Lupul Alergat Mega Jackpots Slot

IGT

Nota

5

Divertisment

4

Arte grafice

5

Castiguri

5

Dezvoltator

IGT

RTP

92.00%

Jackpot

Da

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

500.000.00 USD

Subiect

Animale, Vest sălbatic, bani/milioane

Wolf Run Mega Jackpots

Lupul alergat mega jackpotS recenzie online a sloturilor

Wolf Run slot din IGT este unul dintre jocurile de top din gama lor, așa că atunci când a devenit timpul să -l actualizăm pentru a -și păstra popularitatea, dezvoltatorii au decis să adauge un jackpot progresiv masiv la joc. Rezultatul este alergarea lupului mega jackpots slot machine, care păstrează designul frumos și caracteristicile populare care au făcut originalul atât de faimos. Dar acum aveți șansa de a câștiga o plată imensă a jackpot -ului în orice rotire, care este sigur că va păstra acest joc la fel de mult jucat pentru mulți ani care urmează.

Lupul alergat mega jackpotS este disponibil la unele dintre cazinourile online de top și îl puteți reda pe un computer desktop, iOS sau dispozitiv Android. Există 5 mulinete și 40 de linii de plată ale jocului cu temă de lup aici, împreună cu stacked Simboluri sălbatice și o rote liberă în jurul. Aceste funcții încercate și testate s-au dovedit populare în rândul jucătorilor, iar adăugarea unui jackpot de mai multe milioane de dolari va atrage un public cu totul nou în acest slot.

O volatilitate medie înseamnă că, chiar dacă nu obțineți premiul de top, Wolf Run mega jackpots slot online de la IGT Încă plătește în mod fiabil câteva victorii frumoase, inclusiv până la 20.000.00 Când aterizați un lup urlă peste tambururi.

Lupul alergat mega jackpotS slot controlează și configurarea

Jocul păstrează opțiunile simple de control care au făcut parte din succesul originalului. IGT Îmi place să păstrezi lucrurile ușoare, motiv pentru care atât de mulți oameni care sunt noi în sloturi aleg să joace jocuri din acest interval. Jucătorii cu experiență vor aprecia, de asemenea, modul în care câteva clicuri sunt tot ceea ce este necesar pentru a începe.

Utilizați doar butoanele Plus și minus de sub tambururi pentru a seta nivelul de pariu ales, care poate fi de la doar 0.40 până la un imens 800.00 pe rotire. Ca întotdeauna, câștigați premii prin aterizarea a 3 sau mai multe exemple ale aceluiași simbol pe o linie de plată de la stânga la dreapta, fără un decalaj în secvență.

Dacă aruncați o privire asupra paytable -ului, care este deschisă printr -un clic pe butonul"Plătește" deasupra tamburelor, veți vedea ce merită fiecare combinație de simboluri. Pictogramele de cărți de joc standard preiau jumătatea de valoare mai mică a mesei, cu totemurile native americane în valoare de până la 250x miza de linie atunci când vedeți cele potrivite pe oricare dintre cele 40 de linii de plată. Privește-ți simbolurile lupului cu design frumos, deoarece lupii albi și gri plătesc fiecare până la 400x, pe miza dvs. pe linie.

Toate premiile potențiale sunt efectuate pe versiunile desktop și mobile ale Wolf Run mega jackpots slot din IGT. Veți găsi, de asemenea, același design atractiv și, desigur, rundele bonus, inclusiv jackpot -ul progresiv pot fi declanșate pe toate platformele.

Singura diferență reală pe care o veți găsi între versiunile desktop și mobile sunt butoanele de control rearanjate. Când joci pe un smartphone, degetele mari vor ajunge cu ușurință la toate controalele. Aceasta include butonul Autoplay, care învârte tambururile cât timp doriți, sau până când declanșați o caracteristică bonus.

Lupul alergat mega jackpotS caracteristici de joc și bonus

Cel mai mare simbol plătitor este o imagine dramatică a unui lup uriaș împotriva unei luni imense. Plătește 50x, 200x și 1000x pariul dvs. pe linie atunci când aterizați pe 3, 4 sau toate cele 5 mulinete pe o linie de plată. Acest lucru duce la câștigul maxim potențial al jocului normal, dar Wolf Howling se dublează și ca simbolul sălbatic al Wolf Run mega jackpots slot machine.

Asta înseamnă că poate acționa ca alții dacă poate completa orice lacune dintr -o secvență de simboluri sau poate extinde o linie câștigătoare mai departe spre dreapta pentru recompense mai mari. Simbolul sălbatic poate fi, de asemenea, stacked Mai multe înalte, care pot completa mai multe combinații simultan.

Cu toate acestea, nu poate înlocui simbolul bonus. Acest lucru plătește de două ori pachetul dvs. total, apoi acordă 5 rotiri gratuite atunci când aterizează în orice 3 sau mai multe locuri simultan. Cinci jocuri bonus nu sunt multe și este poate singura caracteristică dezamăgitoare a Wolf Run mega jackpots slot machine. Cu toate acestea, cu puțin noroc, mai multe simboluri bonus vor ateriza într -un spin gratuit și vor adăuga încă 5 la total, fără limită superioară de câte ori se poate întâmpla acest lucru.

Dar acest joc se referă cu adevărat la șansa de a revendica un milion de dolari sau mai mult în orice rotire. mega jackpotSimbolul S este, de asemenea, un al doilea simbol sălbatic, așa că, chiar dacă nu se aliniază la locul potrivit pentru a acorda jackpot -ul principal, acesta poate ajuta în continuare să completeze linii de câștig suplimentare.

Dacă mega jackpotSimbolul S umple toate cele 20 de locuri de pe tambururi, este timpul să sărbătorim, deoarece acest lucru acordă instantaneu premiul progresiv al jackpot -ului. Ca altul mega jackpot sloturi în IGT gama, cum ar fi Cleopatra și Isle O", există o a doua șansă de tragere la sorți după fiecare rotire. Se întâmplă în spatele scenei și poate respinge tambururile pentru a umple ecranul cu mega jackpot simboluri.

Caracteristici de slot

Concluzie

Lupul alergat mega jackpotslotul s este printre titlurile de top din IGT gamă. Deși se bazează pe un joc mai vechi, cu o grafică relativ simplă, a avut timp să creeze o bază fidelă a fanilor și adăugarea unui jackpot progresiv nu -i va răni popularitatea nici un bit.

Caracteristicile sunt similare cu cele găsite în alte sloturi, iar aceste runde bonus încercate și testate apelează atât la jucători noi, cât și cu experiență deopotrivă. Dacă îți place aspectul lupului lupului mega jackpots slot din IGT, Dar doriți să experimentați caracteristici unice de bonus, încercați Howlin’s Wild de la Leander Games, unde contoarele speciale declanșează caracteristici garantate.

Consultați ambele aceste jocuri cu aspect superb la cazinourile noastre online recomandate și asigurați-vă că veți ridica cele mai bune pachete de bonusuri de bun venit atunci când vă alăturați.

Partenerii cazinoului