Wild Beach Party Slot

Pragmatic Play

Nota

4

Divertisment

2

Arte grafice

5

Castiguri

4

Dezvoltator

Pragmatic Play

RTP

96.53%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

500.000.00 USD

Subiect

Călătorie, insulă tropicală

Wild Beach Party

wild beach party Revizuirea sloturilor

Cu vara în curând, lucrăm cu toții la obținerea corpurilor noastre de plajă în formă. Nu mulți vor reuși să fie sinceri, dar, indiferent, toți ne dureri pentru o mișcare și wild beach party. Este doar ceea ce are nevoie lumea în aceste perioade extrem de nesigure și, dacă nu vă puteți permite o astfel de petrecere, vă puteți bucura practic în Pragmatic PlayUltimul slot al lui.

wild beach party Poate fi biletul tău la un ... bine, wild beach party Vara aceasta, dacă reușești să lovești primele recompense. Un cluster cu tematică pe plajă plătește jocul de sloturi, vine cu un RTP de 96.53% împerecheat cu o variație ridicată. Ca și în cazul tuturor sloturilor de cluster, acesta plătește cel mai mult pentru cele mai mari clustere. Dacă aveți norocul să aterizați 15 sau mai multe prime, veți fi cu siguranță pe al șaptelea cer.

Slotul are toate marcajele unui mare Pragmatic Play eliberați și poate livra câștiguri de până la 5.000x, pariul. Îl puteți încerca gratuit sau îl puteți juca pentru bani reali în orice cazinou pragmatic.

Cum să joci wild beach party Slot

wild beach party slotul are un pic de manga, datorită fetei care prezintă pe ecranul splash. Ea poate fi văzută și într -un bikini care flanchează tambururile spre dreapta, gata pentru o băutură rece de gheață pe măsură ce petrecerea începe. Pe tambururi veți vedea o mulțime de fructe tropicale pe o grilă de 7x7 care utilizează motorul Pays Cluster.

wild beach party nu este complicat de jucat deloc. Controalele sunt toate în punctele lor obișnuite, așa că nu ar trebui să ai probleme să joci jocul. Este distractiv și plin de satisfacții și se stabilește într -un paradis tropical de escapadă cu o petrecere care abia începe. Va alege chiar în timp ce lovești clustere din ce în ce mai mari, dar înainte de a face asta, trebuie să plasați un pariu.

Opțiunile dvs. variază de la 0.20 - 20.00 pe rotire, tipic pentru cluster plătește sloturi pe site -urile de top online. Principala caracteristică din wild beach party sunt cascadele. Știm cu toții cum funcționează - orice simboluri câștigătoare ale clusterului sunt înlocuite cu altele noi, ceea ce ar putea duce la noi cascade câștigătoare. Ei pot continua pentru totdeauna, atât timp cât există simboluri câștigătoare care lovesc grila.

Simbolurile sălbatice cu un multiplicator x2 pot lovi la întâmplare. Când este folosit într -un câștig, sălbăticia va dispărea. Cu toate acestea, mai târziu poate reapărea într -o secvență de tumble, de data aceasta cu un multiplicator mai mare (până la x256). Multiplicatorul dublează dimensiunea pentru fiecare câștig. Mai mulți multiplicatori pot face parte dintr -o singură victorie cu valorile combinate.

wild beach party Bonusuri și rotiri gratuite

În afară de multiplicatorul sălbatic aleatoriu și de tumble, wild beach party slotul vine și cu o rotiri gratuite în jurul. Este declanșat de 3-7 scute care răsplătesc 10-25 rotiri gratuite și un premiu instant în numerar de 3-100x pager. Runda bonus se joacă mai ales ca jocul de bază, cu o excepție notabilă - Random Wild are un multiplicator X3 de start, care poate merge până la X729 dacă ai noroc.

Toți mecanicii sunt la fel ca în jocul de bază, dar multiplicatorul triplu de pornire face cu adevărat o diferență. În plus, puteți obține 5 rotiri suplimentare dacă aterizați 3 sau mai multe scute. Cu tumble și potențialul de câștig variat al motorului Cluster Pays, veți obține acest lucru wild beach party în sus și alergând într -un timp scurt.

Dacă nu -ți place să aștepți să aterizezi împrăștiați, vă puteți cumpăra drumul în runda bonus. Acest lucru vă va întoarce 100x pariul, dar veți obține acces instantaneu la rotirile gratuite.

Caracteristici de slot

wild beach party Câștigul maxim al slotului, volatilitatea și RTP

Câștigul maxim pe care îl puteți lovi în wild beach party slotul este de 5.000x pariul. Acesta este un slot de variație ridicată, așa că vă puteți aștepta la câteva vrăji uscate. Când vine vorba de RTP, este perfect asociat cu variația ridicată la 96.53%.

wild beach party Rezumatul slotului și sloturi similare

wild beach party este un cluster nebun distractiv plătește set într -un paradis tropical. Amestecă simboluri de fructe clasice cu un motor modern și adaugă și un pic de manga în amestec. Combinația este prea atrăgătoare pentru a transmite, așa că pregătește -ți cocktail -urile și bucură -te de Fiesta de pe tambururi.

Dacă sunteți în căutarea sloturilor similare, una care îmi vine în minte este Spina Colada a Spinomenalului. Alte sloturi pe care le putem recomanda includ fruit party 2 de Pragmatic Play și Candy Island Princess by Play’n Go, joacă la cele mai bune cazinouri online.

Partenerii cazinoului

Ce studio a lansat wild beach party slot?

Care este wild beach party slot rtp?

Este wild beach party Un joc de sloturi extrem de volatil?

Pot juca wild beach party slot gratuit?

Este wild beach party Un slot Megaways?

Cum face wild beach party tumble funcționează?

Cum obțin multiplicatorul sălbatic în wild beach party?

Cum să câștigi mare în wild beach party slot?

Este wild beach party Un joc bun de sloturi?

Când a fost wild beach party slot eliberat?