online prezentate aici la. Nu uitați să revendicați cele mai bune oferte de bun venit atunci când vă alăturați.

Partenerii cazinoului