Wishwood Slot

IGT

Nota

2

Divertisment

2

Arte grafice

5

Castiguri

2

Dezvoltator

IGT

RTP

96.30%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

200.000.00 USD

Subiect

Animale, fantezie, monede de aur/aur

Wishwood

wishwood Recenzie slot online

Adânc într -o pădure fermecată trăiește POA, un spirit magic care îi îndrumă pe jucători wishwood slot machine de la IGT. wishwood este un joc fermecător, plin de imagini de desene animate cu fluturi, veverițe și bufnițe. Poți juca wishwood la unele dintre cele mai bune cazinouri online de la doar 0.20 pe rotire și descoperiți caracteristici speciale din pădure, cum ar fi simboluri sălbatice, multiplicatori, respinsare de tambur și o urcare unică de bonus.

Stilul încântător și multitudinea de bonusuri sunt câteva dintre motivele pentru care wishwood slot din IGT a devenit atât de popular. Este accesat cu ușurință pe computere desktop, iOS și Android Mobiles, unde toate aspectele și caracteristicile minunate funcționează la fel de bine pe toate platformele.

Asta înseamnă că orice dispozitiv pe care îl joci wishwood Slot On, puteți revendica câștiguri de până la 10.000x, pariul dvs. de linie, sau 100.000.00 la miza maximă.

wishwood slot din IGT are o volatilitate medie și un randament generos, ceea ce îl face ideal pentru jucătorii din toată experiența. Numărul mare de runde bonus ar putea face să pară destul de complicat, dar cu instrucțiuni pe ecran pentru a vă ajuta în fiecare etapă, nu este cu adevărat nimic de preocupat.

Verifică wishwood Și vedeți dacă designul fermecător și tema magică își vor lucra vraja asupra voastră.

wishwood Controluri și configurarea sloturilor

Nu va trebui să știți nimic despre sloturi pentru a începe. Aruncați o privire la paytable -ul, care este accesat printr -un buton de sub tamburi și veți vedea că premiile sunt câștigate atunci când aterizați 3 sau mai multe simboluri potrivite pe oricare dintre cele 20 de linii de plată de la stânga la dreapta.

Suma câștigată este afișată ca multiplii din suma mutată pe fiecare linie de plată, care poate fi de la 0.01 la 10.00. Deoarece aveți toate cele 20 de linii permanent active, face mizele minime și maxime 0.20 și 200.00 pe rotire. Aveți o mulțime de opțiuni între aceste limite, deci indiferent de bugetul dvs., există sigur că va fi un nivel de pariu care se potrivește confortabil.

Simboluri colorate umplu tambururile, cu câștiguri mai mici plătite atunci când aterizați 10, J, Q, K sau A peste o linie. Criterii de desene animate care trăiesc wishwood Oferă jocului stilul său unic. Fluturii valorează până la 250x Pariul de linie, veverițele valorează maximum 400x și bufnițele cu ochi largi plătesc până la 500x.

POA este o creatură ciudată pădurată, cu o pălărie făcută dintr -o piuliță de ghindă. Este cel mai valoros simbol, în valoare de 1000x, pariul dvs. de linie atunci când completează o întreagă linie de plată. Un simbol Golden Wild ajută acționând ca alții dacă poate completa o combinație pe o linie.

Când joci wishwood slot din IGT Pe micul ecran al unui mobil iOS sau Android, controalele sunt repoziționate pentru a se afla unde degetele mari pot ajunge cu ușurință, dar altfel jocul și caracteristicile sunt exact aceleași.

Sunt disponibile opțiuni similare de control, cum ar fi alegerea pentru a autospina tambururile sau accelerarea lucrurilor în modul turbo.

O melodie plăcută se joacă pe măsură ce simbolurile colorate se învârt în tambururi. Florile înconjoară jocul principal, care este stabilit în interiorul magic forest, în timp ce POA stă la stânga, fluturând la tine și sărbătorind succesul tău când aterizează câștigă. Este un slot de sunet cu aspect fantastic și minunat.

wishwood Caracteristici de joc și bonus

La întâmplare, simbolurile câștigătoare se pot bloca în timp ce toate celelalte poziții se învârt încă o dată. Această caracteristică a simbolurilor încurcate continuă dacă se văd victorii noi și, cu puțin noroc, puteți găsi în cele din urmă toate cele 20 de locuri umplute cu același simbol.

Uită -te la mici înțelepciuni de magie sub tambururi. Acestea lansează o caracteristică Mystery Picker, unde selectați unul dintre WISP -urile care trebuie să primească simboluri sălbatice suplimentare sau multiplicatori între 2x și 10x. Acestea se ridică între tamburi, stimulând valoarea oricărei combinații câștigătoare cu care intră în contact.

WISPS poate lansa funcția unică de urcare bonus, care începe și atunci când vedeți 3 simboluri bonus simultan. Dacă aterizați doar 2 simboluri bonus, POA poate veni la salvare și să adauge o treime.

În această rundă, o roată rustică din lemn se învârte, mișcându -vă un copac în pădure. Continuați să urcați până când aterizați pe o căpușă, ceea ce vă oprește progresul și apoi revendicați recompensele la orice nivel ați atins.

Ați putea avea Amber Wilds, unde se joacă 7 rotiri gratuite, cu toate sălbăticile rămânând pe loc de -a lungul timpului. Dacă ajungeți la filiala sălbatică fermecată, 5 rotiri gratuite se joacă. În timpul acestora, WISP -urile vor umple un contor de partea jocului, transformând din ce în ce mai multe simboluri în sălbăticie în plus.

În partea de sus a bonusului copacului, găsiți 8 rotiri gratuite. Înainte de începerea acestei runde, alegeți un simbol de mare valoare și va apărea stacked pe tambururi. Orice alte simboluri între 2 stive ale simbolului ales se vor transforma pentru a se potrivi cu acesta. Acest lucru ar trebui să conducă la câteva victorii mari înainte de finalizarea celor 8 jocuri.

Caracteristici de slot

Concluzie

Această mașină delicioasă cu fante ascunde câteva runde bonus palpitante printre copaci. Este rara combinație de farmec și caracteristici plină de satisfacții, care au făcut ca wishwood slot din IGT un succes masiv.

Desenele desene animate și animații îngrijite arată bine pe toate dispozitivele. Este livrat cu o volatilitate medie și are un revenire decentă la procentul de jucători, care este sub 95%. Puteți vizita pădurea fermecată a wishwood Slot Machine la unele dintre cele mai bune cazinouri online, cum ar fi cele prezentate mai sus.

În timp ce joci wishwood, Uitați -vă la fermecat, de la Betsoft. Acest joc prezintă graficele computerului 3D de înaltă performanță care au devenit ceva Betsoft specialitate. Alăturați-vă vrăjitorilor, prințeselor și ogrelor, în timp ce premiază caracteristici precum rotiri gratuite, o rundă de salvare a păsărilor, recompense de pălărie magică și runde de culegere a premiilor.

Partenerii cazinoului