White Orchid Slot

IGT

Nota

2

Divertisment

2

Arte grafice

3

Castiguri

5

Dezvoltator

IGT

RTP

93.96%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

250.000.00 USD

Subiect

Animale, fantezie, asiatică

White Orchid

white orchid Recenzie slot online

Faceți o excursie într -un pământ de flori colorate, animale sălbatice maiestuoase și oameni frumoși. white orchid slot din IGT prezintă toate acestea și multe altele pe cele 5 mulinete. Flori viu roz, violet și alb încadrează tambururile, făcând din aceasta una dintre cele mai strălucitoare sloturi pe care le -am întâlnit vreodată.

white orchid slotul online este, de asemenea, unul dintre jocurile de top din IGT. Aspectele uimitoare sunt însoțite de caracteristici bonus simple, dar plină de satisfacții, cum ar fi înlocuirile sălbatice și jocurile gratuite. Vă puteți bucura de aspectul superb și de caracteristici atractive pe un computer desktop, iOS sau Android Mobile la unele dintre cele mai bune IGT cazinouri online.

Spre deosebire de multe sloturi, care au un număr fix de linii de plată, aveți opțiunea neobișnuită de a juca 40 de linii sau de a muta mai mult pentru a activa 1.024 moduri de a câștiga format. Este un alt mod în care white orchid Slot Machine a atras o gamă largă de jucători. Un alt major attraction este șansa de a solicita câștiguri potențiale de 5.000 de monede, sau 12.500.00 la cele mai mari mize.

Vei găsi bogății în acest paradis tropical? Citește -ne white orchid Revizuirea slotului, apoi rotiți aceste tamburi frumoase la un cazinou recomandat.

white orchid Controluri și configurarea sloturilor

Prima alegere pe care trebuie să o faceți este dacă să jucați white orchid slot din IGT ca joc de 40 de linii sau cu 1.024 de moduri. Dacă mergeți pentru opțiunea de 40 de linii, câștigați premii atunci când 3 sau mai multe simboluri potrivite aterizează pe o linie de plată definită de la stânga la dreapta. Cu sistemul de 1.024 de moduri, simbolurile pot fi în orice locuri de pe tambururi adiacente din stânga.

Jucând 40 de linii costuri de la doar 0.40 pe rotire, deși formatul de 1.024 moduri va avea nevoie de mize minime de 0.80. Ambele opțiuni se ridică la 100.00 pe rotire. Totuși, acesta este un joc de volatilitate medie până la mare, astfel încât decalajul dintre rotirile câștigătoare poate fi mai mare decât în multe alte sloturi. Cu toate acestea, este în regulă, deoarece plățile tind să fie mai mari pentru a compensa acest lucru.

Aruncați o privire la plata pentru a vedea detaliile complete despre ceea ce fiecare simbol plătește în diferitele moduri de joc. Împreună cu simbolurile cărții de joc cu valoare mai mică, veți găsi o broască verde strălucitoare, fluture și Jaguar magnific. Acestea sunt destul de realiste și ajută la compensarea utilizării mai puțin decât imaginative a imaginilor cărților de joc.

Totuși, localnicii plătesc cele mai mari premii. Bărbatul frumos și femeia frumoasă arată ca concurenți pe Insula Love. Femeia este cea mai valoroasă, plătind până la 5.000x pariul dvs. de linie, sau 500 de monede, în funcție de formatul pe care l -ați ales.

Desigur, toate plățile și caracteristicile rămân aceleași, indiferent dacă joci white orchid Slot Machine pe computere desktop, smartphone -uri sau tablete Android, iPhone -uri sau iPads. Culorile strălucitoare arată la fel de bine pe orice ecran de dimensiuni. Spre deosebire de multe jocuri care te bombardează cu jingle și bipuri enervante, coloana sonoră white orchid este de fapt destul de atrăgător.

Alături de opțiunea de a juca pe mai multe dispozitive, cu o gamă largă de pariuri și în moduri diferite, aveți câteva alte opțiuni de control de bază. O funcție automată poate fi setată pentru a rula până la 100 de rotiri și puteți ajusta, de asemenea, calitatea grafică pentru a vă asigura că jocul rămâne neted, chiar dacă conexiunea dvs. la internet este slabă.

white orchid Caracteristici de joc și bonus

Logo -ul jocului este un simbol sălbatic și, deși nu merită de fapt nimic pe cont propriu, veți constata că este foarte util în finalizarea secvențelor câștigătoare atunci când aterizează în locurile potrivite. Principala caracteristică bonus a mașinii cu sloturi de orhidee sălbatice este declanșată atunci când vedeți imaginea unui white orchid în cel puțin 2 locuri pe tamburul din mijloc.

Dacă se văd doar 2 orhidee, declanșează 10 rotiri gratuite, în timp ce 3 simboluri ale acestei flori delicate vor acorda 15 jocuri bonus și 4 vor vedea 20 de rotiri gratuite care se joacă. Tamburele folosesc mixul standard de simboluri în timpul rotirilor libere, ceea ce credem că este un pic de renunțare, deoarece ne place să vedem un potențial suplimentar de câștig în orice rundă bonus.

În plus, puteți retrage jocurile gratuite de -a lungul timpului, dacă mai multe orhidee aterizează pe tamburul din mijloc, potențial până la maximum 150 de rotiri în total.

Caracteristici de slot

Concluzie

Aceasta este una dintre cele mai atractive sloturi pe care le veți vedea. Schema de culori izbitoare o face să iasă în evidență de alte sloturi cu temă tropicală, iar coloana sonoră calmantă este sigură că va face din acesta un joc relaxant pentru a juca.

În timp ce caracteristicile bonus nu sunt nimic pe care nu l -am mai văzut pe nenumărate sloturi, trebuie să se spună ceva pentru jocuri cu un set familiar de suplimente. Adevărata diferență este că poți alege să joci white orchid Slot Machine cu 40 de linii sau 1.024 moduri. Miza este mai mare atunci când joci cele 1.024 de moduri, dar volatilitatea medie și RTP -ul general de 95.03% rămâne în ambele moduri.

Oricine caută un slot botanic cu câteva bonusuri mai neobișnuite ar trebui să se uite la flori, din Netent. Acest joc în stil de desene animate prezintă plante carnivore pe 5 mulinete și 30 de linii de plată. Simbolurile vin în formate unice și duble, ceea ce poate duce la linii plătite de 10 simboluri potrivite. Declanșează caracteristica de rotiri gratuite și ai putea alege o victorie de 15.000x linia ta, atunci când aceste flori valoroase se aliniază într -un rând îngrijit.

Plantează -te la oricare dintre cazinourile noastre online recomandate și bucură -te.

Partenerii cazinoului