Yakuza Slot

Fugaso

Nota

5

Divertisment

5

Arte grafice

4

Castiguri

3

Dezvoltator

Fugaso

RTP

95.98%

Jackpot

Da

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

22.000.00 USD

Subiect

Asia, Mafie

Yakuza

yakuza Recenzie slot online

Acest nou joc de sloturi din Fugaso a fost inspirat de yakuza Sindical de crimă în Japonia, la care plătește un omagiu cu muzica tradițională și simboluri tematice elegante precum săbii, mafioți și dragoni norocoși. Joacă -l la un cazinou online cu bani reali și s -ar putea să ai norocul să câștigi plăți de până la 20.000x, pariul pe linia ta, pe deasupra unuia dintre cele trei premii progresive de jackpot care ar putea fi ale tale cu doza potrivită de răbdare.

Ca orice Fugaso slot, yakuza a fost construit pentru a fi jucat pe orice dispozitiv, mobil și tabletă inclus, pentru o șansă de a prelua sume suculente de bani din mers. Numai cu premiile sale de bază, acest slot are deja mai mult decât suficient de oferit jucătorilor săi, dar adăugați bonusurile de rotiri gratuite și extinderea sălbăticilor deasupra și devine și mai atractivă.

yakuza Controluri și configurarea sloturilor

yakuza slotul este încă un simplu joc de sloturi din Fugaso Acest lucru poate fi jucat cu ușurință, chiar dacă nu ați mai jucat niciodată sloturi. Există doar două controale de pariu pe ecran pe care trebuie să le luați în considerare, unul care determină pariul dvs. de plată și unul care selectează numărul de linii de plată pe care doriți să le jucați. Puteți utiliza aceste controale pentru a alege o miză de până la 0.02 credite sau până la 100 de credite și oriunde între ele.

Dacă vă întrebați ce linii de plată să selectați, puteți apăsa pur și simplu numerele pe care le vedeți pe părțile laterale ale ecranului, iar slotul va evidenția automat fiecare linie de plată pentru dvs. Puteți câștiga bani pe aceste linii colectând oricare dintre cele 12 simboluri plătitoare, unele dintre ele servesc și ca simboluri bonus speciale. Plățile sunt date ca multiplicatori la pariul dvs. de plată și încep de la 10x pariul dvs. pentru o linie de trei ani și merg până la 5.000x pentru o singură secvență. Dar ceea ce este neobișnuit este că puteți dubla orice plată pe care o câștigați în timp ce jucați în bani reali, intrând în jocul Gamble care devine disponibil după fiecare victorie.

yakuza Poate fi jucat și pe tablete și smartphone -uri care folosesc sistemele de operare iOS și Android, dar într -o versiune redusă. Rotiți dispozitivul lateral pentru a încărca jocul și atingeți ecranul pentru a începe să vă jucați pe telefon. Veți avea butoane de rotire manuale și automate din dreapta dvs. pentru a vă controla rotirile în timp ce controalele de pariu pot fi accesate prin meniul din colțul din dreapta din partea de jos a ecranului.

yakuza Caracteristici de joc și bonus

Odată ce pictogramele elegante ale cardului se potrivește și yakuza Armele încep să se rostogolească pe ecran, va fi până la o secvență de trei sau mai multe simboluri potrivite pentru a vă declanșa premiile prin aterizarea pe o linie de plată activă într-o direcție de la stânga la dreapta. Pictogramele care dau cele mai bune plăți în yakuza slotul sunt de fapt pictogramele bonus și nu simbolurile obișnuite. yakuza Wild merită în special atenția dvs., deoarece atât poate înlocui pentru orice alt simbol, dar împrăștierea și plătiți până la 1.000x, pariul dvs. în timp ce jucați la un cazinou online cu bani reali.

Simbolurile de împrăștiere sunt, de asemenea, destul de valoroase, deoarece pot plăti premii și pot declanșa jocuri bonus pentru rotiri gratuite. Land Three, Patru, sau cinci dintre aceste simboluri pe tambururile dvs. și puteți plăti bancare de 40x, 400x și 4.000x, respectiv pariul dvs. Ca un plus adăugat, în timpul bonusului de rotiri gratuite, veți ajunge, de asemenea, să vă bucurați de simboluri sălbatice care cresc pentru a acoperi o tambur complet cu sălbăticie odată ce aterizează pe ecranul dvs.

La fel ca în multe alte sloturi de jackpot din Fugaso, Acest slot vine și cu trei premii progresive diferite. Premiile sunt împărțite în trei niveluri, mini, midi și maxi, fiecare oferind o plată mai mare decât jackpot -ul precedent. Toate premiile cresc incrementalPe măsură ce punterii continuă să parieze pe joc și oricare dintre ei poate fi câștigat în orice rundă, indiferent dacă pariați mici sau cheltuiți o sută de credite pe rundă.

Caracteristici de slot

Concluzie

yakuza este un joc de slot conceput pentru punterii tradiționali cu un gust pentru jocuri online simple, dar lucrative. Datorită volatilității sale medii, acest slot poate ajunge să producă plăți atât mici, cât și mari atunci când se joacă cu numerar real, până la 20.000x linia ta pariu. Chiar dacă doriți să investiți doar câțiva cenți pe rotire, veți putea totuși să vă bucurați de acest slot și același lucru este valabil dacă doriți să pariați ca un roller înalt. Cu toate acestea, dacă așteptați să vedeți premii mari pe ecran de multe ori, nu, pentru că, cu rata mare de succes a yakuza, Astfel de plăți vor fi probabil o excepție.

Dacă preferați să jucați un joc de sloturi care poate plăti mai bine, dar cu o doză crescută de risc, există câteva alternative grozave de la Fugaso Puteți analiza acest joc de volatilitate ridicat. Cartea tatuajului este o alegere excelentă dacă doriți un slot simplu, dar volatil, care vă oferă o lovitură la colectarea premiilor pe șase tambururi diferite de până la 7.500x linia dvs. Crazy Bot și Mummy 2018 sunt, de asemenea, opțiuni grozave de explorat dacă doriți să aveți mai multe bonusuri la dispoziție. Încercați aceste jocuri la lista noastră Fugaso cazinouri și să vă bucurați de oferte bonus ispititoare pe deasupra unor divertisment excelent pentru sloturi.

Partenerii cazinoului