Sălbatic Heist La Peacock Manor Slot

Thunderkick

Nota

5

Divertisment

2

Arte grafice

5

Castiguri

2

Dezvoltator

Thunderkick

RTP

96.10%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

850.000.00 USD

Subiect

Fantasy, monede de aur/aur, polițiști și tâlhari

Wild Heist La Peacock Manor

Thunderkick Sălbatic heist la Peacock Manor Slot Review

Intră în pantofii celor mai riscanți hoți din lume ThunderkickE sălbatic heist la Peacock Manor slot și ajungeți să experimentați de prima dată cât de răsplătitoare este viața unui profesionist heist Omul poate fi.

Disponibil atât pe dispozitive mobile, cât și pe computere, Wild heist la Peacock Manor de Thunderkick a fost construit pentru punterul modern care caută bonusuri atractive de care să se bucure din mers. Cu un joc bonus de rotiri gratuite, care vă permite să câștigați multiplicatori mari câștigători și rotiri suplimentare, dar și recompense de mister precum Walking Wilds and Resent, acest joc are toate caracteristicile de care aveți nevoie pentru a vă transforma pariul într -o plată interesantă.

Cum să te joci sălbatic heist Slotul online la Peacock Manor

Ca orice alt slot din Thunderkick, Sălbatic heist La Peacock Manor vă oferă o experiență de joc ușoară, care se datorează setului său minimalist de controale. Începeți sesiunea prin reglarea pariului prin intermediul butonului Chip din colțul din dreapta jos. Puteți alege între 14 dimensiuni de pariuri disponibile, de la minimum 0.10 credite la un pariu maxim de 100 de credite pe rundă. După ce vă selectați pariul, folosiți doar jocul auto sau controalele de rotire manuale pentru a începe să joace pentru bani reali.

Un lucru interesant despre joc este că oferă jucătorilor 17 secvențe câștigătoare diferite, care pot fi colectate pe până la 17 linii de plată fixe. Dacă doriți să vedeți ce simboluri plătesc ce, dar examinați și liniile de plată și funcțiile bonus mai îndeaproape, găsiți doar plata apăsând apăsând butonul meniului din colțul din stânga jos. Cele mai mici plăți pe care le puteți primi sunt 0.30-5x, pariul dvs. și acestea sunt date de simbolurile cardului, în timp ce simbolurile imaginii și sălbăticile pot plăti până la 20x pariul dvs. pe secvență. Și datorită diferitelor caracteristici sălbatice care pot fi activate în jocul de bază, veți avea o șansă specială de a declanșa o mulțime de premii de top chiar și fără a ajunge la bonusul principal.

Sălbăticie heist La Peacock Manor Slot poate fi jucat și pe dispozitivele mobile Android și iOS pentru a câștiga bani reali în timp ce se deplasează cu cele mai bune cazinouri mobile. Singurul lucru care este diferit atunci când joci pe o tabletă sau un smartphone este că controalele jocului sunt plasate în diferite zone ale ecranului pentru un acces mai rapid și mai ușor.

Sălbatic heist la Peacock Manor Free Spin Caracteristici și bonusuri

Dacă doriți să câștigați o parte din comorile care se ascund în Conacul Peacock, va trebui să obțineți cel puțin trei simboluri potrivite într -o secvență pe orice linie de plată fixă, începând cu prima tambur din stânga. Cele mai generoase simboluri sunt tâlharul purpuriu și fata, care plătesc până la 15x și 17.5x, respectiv, pariul dvs. pe secvență, dar și oricare dintre cele opt simboluri sălbatice, toate plătind până la 20x miza dvs.

Simbolul Scatter este o altă pictogramă pe care doriți să o urmăriți îndeaproape în timp ce jucați pentru numerar real, deoarece trei sau mai multe dintre aceste icoane dintr -un singur spin vor debloca jocul de bonusuri pentru rotiri gratuite. Rotirile gratuite încep cu o caracteristică"Pick Screen" în care veți avea șansa de a alege între trei până la cinci cărți și îmbunătățiri pentru câștiguri pentru bonusul dvs. Cărțile ascund diverse premii precum rotiri în plus, câștigă multiplicatori, mai multe sălbatice și toate caracteristicile misterului jocului de bază. Numărul de pornire de rotiri gratuite este de 7, dar puteți crește acest număr alegând cărțile potrivite, chiar și după începerea funcției. Pentru fiecare pereche de scute pe care le colectați în timpul rotirilor gratuite, slotul vă va returna pe ecranul de selectare pentru o"re-pick" și o șansă de a câștiga mai multe rotiri bonus și alte recompense atrăgătoare.

Pentru mai multe premii bonus, așteptați unele dintre cele trei caracteristici de mister sălbatice care pot fi declanșate la întâmplare în timpul jocului de bază și câștigate prin culegerea de cărți în timpul bonusului de rotiri gratuite. În funcție de caracteristica declanșată, puteți obține până la trei tamburi pline de simboluri sălbatice, până la șapte sălbatice în plus pe tambufuri sau un Walking Wild care se deplasează cu un pas spre stânga și declanșează respingări libere până când dispare de pe ecran.

Caracteristici de slot

Sălbatic heist la Peacock Manor Win, RTP și volatilitate

Cu un RTP de 96.1% și premii de până la 8.483x, pariul dvs. (848.300 de credite pe Max Wager), acest joc vă va oferi, fără îndoială. Și după cum implică rata scăzută de succes, a vedea că unele victorii mari nu va fi doar o excepție rară.

Sălbatic heist la Peacock Manor Verdict și sloturi online similare

Sălbatic heist La Peacock Manor vă oferă o experiență de mare variație distractivă și plină de bonusuri de care vă puteți bucura pe orice dispozitiv și orice buget pe care îl doriți. Ca atare, acest slot va atrage mai ales jucătorii care caută sloturi moderne cu un joc riscant și o mulțime de caracteristici suplimentare.

Cu toate acestea, dacă sunteți mai interesat de jocuri de sloturi mai puțin volatile, puteți încerca și unele dintre celelalte sloturi populare ale studioului. Pentru niște divertisment uimitor de varianță medie, consultați Templul Jaguar și prăjitul McFry și The flame Sloturi Busters. Și dacă sunteți pregătit pentru câteva jocuri cu volatile scăzute, vă sugerăm să faceți un spin pe Machinele 1429 Uncharted sau pe slot-uri Babushkas. Pentru și mai multe jocuri unice ale studioului, puteți vizita oricare dintre noi Thunderkick cazinouri în care veți primi, de asemenea, un bonus de bun venit adecvat după ce creați un nou cont de jucător.

Partenerii cazinoului