Wilhelm Tell Slot

Yggdrasil

Nota

5

Divertisment

3

Arte grafice

3

Castiguri

2

Dezvoltator

Yggdrasil

RTP

97.00%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

376.000.00 USD

Subiect

Fantasy, bijuterii

Wilhelm Tell

wilhelm tell Recenzie slot online

Pe scurt, povestea povestită în wilhelm tell slotul este unul de tiranie și lăcomie, onoare și rebeliune. Potrivit legendei, Tell asasinat Albrecht Gessler, un conducător brutal și membru al Casei Regale din Habsburg din Austria.

Asasinarea a acționat ca un catalizator pentru schimbarea societății, ducând în cele din urmă la independența pentru vechea confederație elvețiană - precursorul statului modern al Elveției. Veți vedea referințe la toate acestea în timp ce jucați - de fapt Gessler este unul dintre simboluri (încercați să ghiciți care!)

Poate cea mai faimoasă poveste din wilhelm tell este când și -a împușcat un măr de pe fiul său cu o arbaletă. Acest lucru este dat din cap în simbolul sălbatic al slotului, care arată un tânăr nervos legat de un copac cu fructele cocoțate pe cap.

Cu cele 20 de moduri diferite de a obține un câștig, wilhelm tell Slot Game poate livra pe mai multe fronturi. Poți juca wilhelm tell slot pe un computer desktop sau, dacă este preferat, un Android sau iPhone Mobile.

wilhelm tell Configurarea slotului online și controale

Dacă sunteți un jucător de sloturi online frecvent, controalele wilhelm tell nu se va dovedi greu de înțeles. Clasicul Yggdrasil Configurarea jocurilor de noroc este aici - cu linii, valoare monedă, pariu în numerar, pariu maxim, butonul de rotire, butonul automat, afișarea câștigului și echilibrul, toate prezentate în partea de jos a ecranului.

Alte informații, cum ar fi informațiile și setările privind rotirea și setările gratuite, pot fi dificil de găsit la început. Căutați un mic buton"+" extensibil situat în partea dreaptă jos a ecranului. După ce faceți clic sau atingeți -l, veți găsi opțiunea Paytable, Setări, despre fila și dezactivare.

Una dintre opțiunile de setări suplimentare pe care le -am iubit este capacitatea de a schimba viteza de rotire. Acest lucru este util dacă nu aveți mult timp pentru a vă juca sau, dimpotrivă, dacă doriți o sesiune de jocuri mai relaxată. Moneda pentru wilhelm tell este euro în mod implicit, dar acest lucru diferă în funcție de cazinoul la care joci. Dacă doriți, puteți schimba între monede și euro ca monedă în timp ce jucați versiunea gratuită a wilhelm tell slot.

Dacă doriți să puneți unele condiții de oprire în direct în timp ce utilizați Autoplay, va trebui să faceți acest lucru accesând din nou setările jocului prin intermediul butonului"+". Asigurați -vă că verificați acest lucru mai întâi - pentru că nu vi se va solicita aceste setări după ce faceți clic pe Autoplay - tambururile vor începe imediat să se învârtă (spre deosebire de alte sloturi).

Experiența jucând wilhelm tell Atât pe Android, cât și pe iPhone este la fel ca desktopul, cu excepția faptului că aspectul este optimizat pentru utilizare mobilă. Setările sunt situate în partea dreaptă jos a ecranului pe mobil în timp ce se configura stacked Deci, liniile și echilibrul se află deasupra butoanelor BET, SPIN și AUTOLAY. Aceasta înseamnă că toate caracteristicile importante ale slotului sunt accesibile printr -un singur robinet.

wilhelm tell Rotiri și caracteristici gratuite explicate

Caracteristici de slot

Cum spune Wilhem Wilds?

stacked Simbolul sălbatic (fiul lui Tell care speră că capul său nu va fi împușcat) acoperă 3 tamburi în wilhelm tell slot și pot apărea pe toate tambururile jocului. Nudge -urile sunt o posibilitate în acest slot. Aici este când stacked Wild Lands doar parțial vizibil, iar jocul îl împinge în joc, oferindu -vă șanse suplimentare de a câștiga.

Cum face wilhelm tell Rotiri gratuite și runde bonus funcționează?

Când vine vorba de runde bonus wilhelm tell Oferă o gamă de volatilitate scăzută, medie sau ridicată. De fiecare dată când declanșezi de la 3-5 wilhelm tell Scari de spin gratuite, vi se va oferi o victorie a monedei de 2x, 20x sau 500x miza dvs., în funcție de câte scutiri ați lovit.

De asemenea, vi se vor oferi trei opțiuni pentru rotirile dvs. gratuite. Aici intră în joc alegerea dvs. de volatilitate. Puteți opta pentru mai multe rotiri gratuite cu un multiplicator scăzut, mai puțin gratuit rotiri cu un multiplicator mai mare sau 1 rotire liberă cu un multiplicator de volatilitate masivă 50x. Dacă optați pentru opțiunea de rotiri libere unice, acesta este locul în care wilhelm tellCâștigarea maximă este posibilă, dar amintiți -vă că șansele acestui lucru sunt nesăbuite de mari.

wilhelm tell Câștig maxim, RTP și volatilitate

wilhelm tell Slot Machine Base Game RTP este de 97%, ceea ce îl pune la un RTP peste medie în comparație cu standardul industriei de 96%. Amintiți -vă că valoarea RTP nu este reprezentativă pentru cât de des veți câștiga, ci mai degrabă cât de mult din preluările jocului se întoarce la jucători și cât de mult este luat ca un margine de către cazinou.

Volatilitatea jocului de bază este scăzută până la mediu, dar așa cum s -a discutat mai sus, când vine vorba de runde bonus, aveți de ales o volatilitate scăzută până la extrem de mare. Ca urmare a setării de volatilitate a jocului de bază, puteți, în teorie, să vă așteptați la câștiguri relativ frecvente în timpul unui wilhelm tell Sesiune de joc.

wilhelm tell Verdict și sloturi online similare

Yggdrasil'S wilhelm tell este dincolo de aspect bun - este absolut uimitor și are un joc minunat pentru a se potrivi. În timp ce unele nu pot fi vândute pe cantitatea scăzută de salarizare a jocului de bază, alții vor găsi perspectiva acelei spinuri gratuite cu un multiplicator de 50x încântător masiv. Dacă vrei să joci jocuri asemănătoare cu wilhelm tell Dar cu mai multe linii de plată pe care le -am recomanda să încercăm similar Yggdrasil oferte de jocuri precum vikings go berzerk slot.

wilhelm tellBonus -urile gratuite au fost construite pentru a se ocupa de diferite tipuri de jucători de sloturi - deci dacă sunteți un jucător casual sau un High Stakes Thrillseeker, există ceva pentru dvs wilhelm tell slot. Verifică wilhelm tell si altul Yggdrasil sloturi acum la unul dintre cazinourile noastre online recomandate!

Partenerii cazinoului