Wolf Rising Slot

IGT

Nota

5

Divertisment

5

Arte grafice

3

Castiguri

3

Dezvoltator

IGT

RTP

93.37%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

250.000.00 USD

Subiect

Animale, aztece, vest sălbatic

Wolf Rising

wolf rising Recenzie slot online

IGT a lansat de -a lungul anilor o selecție vastă de sloturi optimizate online și mobile. Cu toate acestea, cineva de la acest dezvoltator îi place în mod clar lupii wolf rising Slot Machine este unul dintre mai multe din gama lor dedicată acestor creaturi maiestuoase.

Dacă ați văzut vreodată lupta alergând sau sloturi de lupi sălbatici din IGT Vei ști la ce ne referim, dar credem că wolf rising Slot Machine merită o atenție specială. Graficele excepționale, aspectul neobișnuit și funcțiile bonus de prindere au făcut din aceasta alegerea sloturilor cu temă de lup și un alt hit uriaș pentru IGT.

Este complet compatibil cu dispozitivele mobile iOS și Android, ceea ce a permis unui număr mare de jucători să se bucure de wolf rising Slot Machine din întreaga lume. Cu toate acestea, nu este doar aspectul impresionant de care vă veți bucura, deoarece jocul este colorat stacked Simboluri sălbatice și o rote liberă în jurul.

În timp ce majoritatea sloturilor moderne, inclusiv wolf rising, au 5 tamburi, foarte puține împachetează până la 8 simboluri pe fiecare. Acest format vă oferă un imens 100 de plată de acțiune și transformați jocul într -unul în care puteți ridica câștiguri în aproape fiecare rotire.Cu premii maxime de 5.000.00, acest slot cu volatilitate scăzută nu te va îmbogăți, dar nu va trebui să aștepți în jur pentru a colecta bani.

wolf rising Controluri și configurarea sloturilor

Deși unii mai în vârstă IGT Sloturile folosesc o grafică simplă, ofertele mai noi de la această companie cu sediul în Nevada tind să prezinte imagini impresionante și animații neted. wolf rising Slot Machine stabilește tambururile la stânga ecranului și umple partea dreaptă cu butoane de control și o imagine uimitoare a unui lup nobil. Este unul dintre cele mai bune jocuri din gama lor și, de înțeles, a devenit extrem de popular în rândul fanilor sloturilor tematice pentru animale sălbatice.

Deoarece wolf rising slot din IGT este atât de ușor de configurat și de jucat, este o bună introducere pentru oricine nu a descoperit bucuriile sloturilor online. Puteți paria doar 1.00 pe rotire sau utilizați butoane de săgeată pentru a varia miza, până la maximum 500.00. De asemenea, este posibil să reduceți numărul de linii în joc, dar acest lucru înseamnă doar că veți avea tendința de a aștepta mai mult timp pentru a solicita câștiguri, așa că nu îl recomandăm. Dar dacă bugetul dvs. este limitat, puteți juca 1, 8, 25, 50 sau 75 de linii simultan.

wolf rising slot din IGT Vă oferă câteva opțiuni de control standard, cum ar fi modul Autoplay și setarea calității grafice pentru a se potrivi cu puterea conexiunii dvs. de internet sau mobile.

Deschideți plata pentru a vedea cât valorează simbolurile. Aveți nevoie de trei de un fel pe orice linie activă, pornind din partea stângă, cu premiile mai mici colectate atunci când se joacă simboluri de carte se opresc de -a lungul jocului. Veți întâlni 4 lupi diferiți pe tambururi. Lupii gri și maro sunt ambii simboluri cu înălțime dublă, ceea ce facilitează aterizarea lor pe linii de plată.

Simbolurile lupului alb și negru completează fiecare 3 rânduri atunci când sunt complet vizualizate. Aceste 2 creaturi plătesc, de asemenea, cele mai mari premii, cu câștiguri de 25x, 100x și 1000x, pariul dvs. de linie pentru a colecta atunci când vedeți lupi potriviți pe 3, 4 sau toate cele 5 mulinete.

wolf rising Caracteristici de joc și bonus

Un pol totem multicolor este simbolul izbitor sălbatic al wolf rising slot din IGT. Are o înălțime imensă de 8 rânduri, așa că puteți umple tamburi întregi atunci când se oprește la locul potrivit, deși puteți umple cât mai puțin 1 rând în partea de sus sau de jos a ecranului.

Cu toate acestea, multe rânduri se completează cu polul totem, poate acționa ca altele pentru a completa combinații completând orice lacune dintr -o secvență de simboluri potrivite. Este, de asemenea, un simbol valoros în sine, plătind același maxim de 1000x Pariul liniei dvs. ca Lupii atunci când traversează o linie de plată fără a înlocui.

Căutați simbolul bonus în orice 3 sau mai multe locuri. Colectați o victorie de două ori mai mare decât miza totală, nu doar pariul pe linie, urmat de 5 rotiri gratuite. Acum, suntem primul care spunem că 5 rotiri de bonus nu sună foarte generos, dar nu vă faceți griji, deoarece vor apărea simboluri suplimentare sălbatice în timpul rundei.

Culorile simbolului se schimbă în timpul jocurilor gratuite, dar pe măsură ce plățile rămân aceleași, credem că este doar pentru a evidenția faptul că sunteți în runda bonus, doar în caz că uitați. Jocurile gratuite pot fi retrase de apariția mai multor simboluri bonus.

Caracteristici de slot

Concluzie

Deși jocul de volatilitate scăzut ar trebui să conducă la o mulțime de rotiri câștigătoare, înseamnă, de asemenea, că valoarea relativă a premiului poate fi destul de scăzută. wolf rising Slot Machine vine cu o revenire bună la procentul jucătorilor, cu o medie de 96.06% din mizele plătite ca premii pe termen lung.

Caracteristicile frumoase de design, inclusiv acea imagine uimitoare a unui lup în dreapta tambururilor principale, vor atrage oricine îi place jocurile cu temă sălbatică. stacked Simbolurile sălbatice arată impresionant atunci când umplu tambururi întregi, în timp ce lupii dubli și cu trei înălțimi nu sunt doar drăguți să se uite, ci și foarte plină de satisfacții atunci când traversează liniile de plată.

Dacă vă place stilul, dar doriți să vă jucați cu mai puține linii, atunci slotul Wolf Ridge, care face parte și din IGT Gama are doar 30 de linii.

A cânta la wolf rising Slot Machine de pe computerul de pe desktop, iOS sau telefoane Android la unele dintre cele mai bune site -uri de sloturi online, inclusiv cele recomandate pe această pagină. Asigurați -vă că colectați bonusurile lor de bun venit atunci când vă alăturați, deoarece acestea vă oferă un început de cap cu jocuri gratuite și bani bonus pe deasupra depozitelor inițiale.

Partenerii cazinoului