5 Clanuri – Slot Online the Final Battle

Yggdrasil

Nota

2

Divertisment

4

Arte grafice

2

Castiguri

3

Dezvoltator

Yggdrasil

RTP

96.02%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

2.747.100.00 USD

Subiect

Fantezie

5 Clans - The Final Battle

5 Clans: The Final Battle Revizuirea sloturilor online

Slotul online The 5 Clans: The Final Battle vine de la Reflex Gaming, sub Yggdrasil Programul YG Masters. Este un joc fantastic epic în care imagini realiste cu războinici, regi și scuturi apar pe 5 role și 10 linii de plată.

Disponibil pentru a juca pe dispozitivele mobile iOS, Android și Windows, precum și pe computere, slotul 5 Clans: The Final Battle este un joc extrem de volatil, cu randamente medii de 96.02%. Alăturați -vă bătăliei și puteți revendica victoria cu câștiguri de până la 27.471x, pariul dvs. de la caracteristici precum respins cu sălbăticie în plus, multiplicatori care pot ajunge la 50x și rotiri gratuite.

Cum să joci cele 5 clanuri: slotul final de luptă

Dacă vrei game of thrones, Lord of the Rings, sau jocuri video, cum ar fi Legend of Zelda, atunci cu siguranță vă veți bucura cu siguranță de tema uimitoare și de grafică aici. 5 clanuri: Bătălia finală începe cu un clip introductiv dramatic care ajută la stabilirea scenei, apoi este la acțiunea reală, deoarece apare grila simbolului 5x3.

Principalele simboluri sunt împărțite în 2 grupuri clare, cu 4 nestemate cu valoare mai mică în formă de costume de cărți de joc și 5 personaje extrem de realiste, fiecare reprezentând clanul lor. Un rege, cavaler tatuat și o regină cu aspect ciudat sunt printre distribuția frumos proiectată. Bonus scuturi apar și aceștia și aceste premii o serie de caracteristici interesante pe site -urile de top online sloturi.

Coloana sonoră în stil de film se potrivește cu lucrările de artă impresionante, pentru a se asigura că nu numai că arată bine, dar sună excelent pe PC-uri și telefoane mobile.

Acesta este un joc de 10 linii în care câștigi din simbolurile potrivite pe o linie din stânga. Pentru a începe, faceți clic pe butoanele săgeți în sus sau în jos de lângă fila Miză și alegeți dintr-un interval de pariuri de 0.20 până la 100.00 pe rotire. Butonul Redare automată învârte singur rolele de până la 1.000 de ori, dar trebuie să presetați o limită de pierdere înainte de a activa acest mod.

Atingeți butonul"I" și veți obține toate detaliile despre cât plătește fiecare simbol, împreună cu modul în care funcționează scuturile bonus și modificatorii din joc. În funcție de câte role pe care aterizează, Regele plătește între 0.5x și 75x pariul dvs. total. Un simbol wild poate înlocui pe alții dacă poate finaliza apoi o secvență câștigătoare, dar nu plătește nimic singur.

Rotiri gratuite și alte 5 clanuri: Funcții bonus pentru Slot Machine The Final Battle

Scuturile colorate în relief cu diverse embleme de animale reprezintă fiecare clan. De asemenea, deblochează o varietate fantastică de caracteristici suplimentare, cu scuturile de leu, lup și dragon care declanșează fiecare respin gratuit dintr -un singur exemplu de orice fel.

Scutul Leului se transformă într-un stacked simbol sălbatic care se blochează pe loc pentru o reacție, cu doar mai multe scuturi Leu și spații goale prezentate. Dacă un alt Leu se oprește în vizor, se fixează și pe role și acordă un alt respin. Odată ce obțineți un respin fără scut, apar simboluri obișnuite și obțineți orice plăți din combinații.

