Wheel of Fortune Megaways Slot

IGT

Nota

3

Divertisment

4

Arte grafice

5

Castiguri

4

Dezvoltator

IGT

RTP

96.46%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

8.150.000.00 USD

Subiect

Stil de viață de lux, emisiuni TV/serie

Wheel of Fortune Megaways

wheel of fortune megaways Recenzie slot online

Între 2 și 7 simboluri pot apărea pe orice mulinetă în orice moment din wheel of fortune megaways slot din IGT. Cu mai multe simboluri, devine mai ușor să aliniați imaginile cărților de joc, o mașină sport cu aur, o barcă de aur și un jet privat.

Tamburele stau pe o scenă decorată pentru a arăta ca emisiunea TV și este o vedere colorată pe PC -uri, iOS, Android sau Windows Mobiles din cazinourile mobile de top, însoțite de o melodie plină de viață.

Un simbol sălbatic ajută la finalizarea câștigurilor și se extinde la întâmplare pentru a umple tamburi întregi. Dacă faimoasa roată apare în suficiente locuri, acordă jocuri gratuite și se învârte pentru a dezvălui o serie de megaways de început. Numărul de modalități câștigătoare poate crește și mai mult în timpul rotirilor gratuite și este posibil să vedeți 1.000.000 în joc, pentru a vă ajuta să obțineți o victorie masivă de până la 80.150x, totalul dvs.

Cum să joci wheel of fortune megaways Joc sloturi

Fie că accesați wheel of fortune megaways Slots joc pe un computer sau mobil, aceleași controale simple facilitează jocul. Butoanele săgeată reglează miza de la minimum 0.20 până la maximum 100.00 per rotire pe site -urile de top online, care este o gamă mai largă decât găsiți cu majoritatea jocurilor Megaways.

Fila săgeți circulare activează modul Autoplay, iar cele 3 linii dintr -un buton albastru vă duc la plata. Aceasta are o defalcare completă a cât de mult câștigați de la fiecare simbol atunci când le potriviți pe tambururi adiacente din stânga. Cel mai valoros jet valorează până la 25x pariul dvs., cu cea mai puțin valoroasă pictogramă a cardului în valoare de doar 0.4x.

Rotiri gratuite și altele wheel of fortune megaways Caracteristici de slot

Simbolul sălbatic acționează ca alții, dar la întâmplare, se extinde în sus și în jos pentru a umple tamburi întregi într -o caracteristică Megastacks. Lanțați simbolul roții averii în orice 3, 4, 5 sau 6 locuri de câștigat 12, 14, 16 sau 18 rotiri libere. Înainte de a începe, rotiți roata pentru a debloca un număr minim de megaways și, la fel ca în cazul jocurilor de bază, este mai ușor să câștigați cu mai multe simboluri pe tambur.

Simbolurile de expansiune apar în timpul jocurilor libere, cu fiecare înlocuit de 2 simboluri, unul deasupra celuilalt. Acest lucru vă oferă și mai multe modalități de a câștiga, iar cu maximum 10 simboluri pe tambur, veți avea un milion de moduri de a le alinia pentru un premiu.

Ori de câte ori o mulinetă ajunge la cele 10 rânduri complete, retrăge caracteristica rotirilor gratuite și ajungeți să rotiți o altă roată pentru a vedea câte jocuri în plus se joacă, cu maximum 12 disponibile. Tăietele recongelate se pot umple și cu megastașe de simboluri sălbatice, cu până la 2 stive pe rotire.

Caracteristici de slot

Câștiguri maxime, volatilitate și randamente medii ale wheel of fortune megaways Joc sloturi

Cel mai mare premiu este un imens de 80.150X, care este mult mai mult decât pot oferi majoritatea jocurilor, iar la 100.00, adaugă unul dintre cele mai mari premii online de 8.150.000.00. Acesta este un joc de volatilitate ridicat și pe termen lung, plătește în medie 96.46% din pariuri în bani premiați.

Al nostru wheel of fortune megaways Rating slot

Tema spectacolului de joc împarte opinia, cu unii oameni care iubesc luminile strălucitoare și muzica plină de viață, în timp ce alții vor să alerge un kilometru. Dar dă wheel of fortune megaways Slot câteva rotiri și chiar cei mai cinici vor aprecia jocul interesant și potențialul de premii cu adevărat uriașe.

Ca și în cazul oricărui slot care folosește sistemul Megaways, șansele de a revendica creșterea unui câștig semnificativ atunci când aveți mai multe simboluri pe tambur, iar numărul este selectat la întâmplare de către software. Cu puțin noroc, roata vă oferă un număr minim generos de megaways în runda de rotiri gratuite și este posibil să aveți cel puțin 117.649 pe parcursul funcției, care ar trebui să creeze câștig după câștig.

Ia wheel of fortune megaways slot pentru o rotire la IGT cazinouri desktop și mobile. Prezentăm cele mai bune cazinouri online, cu cele mai bune pachete de bonusuri de bun venit, chiar aici.

Partenerii cazinoului