Wonder Hounds Slot

Nextgen

Nota

4

Divertisment

4

Arte grafice

2

Castiguri

3

Dezvoltator

Nextgen

RTP

95.40%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

150.000.00 USD

Subiect

Animale, fantezie, basm

Wonder Hounds

wonder hounds Recenzie slot online

Un amestec între sloturi cu temă asiatică și animale, wonder hounds slotul este un joc neobișnuit de cazinou care poate atrage orice rolă înaltă. Cu limitele sale uriașe de pariere, 95.16% RTP și joc de varianță medie, acest slot vă va oferi o experiență de slot echilibrat și corect, oricând vă jucați cu bani reali, unul de care vă puteți bucura pe orice dispozitiv pe care îl doriți. Aliniați simbolurile potrivite pe cele 25 de linii de plată ale sale și puteți banca până la 100.000 de credite (10.000) cu un singur spin la cele mai bune cazinouri online!

Cum să joci wonder hounds Joc de sloturi online

Unul dintre primele lucruri care vă vor plăcea la acest slot Machine este că este destul de simplu să vă jucați cu numerar real. Există un singur control de pariuri de care va trebui să vă faceți griji și determină dimensiunea monedelor dvs. Dacă doriți să pariați mai puțin, puteți alege cea mai mică dimensiune a monedei de 0.01 credite și cheltuiți doar 0.25 de credite pe rundă. Pentru role înalte, slotul oferă o mulțime de dimensiuni mai mari de pariuri din care să alegeți, până la un uimitor 250 de credite pe spin.

După ce ați terminat de configurat pariul, atingeți doar controlul rotativ pe ecran și slotul va trasa la întâmplare până la 12 simboluri pentru a vă potrivi. Premiile sunt prezentate în mare parte în monede și pot fi văzute apăsând butonul meniului de lângă controlul spin și deschizând platabil. Cele mai mici recompense sunt oferite de simbolurile cardului, care plătesc 5-100 de monede pe secvență, în timp ce simbolurile imaginii plătesc mai bine, până la 350 de monede. Premiile mai mari sunt disponibile doar cu pictogramele bonusului, care vă pot plăti până la 2.500 de monede pe o singură secvență (100x dvs. pariu).

Fiind o lansare mai nouă sloturi (2017), wonder hounds de Nextgen este de asemenea disponibil pentru toți jucătorii mobili de la cazinourile noastre mobile recomandate, indiferent dacă folosesc un dispozitiv Android sau un iPhone/iPad. Interfața este practic aceeași, indiferent de dispozitivul pe care îl utilizați, ceea ce face mai ușor să vă configurați miza și să începeți să jucați rapid.

wonder hounds Rotiri gratuite și caracteristici bonus

Odată ce acei câini de spectacol încep să se învârtă pe ecran, veți aștepta în mare parte o secvență de simboluri potrivite să cadă pe una dintre liniile de plată. Slotul plătește de fiecare dată când apar trei sau mai multe simboluri identice pe o linie de câștig, consecutiv și începând cu primul tambur (cel mai stânga). Cele mai bune plăți sunt date de simbolurile câinelui, care pot plăti 20-350 de monede pe secvență, dar și simbolurile sălbatice și împrăștiate, care vă pot plăti până la 400 și, respectiv, 2.500 de monede.

În afară de a putea plăti premii, simbolurile sălbatice pot înlocui și alte pictograme de bază de la plata pentru a finaliza secvențe câștigătoare atunci când nu există niciunul. Aceste simboluri bonus fac parte, de asemenea, dintr -o caracteristică specială numită Wonderhounds Gone Wild, care poate fi declanșată pe orice rotire, atât în timpul jocului de bază, cât și al rotirilor libere. Ceea ce face această caracteristică este că transformă la întâmplare un simbol de câine pe tambur într -o pictogramă sălbatică, ajutându -vă să colectați mai multe câștiguri în timp ce vă jucați cu numerar real.

Pentru mai multe premii bonus, va trebui să așteptați să apară unele dintre simbolurile de împrăștiere pe tambururi. Nu numai că simbolurile de împrăștiere plătesc bonusuri, dar pot declanșa și 8, 12 și 15 rotiri gratuite atunci când colectați trei, patru sau cinci dintre simboluri, respectiv, oriunde pe ecran. Ca un plus adăugat, slotul vă va acorda, de asemenea, între 1 și 15 simboluri sălbatice la începutul jocului de bonus pentru rotiri gratuite pentru a vă maximiza șansele de a câștiga. Dar, spre deosebire de în timpul jocului de bază, toate simbolurile sălbatice care apar în timpul rotirilor gratuite sunt lipicioase și rămân blocați în poziția lor pe întreaga durată a funcției, permițându -vă să declanșați o mulțime de plăți suplimentare.

Caracteristici de slot

wonder hounds Slot RTP, plata maximă și volatilitatea

Joacă -te cu bani reali pe Max Wager și vei primi o lovitură la câștigarea a până la 100.000 de credite cu o singură rundă (10.000 de monede) în acest joc de sloturi de volatilitate medie, caracteristici bonus excluse. Rata de lovire mai mică sugerează cu siguranță că câștigurile mari sunt posibile, mai ales atunci când luați în considerare bonusul sălbatic lipicios în jocul de rotiri gratuite, deși va fi nevoie de o anumită răbdare pentru a ajunge la ei. RTP ar fi puțin mai sus într -o lume ideală, așezat la 95 de ani.16%.

wonder hounds Verdictul slotului

Dacă vă plac sloturile distractive care vă oferă o rată de plată echilibrată și limite mari de pariere, acesta este jocul dvs. Cu pariuri care încep la 0.25 de credite pe spin, wonder hounds de Nextgen este disponibil pentru ambii care le place să parieze mici, dar și role înalte care caută câștiguri mai mari pe site -urile sloturilor online.

În mod alternativ, dacă sunteți în căutarea mai multor sloturi volatile care vă pot oferi câștiguri mai mari, cu o doză suplimentară de risc, studioul realizează, de asemenea, unele mașini foarte atractive pe care le puteți explora prin intermediul nostru prin intermediul nostru Nextgen Pagina sloturilor. Pentru o mașină de slot cu un potențial imens de plată, puteți încerca 300 shields Extreme în cazul în care un bonus cu rotiri gratuite pe mai multe niveluri poate fi cumpărat sau activat pentru a câștiga multiplicatori sălbatici de până la 300x și colecta până la 17.773x pariabilul dvs! Și dacă sunteți la dispoziție pentru unele provocări, aveți și mașina de slot Wild 3, care nu numai că are vlagă laterală pe care le puteți plasa pentru a vă îmbunătăți bonusurile, dar oferă și o caracteristică de misiuni care vă permite să finalizați sarcini și să câștigați câteva plăți suplimentare.

Partenerii cazinoului