Slotul Castelului Vrăjitorului

Betsoft

Nota

4

Divertisment

5

Arte grafice

4

Castiguri

4

Dezvoltator

Betsoft

RTP

96.00%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

450.000.00 USD

Subiect

Fantezie, magie, vrăjitori și vrăjitoare

Wizard's Castle

Vrăjitorul Castelului Online Recenzie

Intră în lumea interesantă a castelului vrăjitorului de Betsoft, unde magia și alchimia sunt amestecate împreună pentru a vă oferi o experiență de slot care este atât distractivă, cât și profitabilă. Unul dintre primele sloturi care vor fi produse de studio, Wizard's Castle este un joc flash cu 5 roli, cu 9 linii de plată active și grafică veche-școlară care au fost inspirate de Wizardry. Dar nu lăsați -l să -l păcălească să vă păcălească să vă gândiți că nu este un joc de cazinou ispititor, pentru că, până la urmă, acest slot poate plăti până la 90.000 de monede pe spin oricând jucați pentru bani reali.

Ca mulți dintre BetsoftJocurile cu 5 roiele, Castelul Wizard nu reușește să ofere o mulțime de bonusuri jucătorilor săi. În afară de simboluri sălbatice care plătesc bani cu adevărat buni, acest slot vine și cu plăți de împrăștiere și un joc bonus click-me, unde veți avea șansa de a colecta o varietate de premii instantanee. Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre caracteristicile și plățile suplimentare pe care acest joc le oferă.

Cum să joci slotul online al Wizard's Castle

Jucând castelul vrăjitorului de Betsoft nu ar trebui să fie greu, chiar și pentru cei care joacă sloturi online pentru prima dată. Pentru a vă configura pariul, începeți la colțul din dreapta jos, unde un control de monedă de clic vă permite să alegeți dimensiunea monedei. Apoi, utilizați liniile și controalele de pariu pentru a ajusta numărul de linii de plată pe care le doriți activ și alegeți dacă doriți să pariați una sau până la cinci monede pe linie. Aceste trei controale vă oferă o gamă largă de dimensiuni de pariu din care să selectați, variind de la un pariu minim de 0.01 credite pe rotire la maximum una dintre cele 45 de credite.

Linelurile de plată active sunt cel mai unic lucru despre acest slot machine, deoarece vă permit să vă jucați cu o singură linie dacă doriți. Cu toate acestea, jocul mai puține linii vă oferă mai puține oportunități de a declanșa un câștig, lucru pe care cu siguranță doriți să îl evitați odată ce consultați premiile slotului. Slotul castelului vrăjitorului vă oferă până la 11 simboluri pentru a câștiga bani, toate plătind premii în monede. Dacă vă jucați cu o monedă pe linie, plățile vor varia între 2 și 2.000 de monede pe secvență. Pariați de pariu maxim pe linie, pe de altă parte, iar premiile vor crește de cinci ori, oferindu -vă o victorie maximă de 10.000 de monede pe secvență, care atunci când este înmulțită cu numărul de linii de plată (9) rotunjiți la un jackpot de 90.000 de monede!

Cu toate acestea, niciunul dintre aceste premii atractive nu vă va fi disponibil dacă doriți să jucați jocul pe un smartphone sau o tabletă. Deoarece Wizard's Castle este un joc de cazinou flash și nu o mașină de slot HTML5, veți putea să vă bucurați doar de multe site -uri de top online de pe un computer desktop sau un laptop, dar nu pe niciun dispozitiv Android sau IOS.

Castelul vrăjitorului prezintă și rotiri gratuite

Vrăjitorul puternic vă va plăti un premiu numai dacă colectați două, trei sau mai multe din aceleași simboluri pe orice linie de plată pe care ați activat -o. Pe măsură ce plățile sunt date de la stânga la dreapta, orice secvență de simboluri potrivite va trebui să înceapă la cea mai stângă a tamburului pentru a declanșa un câștig. Dacă doriți să colectați cele mai bune recompense în timp ce jucați în numerar real, va trebui să obțineți o parte din simbolurile Hat Hat Fire and Wizard, care pot plăti până la 3.750 și 5.000 de monede pe secvență, respectiv, în funcție de nivelul de pariu.

În afară de pictogramele de bază, slotul are și două simboluri speciale care pot activa recompensele bonus. Distmpleta, de exemplu, poate declanșa premii de până la 2.500 de monede, indiferent dacă aterizează sau nu pe o linie de plată. Simbolul sălbatic, pe de altă parte, poate declanșa premii și înlocui orice alt simbol de bază (nu împrăștierea) pentru a vă ajuta să formați o secvență câștigătoare. Colectați o victorie cu cinci dintre simbolurile sălbatice fără ca acestea să se înlocuiască și veți primi o creștere de 10.000 de monede pe secvență.

Cu toate acestea, nu trebuie să colectați întotdeauna pictograme bonus pentru a câștiga câteva recompense suplimentare. Colectând toate cele patru simboluri ale elementelor de bază (foc, pământ, apă și aer) într -un singur rând și pe orice linie de plată activă, puteți avea acces și la cea de -a doua caracteristică a bonusului de ecran al jocului. Această caracteristică te duce la temnița vrăjitorului unde vei ajunge să alegi unul dintre cele șase suluri învelite pentru a dezvălui un premiu bonus instant.

Caracteristici de slot

Verdictul castelului vrăjitorului și sloturi online similare

Unul din BetsoftSunt numeroase mașini distractive de sloturi cu varianță medie, Wizard's Castle a fost conceput pentru a atrage o mare varietate de jucători. Indiferent dacă îți place să joci sloturi de penny sau îți place să cheltuiești mai mult pentru a vedea unele returnări cu adevărat frumoase, acest slot Machine vă va putea oferi ceea ce aveți nevoie. Cu bonusurile și premiile sale atractive care pot urca până la 90.000 de monede pe spin, Castelul Wizard este, fără îndoială, un joc care poate plăti bine. Cu toate acestea, după cum ne spune raportul de succes ridicat, de cele mai multe ori va fi câștigurile mai mici cu care veți ajunge în timp ce veți juca pentru bani reali. În esență, dacă îți place ca sloturile tale să fie distractive și mai puțin riscante și nu te deranjează să joci pe un computer, Castelul Vrăjitorului ar fi un joc care merită să te uiți.

Pentru jucătorii care nu se tem de un slot mai volatil, Betsoft De asemenea, are o mulțime de opțiuni de mare varianță care vă oferă jackpot-uri mai mari. Pentru un joc cu adevărat imersiv, cu ambele călătorii, 30 de linii de plată și un jackpot de 965.620 de monede, puteți încerca slotul etern de sânge inspirat de vampiri. Dar dacă căutați ceva mai tradițional, aveți și great 88, care, de asemenea, oferă 30 de linii de plată, dar și o varietate de funcții bonus care vă pot duce la premii de peste 1 milion de credite! Veți putea juca acest lucru și o gamă uriașă de alte jocuri de sloturi la oricare dintre cele mai bune cazinouri online.

Partenerii cazinoului