Scutul lupului declanșează o funcție similară de respin și până la 13 wild-uri obișnuite pot ateriza înainte de sfârșitul rundei, iar respins-ul Dragon poate vedea până la 15 simboluri de caractere care apar pe role.

Un scut Blue Star aterizează la momente aleatorii și adaugă un multiplicator de 3x, 5x, 10x, 20x sau 50x la toate câștigurile din rotire. The flame scutul de pe rola din dreapta declanșează o rundă de bonus de rotiri gratuite, iar în timpul celor 9 rotiri, alte scuturi sunt mai active. Primești 3 rotiri suplimentare adăugate la total dacă flame se oprește pe tamburul 5 în orice moment al rundei.

Caracteristici slot

  • Multiplicatori
  • Se împrăștie
  • Simbol sălbatic
  • Rotiri gratuite
  • stacked sălbatice
  • Sălbatici aleatorii
  • Se învârte din nou
  • Quickspin
  • Caracteristica joc de noroc

Câștiguri maxime, randamente medii și volatilitate ale celor 5 clanuri: Slot final de luptă

Multiplicatorul maxim, combinat cu un ecran complet de simboluri King, valorează de 27.471 ori pariul tău, dar aceasta este o limită teoretică pentru un număr mare de rotiri. La cea mai mare miză de 100.00, vei câștiga 2.747.100.00 în acest scenariu.

La fel ca multe dintre cele mai bune jocuri de sloturi, 5 Clans: The Final Battle este un joc cu volatilitate ridicată, iar procentul de rambursare pe termen lung este de 96 respectabil.02%.

Cele 5 clanuri ale noastre: Evaluarea sloturilor de luptă finală

Imaginile uluitoare și câteva caracteristici bonus pline de satisfacții fac din slotul online 5 Clans: The Final Battle o alegere excelentă pentru oricine îi plac jocurile în stil epic. Unii dintre modificatorii scutului nu garantează un câștig, dar ai fi destul de ghinionist să nu primești un fel de plată de la fiecare, iar cu modificatorul de 50x, acele câștiguri pot ajunge la sume uluitoare.

Alăturați-vă aventurii epice cu slotul 5 Clans: The Final Battle de pe site-urile noastre de cazinouri online recomandate astăzi!

Alternativă Yggdrasil Jocuri

Partenerii cazinoului

FAQ

Unde pot juca slotul online 5 Clans: The Final Battle?

Masina de slot 5 Clans: The Final Battle are o rundă de rotiri gratuite?

Care sunt caracteristicile modificatorului scutului în slotul 5 Clans: The Final Battle?

Câte linii de plată are slotul 5 Clans: The Final Battle?

Pot juca slotul 5 Clans: The Final Battle pe un mobil Android?

Care este pariul maxim la fiecare rotire a celor 5 Clans: The Final Battle slot machine?

De ce este atât de popular slotul online 5 Clans: The Final Battle?

Ce jocuri sunt similare cu slotul 5 Clans: The Final Battle?

Cine face slotul online 5 Clans: The Final Battle?

Când a fost lansat slotul 5 Clans: The Final Battle?

Aquanauts
RTP 96.26%
Subiect Acțiune/aventură, sub apă

Microgaming

Frankie Dettori's Magic Seven
RTP 96.00%
Subiect Animale, sport

Playtech

East Sea Dragon King
RTP 96.23%
Subiect Asia, dragoni, sub apă

Netent

Monopoly Big Event
RTP 96.00%
Subiect Stil de viață de lux, bani/milioane

Barcrest

Better Wilds
RTP 96.42%
Subiect Fructe, bijuterii, șapte

Playtech

Nordic Heroes
RTP 94.68%
Subiect Animale, monede de aur/aur, acțiune/aventură

IGT

Bonanza Megapays
RTP 96.40%
Subiect Bijuterii, industriale

Big Time Gaming

Rock Vegas
RTP 96.64%
Subiect Jungla, dinozaurii

Pragmatic Play