Wheel of Wonders Slot

Push Gaming

Nota

4

Divertisment

2

Arte grafice

5

Castiguri

5

Dezvoltator

Push Gaming

RTP

96.50%

Jackpot

Da

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

CA 4.723.300.00 USD

Câștig maxim

Nu

Subiect

Animale, fantezie, magie, Egipt antic

Wheel of Wonders

wheel of wonders Recenzie slot online

Setarea pentru wheel of wonders Slot Machine este un deșert străvechi, unde o structură de piatră, încoronată cu sculpturi cu cap de taur și cai, încadrează o grilă de 6x6 de plăci.

Jucătorii de pe site -urile online de top online îl pot încărca pe un computer, iOS, Android sau Windows Mobile. Jucătorii vor descoperi că doar cele 3 rânduri de jos sunt active, cu primii 3 umpluți cu poziții simbolice care se prăbușesc.

Acestea încep să devină active pentru orice câștig, stimulând numărul de modalități de a alinia simbolurile în timpul unei serii de cascade. Roți bonus intră în joc, acordând caracteristici speciale, sălbatice suplimentare, multiplicatori sau rotiri gratuite jucate pe grila completă de 6x6. Pot fi până la 46.656 modalități de a câștiga.

Simbolurile includ litere dintr -un alfabet antic, șarpe, păsări și măști de leu și Sargon, primul conducător al anticului Imperiu Akkadian.

Cum să joci wheel of wonders Jocuri mecanice

Push Gaming Sloturile online sunt concepute pentru a fi foarte ușor de configurat și de jucat. Un buton săgeată deschide un tabel din diferitele opțiuni de pariu și trebuie doar să faceți clic pentru a plasa un pariu între 0.10 și 100 de credite pe spin. Butonul săgeată circulară pornește o opțiune de rotiri automate, iar grila de 9 pătrate mici deblochează wheel of wonders Slots Game Paytable.

Va trebui să potriviți simbolurile prin suficiente tamburi din stânga pentru a câștiga, dar nu contează pe ce rând au aterizat, atât timp cât este activ. Pe măsură ce mai multe poziții simbolice intră în joc, meciurile devin mai probabile.

Simbolurile cu cea mai mică plată valorează între 0.1 și 1x pariul dvs., în funcție de câte mulinete aterizează. Leul de mare valoare plătește între 1.5x și 40x miza dvs.

wheel of wonders Slot Game Free Spins și alte caracteristici speciale

Simbolurile dispar după un câștig și altele noi în cascadă de sus pentru a umple golurile. Dacă asta duce la o altă victorie, obțineți mai multe cascade. Pentru fiecare victorie dintr -o serie, 1 poziție de simbol pe cel mai mic rând inactiv se aprinde și intră în joc.

Dacă activați un rând întreg, în ce Push Gaming apelează la o caracteristică de refacere a tamburelor, apare roata bonus. Acest lucru se învârte pentru a acorda multiplicatori câștigați între 1x și 5000x miza dvs., upgrade -uri simboluri, simboluri sălbatice suplimentare sau poziții suplimentare de simboluri suplimentare.

Acest lucru face mai ușor să continue deblocarea tamburelor și, odată ce următorul rând este activ, roata apare din nou, de data aceasta cu adăugarea unei secțiuni renovate. Acest lucru transformă toate simbolurile cu valoare scăzută în cele mai mari.

Completați ultimul rând și aveți 46.656 de moduri de a câștiga, plus reapariția roții bonus. Acum, acordă un bonus de rotiri gratuite, jucat pe cele 6 rânduri complete, împreună cu un multiplicator câștigător. Obțineți doar 5 jocuri bonus, dar cu atât de multe modalități de a câștiga, ar trebui să fie suficient pentru a obține câteva premii. Puteți chiar să vă retrageți runda.

Caracteristici de slot

Câștiguri maxime, RTP și volatilitate în wheel of wonders

Cu cele mai mari simboluri multiplicatoare și cele mai plătite, este posibil să câștigați un pariu masiv de 47.233x, care în top pariu de 100 este un câștig maxim în valoare. wheel of wonders este un joc de volatilitate ridicat, așa că atingerea acestei vaste plăți nu va fi ușoară. Returnările medii (RTP) sunt 96.5%, mai bine decât multe jocuri cu volatilitate mai mică.

wheel of wonders Evaluarea slotului online

Sloturile tematice în jurul societăților antice atrag adesea urmări uriașe. Combinând subiectul cu un joc interesant, acesta ar trebui să fie altul Push Gaming Sloturile online au lovit. Volatilitatea ridicată înseamnă că câștigurile pot fi relativ departe, dar înseamnă, de asemenea, că premiile sunt destul de generoase.

Odată ce deblocați un rând întreg dintr -o serie de 5 cascade, roata garantează o recompensă în numerar sau modificatori care oferă șansele de a colecta un câștig mare. Pe măsură ce se deschid mai multe rânduri, recompensele devin din ce în ce mai bune și este mult mai ușor să creezi o combinație câștigătoare în același timp.

Descoperiți o lume antică și jucați wheel of wonders sloturi joc la cele mai bune cazinouri care poartă Push Gaming gamă. Site -urile noastre selectate au toate oferte generoase de bonusuri online de cazinou în așteptare când vă înscrieți.

Partenerii cazinoului