Wild Hop & Drop Slot

Pragmatic Play

Nota

5

Divertisment

5

Arte grafice

5

Castiguri

3

Dezvoltator

Pragmatic Play

RTP

96.46%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

500.000.00 USD

Subiect

Animale

Wild Hop & Drop

Wild Hop & Drop Online Review slot

Slotul Wild Hop & Drop este un joc distractiv, de desene animate, plin de broaște colorate. Ele apar pe un simbol 6x6 Gris și câștigi un premiu ori de câte ori simbolurile potrivite aterizează în clustere. O broască sălbatică salută la tambururi la întâmplare, umplând eșantionul pentru un câștig mare.

Broaștele prezintă pe parcursul unei rotiri gratuite și pot crește dimensiunea pe măsură ce adăugați rotiri suplimentare la total.

Este un joc de volatilitate ridicat, cu randamente medii de 96.46%. Puteți câștiga până la 5.000x miza de pe acest desktop și slot mobil la cele mai bune site -uri online care poartă Pragmatic Play gamă. Salt la cazinourile noastre recomandate astăzi.

Cum să joci slotul Wild Hop & Drop

Încărcați slotul Wild Hop și Drop pe un dispozitiv iOS, Android sau Windows Mobile sau Desktop și găsiți un iaz într -un cadru de pădure. O statuie de broască păzește o parte a tambufurilor, în timp ce un amfibian rânjitor, animat, stă pe un tampon de crin la celălalt.

Grila simbolului 6x6 ține broaște verzi, violet și albastru, împreună cu simbolurile cărții de joc acoperite cu buruieni în culori strălucitoare. Este o vedere veselă și vine cu o coloană sonoră ciudată de jingle și o melodie blândă.

Dacă ați jucat un slot din Pragmatic Play Înainte, veți fi familiarizați cu controalele. Dacă nu, nu vă faceți griji, deoarece sunt foarte ușor de utilizat și doar faceți clic pe file Plus sau minus, de o parte și de alta a butonului de rotire pentru a alege o miză de la 0.20 până la 100.00 pe rotire.

Atingeți butonul"Eu" pe cealaltă parte și vedeți o platabilă. Mașina de slot Wild Hop & Drop este un joc de cluster care plătește unde ai nevoie de cel puțin 6 exemple de același simbol conectat împreună pentru a câștiga un premiu. Broasca verde plătește 4x pariul dvs. total pentru clustere de 6, crescând la 200x dacă roiuri întregi de 26 sau mai multe se adună simultan. O broască sălbatică valorează 5.000x imens și vom vedea cum puteți scoate acest lucru în secțiunea următoare.

Există, de asemenea, detalii despre ce se întâmplă atunci când vedeți simbolurile de bonus albine sălbatice sau zgomotoase de albine pe grilă.

O caracteristică automată se învârte cu tamburele fără nicio intrare necesară și se găsește o opțiune de rotire rapidă sub cele 3 linii mici de pe panoul de control.

Rotiri gratuite și alte caracteristici de sloturi sălbatice și picătură

Broasca veselă din partea tambururilor urcă în acțiune în momente aleatorii. Este un simbol sălbatic care poate înlocui pentru toți ceilalți, în afară de albine pentru a completa grupuri sau a -și crește dimensiunea pentru o plată mai mare. Acest personaj poate umple doar o poziție unică a simbolului sau poate apărea în 2x2, 3x3, 4x4, 5x5 sau chiar 6x6 dimensiuni. Frog-ul de umplutură de grilă 6x6 plătește maximul 5.000x miza dvs.

Patru sau mai multe simboluri bonus albine în orice locuri vor acorda 6 rotiri gratuite. Dacă aterizați 5 sau 6 scute pe spinul declanșator, începeți să umpleți un contor cu 1 sau 2 simboluri de albine, respectiv.

Broasca sălbatică va fi întotdeauna pe tambururi, iar el începe de la dimensiunea 1x1, deplasându -se la întâmplare pe fiecare rotire liberă. Albinele se colectează acum în contor și dacă adunați un total de 4 albine, se adaugă între 1 și 3 rotiri gratuite suplimentare la total. Broasca va crește acum la versiunea 2x2, în timp ce încă 4 albine adaugă rotiri suplimentare, iar broasca crește la 3x3.

Dacă colectați suficiente simboluri de albine, broasca crește în cele din urmă la dimensiunea completă de 6x6 și veți primi un finală finală cu un câștig garantat de 5.000x.

Caracteristici de slot

Wild Hop & Drop Slot Machine Maximum câștiguri, randamente medii și volatilitate

Premiul de 5.000x valorează 500.000.00 la cea mai mare miză. Acesta este un joc de volatilitate ridicat care înscrie 5/5 pe Pragmatic Play scară, astfel încât câștigurile pot fi mai puțin frecvente decât alte sloturi jackpot, dar premiile tind să fie mai mari pentru a compensa acest lucru. Procentul total de rambursare de 96.46% este foarte bun.

Ratingul nostru de sloturi Wild Hop și Drop

Acesta este un joc extrem de distractiv, cu câteva grafice și animații de desene animate frumoase, plus o mulțime de joc interesant. Broasca sălbatică aleatorie cu dimensiunea de 3x3 de mai sus va duce întotdeauna la un cluster câștigător, iar dacă aveți norocul, el poate umple întregul joc în orice moment în rotirile de bază. Este mai probabil în jocurile gratuite pe măsură ce colectați albine și broaștele crește ca mărime.

Întoarceți -vă în acest iaz de premii în timp ce rotiți tambururile mașinii de slot Wild Hop & Drop la alegerea celor mai buni Pragmatic Play site -uri de sloturi.

Partenerii cazinoului

Câte linii de plată are slotul sălbatic și drop are?

Ce face simbolul Wild Frog în mașina de slot Wild Hop & Drop?

Care este câștigul maxim pe slotul sălbatic Hop & Drop?

Care este cea mai bună aplicație de sloturi online de hop și drop online?

Este slotul sălbatic și drop un joc bun?

Care este RTP al jocului de sloturi Wild Hop & Drop?

Este slotul sălbatic și drop similar cu orice alte jocuri?

Cine face slotul online Wild Hop și Drop?

Când a fost lansat slotul Wild Hop & Drop?