Wombaroo Slot

Booming Games

Nota

5

Divertisment

3

Arte grafice

3

Castiguri

5

Dezvoltator

Booming Games

RTP

95.42%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

160.000.00 USD

Subiect

Animale, safari

Wombaroo

wombaroo Recenzie slot online

Artiștii de la Booming Games Am lucrat remarcabil aici, cu simbolurile cangurului, wombat, emu și koala urs aproape foto-real. Acești drăguți criteri plătesc premiile mai mari atunci când traversează oricare dintre cele 20 de linii din partea stângă, cu simboluri colorate ale cărții de joc valorează mai puțin. Outback -ul se află în spatele tambururilor, dominat de Rocks Red of Uluru și, în general, este o priveliște impresionantă pe PC -uri, Android, Windows și Mobile IOS atunci când joci pentru bani reali sau cu bonusuri pentru cazinouri.

Cangurul de pe o hartă a Australiei duce la rotiri gratuite ale tambufurilor, unde simbolurile sălbatice se lipesc de -a lungul timpului. Wombats declanșează o caracteristică interesantă în care colectați monede valoroase în timpul unei serii de respingeri. O caracteristică superioară specială vede mai multe jocuri gratuite, cu un plus de sălbatice adăugate la final.

Cum să joci wombaroo Joc sloturi

Veți găsi acest joc ușor de jucat la cazinourile noastre online recomandate, cu un set de butoane de control care rulează în partea dreaptă a tambururilor. Faceți clic pe fila Stack of Monede și selectați un nivel de pariuri de la 0.20 - 40.00 pe rotire sau consultați paytable apăsând butonul"I". Aceasta listează valoarea fiecărui simbol, cu cea mai mică pictogramă a cardului de plată în valoare de 3.5x pariul dvs. când umple o linie. Simbolul sălbatic este evaluat la 125x pentru aceeași configurație.

Pentru cei cărora le place să joace jocuri de cazino pe telefoane mobile, suntem încântați să raportăm că wombaroo Slots Game este complet compatibil cu telefoanele mobile, fără pierderi de stil, caracteristici sau opțiuni de control din versiunea desktop.

wombaroo Rotiri fără sloturi și alte bonusuri

Dacă cangurul de pe o hartă simbolul se încadrează în orice 3 sau mai multe locuri simultan, el lansează 8 rotiri gratuite ale tambuinelor. Orice simboluri sălbatice care apar în această rundă se vor lipi pentru orice jocuri gratuite rămase, astfel încât să puteți vedea mai multe sălbăticie care ajută la finalizarea câștigurilor mari înainte de sfârșit.

Wombat în 3 poziții sau mai multe va declanșa propria sa caracteristică specială Hold and Spin Respin. Wombats se transformă în monede de aur în valoare între 1x și 100x pariul și țineți -vă pe loc pentru o serie de 3 respingeri. Dacă apar mai multe monede, contorul respin se resetează la 3 și noile simboluri se blochează și în poziție. Această caracteristică continuă până când nu apar monede pentru 3 respingere consecutivă, sau întregul joc este plin de monede. Oricum, valorile sunt apoi adăugate și plătite.

Dacă doar 2 Wombats sau Kangaroos aterizează într -un joc de bază, nu declanșează o caracteristică, ci, în schimb, începeți să completați un contor de colecționar super -caracteristică deasupra tamburelor. Odată ce toate cele 30 de secțiuni ale contorului umplu, câștigați 8 rotiri gratuite, cu sălbăticie lipicioasă. La sfârșitul jocurilor gratuite, toate sălbăticile colectate se transformă în monede de aur în valoare de până la 100x pariul, așa că această rundă este un amestec fantastic al jocurilor de bonusuri de cangur și wombat.

Caracteristici de slot

wombaroo Slot Machine Maximum câștiguri, randamente medii și volatilitate

Puteți câștiga până la 4.000x pariul dvs. total din acest joc și dacă jucați cu miza maximă de 40.00, se adaugă la un premiu în valoare de 160.000.00. wombaroo este un slot extrem de volatil, așa că selectați un nivel de pariuri care poate rezista la câteva rotiri care pierde la rând. Valorile medii ale câștigului tind să fie destul de mari pentru a compensa și pe termen lung, jucătorii câștigă 95.42% din pariurile lor la premii.

Al nostru wombaroo Rating slot

Acesta este un joc distractiv, în care chiar și titlul este o piesă pe cuvinte. Simbolurile animalelor sunt incredibil de realiste și credem că EMU-ul poate fi de fapt o fotografie, deși simbolurile cardului cu plată mai mică sunt destul de standard.

Cu siguranță ne -am bucurat de caracteristicile bonusului, cu Wombat și Kangaroo fiecare tratând jucători în propriile runde și, odată ce completați colecționarul super -funcții (care poate dura un timp), combinația de bonusuri poate aduce o mulțime de victorii mari.

Nu este nevoie să căutați în afara acestui joc plăcut, deoarece prezentăm cele mai bune cazinouri online care poartă wombaroo iar restul Booming Games gamă. Aceste cazinouri au, de asemenea, câteva bonusuri de bun venit grozave de colectat atunci când vă alăturați.

Partenerii cazinoului