Wicked Circus Slot

Yggdrasil

Nota

5

Divertisment

3

Arte grafice

4

Castiguri

3

Dezvoltator

Yggdrasil

RTP

96.50%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

12.000.00 USD

Subiect

Fructe, șapte, Joker

Wicked Circus

wicked circus Recenzie slot online

wicked circus este al treilea și cel mai nou titlu din Yggdrasil Jocurile sunt distinctive jokerizer Seria de jocuri. A fost proiectat cu o temă, aspect și caracteristici similare la cele două titluri anterioare. Jocul va fi familiar cu oricine a jucat celelalte jocuri din serie, jokerizer Și jokerul întunecat rizează. Există la fel jokerizer Funcția de câștigare a modului și misterului și același jackpot de 6.000 de monede, dar wicked circus Oferă câteva mici răsuciri proprii.

Despre wicked circus Joc de sloturi online

Lansat în octombrie 2016, The wicked circus slotul online urmează de la popular jokerizer Și Dark Joker rizează titluri de la același dezvoltator de software. Prezintă același aspect de cinci tambururi, trei rânduri și 10 linii de plată ca și celălalt jokerizer titluri, cu un pariu minim de 10p și maxim 20 de lire sterline. De asemenea, oferă funcțiile autoplay și max de pariu la care jucătorii sunt obișnuiți acum, cu posibilitatea de a seta un număr infinit de rotiri automate.

Există șase simboluri obișnuite în wicked circus, care va fi familiar cu oricine l -a jucat pe celălalt jokerizer jocuri, deși sunt proiectate ușor diferit. Din nou, vedeta este simbolul cel mai bine plătit, plătind 300 de monede pentru aterizarea cinci pe o linie de plată, în timp ce numărul 7 plătește 200 de monede.

Caracteristici, speciale și simboluri

Simbolul Joker este în centrul tuturor jokerizer jocuri, așa cum te -ai aștepta. În timpul jocului de bază, aterizarea a trei sau mai mulți dintre ei oriunde pe tambururi vă prezintă un câștig de mister. Plățile sunt puțin mai mici decât celelalte titluri, trei glume care plătesc 500-1.000 de monede, patru plătind 800-3.000 și cinci oferindu-vă între 2.000 de monede și jackpot de 6.000.

Orice câștig în timpul jocului de bază se activează jokerizer Mod, unde jucătorii își pot crește câștigurile și șansele de victorie. Toate câștigurile intră în jokerizer echilibru pe care îl puteți colecta sau cheltui 20 de monede pentru a se învârti. Aterizarea a două simboluri Joker în timpul jokerizer Modul plătește un câștig de mister de 40-400 de monede, dar funcția se încheie atunci când primiți o plată de 500 de monede sau mai multe.

Primele două caracteristici sunt aceleași în toate aceste jocuri, dar wicked circus Oferă propria sa a treia caracteristică unică, și anume funcția de reținere. După ce a aterizat doi sau mai mulți glume în timpul jokerizer Mod, puteți colecta câștigul misterului sau activați reținerea. Acest lucru va bloca tambururile care conțin glume, dar resping celelalte tambururi, oferindu -vă șansa de a obține un câștig din ce în ce mai mare.

Hold Rypins costă 60 de monede și puteți continua să le faceți până când aterizați cinci simboluri Joker. Plățile nu sunt la fel de mari ca celelalte două jokerizer jocuri și nu veți obține caracteristica de spin-free la întâmplare, care este prezentă în The Dark Joker Rizes, dar funcția de reținere este un plus frumos. Acesta nu este un circ obișnuit, dar te -ar putea face să faci cartușe când acei glume aterizează.

Caracteristici de slot

Partenerii cazinoului