Who Wants to Be a Millionaire Slot

Big Time Gaming

Nota

2

Divertisment

4

Arte grafice

5

Castiguri

4

Dezvoltator

Big Time Gaming

RTP

96.24%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

1.000.000.00 USD

Subiect

Bani/milioane, emisiuni TV/serie

Who Wants to Be a Millionaire

who wants to be a millionaire Recenzie slot online

who wants to be a millionaire este un slot cu 6 tambur care funcționează cu software -ul Megaways. Aceasta înseamnă că jocul folosește tamburi în cascadă pentru a crea câștiguri și a genera plăți. Funcția Cascading Tamburs permite, de asemenea, jocului să ofere un incredibil de 117.649 de moduri de a câștiga. Acesta este potențial un joc extrem de profitabil, deoarece are un jackpot care poate ajunge până la 50.000x miza ta. Un pic ca slotul de tranzacție sau fără tranzacții, tema prezintă setarea de scenă recunoscută who wants to be a millionaire Show de joc. Caracteristicile bonusului oferă originalitate și sunt principalul attraction a jocului. Veți descoperi funcții precum scaunul fierbinte unde aveți opțiunea de a telefona un prieten, de a întreba publicul sau de a selecta 50:50.

who wants to be a millionaire Configurare și reguli

Lansa who wants to be a millionaire pe un dispozitiv la alegere. Acesta poate fi un desktop, tabletă sau dispozitiv mobil. Dacă jucați pe telefonul dvs. mobil, puteți accesa jocul de pe orice dispozitiv mobil iOS sau Android. Un premiu gigantic de 50.000x multiplicator este pregătit pentru apucături. Puteți consulta ce poate plăti fiecare simbol accesând playtable. Pur și simplu faceți clic pe fila"Info" portocaliu din stânga ecranului. Veți vedea opțiunea de a vă ajusta participația situată sub tambururi. Jocul oferă o selecție de dimensiuni de pariu care variază de la minimum 0.20 de monede până la maximum 20 de monede pe spin. Tambinele în cascadă pot activa până la 117.649 posibilități câștigătoare. Selectați fila"Spin" pentru a începe sau fila"Autospin" dacă preferați să activați funcția de rotiri automate.

who wants to be a millionaire Rotiri gratuite și jocuri bonus

Există 10 simboluri 3D unice în jocul de bază care constituie simboluri cu valoare scăzută. Există un simbol sălbatic care poate înlocui alte simboluri, cu excepția împrăștierii. De asemenea, vă poate oferi până la 5000 de monede pentru o linie câștigătoare de 5 Wilds potrivite. Logo -ul jocului este simbolul Scatter și oferă plăți care pot ajunge până la 2500 de monede. Aterizarea a 3 sau mai multe scute este cheia pentru a debloca rundele bonus. Veți primi 8 rotiri inițiale gratuite, care pot crește până la un total de 50 de rotiri gratuite. Scatter -urile vor declanșa funcția de scaun fierbinte, care este un tip de joc de joc. Vă puteți juca câștigurile pe măsură ce vă deplasați pe scara jackpot selectând răspunsurile corecte. De asemenea, aveți opțiunea de a alege 50:50, de a telefona un prieten sau de a întreba publicul. Jocul bonus oferă multiplicatori masivi și o mulțime de rotiri gratuite.

Caracteristici de slot

who wants to be a millionaire Plata maximă, RTP și volatilitatea

Gama de mărimi de pariu pe who wants to be a millionaire slotul începe de la 0.20 de monede de până la 20 de monede pe spin. Acest lucru poate fi mai limitat decât alte jocuri, dar are un jackpot masiv care poate ajunge până la 50.000x miza dvs. Nivelul de volatilitate variază de la mediu la mare, iar RTP este de 96.27%. Puteți câștiga 5000 de monede într -un singur spin în jocul de bază.

who wants to be a millionaire Verdict și mai multe jocuri

Dacă v -a plăcut emisiunea de televiziune de succes, vă va plăcea who wants to be a millionaire slot. Designul jocului arată la fel ca emisiunea TV și prezintă elemente similare în jocurile bonus. Vă puteți bucura de acest slot ca un jucător înalt, deoarece aveți șansa de a câștiga până la 50.000x pariul dvs. Acest joc unic oferă o varietate de caracteristici bonus originale, precum și permițând până la un masiv de 117.649 de moduri de a câștiga un câștig. Îți va plăcea acest joc dacă ești un fan al rotirilor gratuite. Are potențialul de a acorda până la 50 de rotiri gratuite.

Asigurați -vă că explorați mai multe jocuri până la Big Time Gaming. Puteți încerca noi titluri interesante, cum ar fi slotul de aur, unde puteți câștiga 10.000 de monede într -un singur spin. Dacă vă place să aveți 117.649 de moduri de a câștiga, puteți verifica și jocuri precum slotul Born Born. Veți găsi toate aceste jocuri, inclusiv who wants to be a millionaire slot la cazinourile noastre recomandate de bani reali. Accesați lista noastră pentru a afla mai multe.

Consultați codurile de bonus Dream Vegas și jucați sute de sloturi de top și obțineți peste 35 de progrese.

Partenerii cazinoului