Slotul De Răscumpărare Al Regelui King Wild Knights

Barcrest

Nota

3

Divertisment

3

Arte grafice

2

Castiguri

5

Dezvoltator

Barcrest

RTP

95.00%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

500.000.00 USD

Subiect

Monede de aur/aur, acțiune/aventură, mituri și legende

Wild Knights King’s Ransom

Wild Knights King's Ransom Online Slot Review

O continuare a unui clasic bazat pe teren, slotul de răscumpărare al Kingului Wild Knights duce lucrurile la nivelul următor, introducând caracteristici bonus suplimentare într-un joc de sloturi deja generos. Proiectat de veteranii din industrie Barcrest, Acest joc vă oferă aceleași 10 linii de plată fixe și adaugă mai multe suplimente. Cu designul său optimizat mobil, 250.000 de credite jackpot și bonusuri reglabile, Wild Knights King's Ransom oferă sesiuni interesante pentru fanii site-urilor de sloturi online de top.

La fel ca primul joc, Wild Knights King's Ransom de Barcrest vă oferă mai multe strategii de pariuri care pot debloca bonusuri diferite și o rată de returnare diferită. Dacă jucați pe o miză minimă, veți avea acces în continuare la funcții sălbatice aleatorii și la jocuri de rotiri gratuite nelimitate. Pariul mai mult duce la blocarea împrăștierii, cel mai mare RTP și niveluri suplimentare de bonus-câștig instantaneu. Aflați mai multe despre caracteristicile și premiile suplimentare din recenzia noastră completă de mai jos.

Răscumpărarea King's King's King: Cum să te joci

Dacă doriți un slot machine care să fie simplu de jucat, dar vă oferă și mai mult de câteva moduri de a paria, acesta este jocul dvs.

Strategiile multiple de pariuri nu sunt singurul lucru neobișnuit în acest joc de sloturi. Nu, slotul folosește, de asemenea, trei plăți de plată foarte diferite, care se activează atunci când utilizați o strategie diferită în timp ce jucați cu numerar real.

Cu o miză minimă, aveți o lovitură la premii de 5 până la 1.000 de ori pariul dvs. de plată pe secvență, în timp ce un pariu de peste 2 credite vă va primi returnări de 5 până la 500 de ori pariul dvs. Marile jocuri BET, pe de altă parte, oferă recompense și mai mici de 0.De 5 până la 50 de ori, dar cu o rată de retur mai bună și caracteristici mai atractive ale bonusului. Pentru o privire mai atentă la fiecare platabilă disponibilă, apăsați butonul"Ajutor".

Slotul de răscumpărare al regelui Wild Knights este disponibil și pe dispozitive mobile. Slotul funcționează excelent cu toate tabletele și smartphone -urile compatibile cu HTML5, inclusiv modelele mai vechi Android, iPhone și iPad.

Wild Knights King's Ransom Caracteristici și rotiri gratuite

Hit Spin Control pentru a juca acest joc de sloturi online cu bani reali și vă va plăti pentru fiecare secvență de trei, patru sau cinci simboluri potrivite pe o linie de plată, de la stânga la dreapta. Când nu există secvențe potrivite, slotul vă poate ajuta să câștigați prin activarea bonusului său aleatoriu de gauntlet, care înlocuiește simbolurile pentru a vă aduce plăți garantate, dar și acesta wild times Bonus, care poate crea la întâmplare simboluri de multiplicator sălbatic pe ecran.

Pentru mai multe bonusuri, urmăriți simbolurile de împrăștiere a scutului roșu și albastru, dintre care trei sau mai multe pot declanșa jocul bonus nelimitat de rotiri gratuite. Slotul vă oferă un bonus cu un cavaler când colectați un set mixt de scutiri, în timp ce trei împrăștieri albastre sau roșii vă vor primi bonusuri cu două sau trei cavaleri, respectiv.

Acești cavaleri pot fi folosiți pentru a distruge simbolurile Baronului Negru care apar în timpul rotirilor libere pentru a pune capăt caracteristicii tale sau a -ți lua unul dintre cavalerii tăi. Rotirile gratuite se termină atunci când toți cavalerii sunt cheltuiți și sunt, de asemenea, jucate cu sălbăticie specială de mers pe jos, care schimbă pozițiile și persistă prin mai mult de un spin.

Chiar și mai multe bonusuri sunt oferite celor care pariază mai mult, începând cu caracteristica specială de masă rotundă. Această caracteristică suplimentară poate fi activată la întâmplare în timpul jocului de bază atunci când pariați 2 sau mai multe credite. Vă acordă acces direct la rotiri gratuite, fie la un premiu în numerar multiplicator. Aceeași caracteristică este disponibilă și în cele două mari jocuri BET, care vă permit, de asemenea, să vă bucurați de blocarea simbolurilor de împrăștiere și un bonus special pentru POTS care oferă premii suplimentare în numerar multiplicatoare.

Caracteristici de slot

Wild Knights King's Ransom Maximum Win, RTP și Varianță

Pentru un pariu între minimul 0.10 credite și 2 credite pe rundă, slotul vă oferă toate bonusurile obișnuite și un RTP de 94%, în timp ce pariurile între 2 și 500 de credite vor debloca suplimente suplimentare și un RTP de 96%. Există, de asemenea, două jocuri laterale mari de pariu, care costă 20 și 30 de credite - acestea vă oferă 5 rotiri cu un RTP de 98% și chiar mai multe bonusuri.

Dacă v -a plăcut primul slot Wild Knights Slot, cu siguranță vă va plăcea, mai ales că oferă un RTP mai bun de 98%. Datorită raportului de lovire mai mare, jocului de varianță medie și listei lungi de suplimente, acest slot apelează la o mare varietate de jucători, în special cei cărora le place să parieze mai mulți bani pe rundă. Investiți mai mult pentru un procent de plată mai bun și pentru suplimente suplimentare - și o șansă de a colecta până la 250.000 de credite cu un singur pariu!

Wild Knights King's Ransom Verdict și sloturi online similare

În mod alternativ, dacă sunteți mai interesat de mașinile de slot mai riscante care oferă o șansă pentru recompense mai mari, puteți consulta și unele dintre BarcrestSunt alte sloturi în directorul nostru de sloturi online. Pentru ceva mai modern și mai plin de satisfacții, puteți încerca soldier of rome slot care prezintă mai multe jocuri de pariuri mari, 100 de linii de plată și în extinderea sălbăticilor care se pot întinde pentru a acoperi 10 rânduri de simboluri.

O altă alegere populară pe care o puteți verifica este rainbow riches Tambururi de aur, care vă permite să vă jucați cu ecrane duale și să vă bucurați de o mulțime de BarcrestCaracteristicile populare ale bonusului.

Partenerii cazinoului