Gold Collector - Slot Online Diamond Edition

Microgaming

Nota

2

Divertisment

3

Arte grafice

3

Castiguri

3

Dezvoltator

Microgaming

RTP

96.40%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

CA 254.200.00 USD

Subiect

Monede de aur/aur, industrial

Gold Collector - Diamond Edition

gold collector: Diamond Edition Online Slot Review

gold collector: Diamond Edition este un slot compatibil pentru desktop și mobil Microgaming și All41 Studio. Este un joc de desene animate, cu 5 tamburi și 50 de linii de plată, unde un prospector apare alături de diamante în valoare de până la 5.000x miza dvs.

Dynamite declanșează o rundă de joc gratuită în care colectați monede, mai multe diamante și unde Rocks Exploding poate acorda jackpot -uri pe fiecare tambur. Un bonus separat de bonus de respirație prezintă, de asemenea, monede și diamante care se blochează pe tot parcursul, pentru un potențial premiu de 6.355x la final.

Un 96 generos.40% reveniți la jucători meciuri procentuale cu o volatilitate ridicată pentru a asigura un joc interesant în cel mai bun caz Microgaming cazinouri.

Cum să joci gold collector: Slot Edition Diamond Edition

Pe măsură ce se potrivește cu un joc cu temă minieră, rocile și un cadru din lemn înconjoară grila de simboluri 5x4, unde găsiți embleme de carduri cu efect de rocă, o lopată, o pictură, cărucior de mină și lampă. Prospectorul cu barbă este cel mai valoros simbol și există pictograme bonus, cum ar fi un simbol sălbatic de aur și o împrăștiere din dinamită care împărtășesc tambururile.

In timp ce gold collector: Diamond Edition Online nu rupe terenul nou, stilul de desene animate vesel și aspectul coloanei sonore la fel de pline de sunet și dispozitivele plăcute pentru PC -uri, iOS, Android și Windows.

Atingeți plia de monede de pe controale și puteți alege dintr -o gamă de pariuri de 0.10 până la 40.00 pe rotire pe site -urile de top online, ceea ce este egal cu 0.002 până la 1.00 pentru fiecare dintre cele 50 de linii de plată fixe. În jocurile de bază, câștigați cu 3 sau mai multe simboluri potrivite pe linii de plată din tamburul din stânga, ajutat de simbolul sălbatic care poate acționa ca alții, dacă este nevoie.

Faceți clic pe mica grilă de 9 puncte pentru a deschide un paytable, unde vedeți cât de mult plătește fiecare simbol. Prospectorul plătește 1x, 5x și 15x pariul total atunci când se oprește pe 3, 4 sau 5 tamburi pe o linie.

Rotiri gratuite și altele gold collector: Diamond Edition Slot Caracteristici

Orice 3 simboluri cu diamante sau monedă de aur declanșează un"Link & Win" respins în rundă în care apar doar mai multe monede, diamante sau semifabricate, toate simbolurile care dețin valori de multiplicator câștig. Obțineți 3 rotiri inițiale ale fiecărei tambure și dacă un simbol al monedei aterizează, contorul respin pentru tambur se întoarce la 3. Diamantele Resetează toate contoarele înapoi la 3 respins și caracteristica rulează până când ai 3 rotiri fără simboluri noi pe orice tambur, sau completezi toate cele 20 de poziții.

Simbolurile de dispersie dinamite din orice joc de bază vor lansa o caracteristică de rotiri gratuite, cu 10 jocuri în care noile simboluri premiază premii speciale. Rocile apar în spatele pozițiilor simbolului aleatoriu și dacă un butoi dinamite aterizează, va exploda pentru a dezvălui fie un diamant, fie un premiu în numerar. Dacă dinamita aterizează pe un loc fără stâncă, dezvăluie la întâmplare un piston, care explodează pentru a distruge 2 - 5 roci adiacente, pentru a dezvălui diamante sau numerar. Orice diamante adaugă, de asemenea, 1 rotire suplimentară la total.

Fiecare tambur are un jackpot conectat și, dacă ștergeți toate rocile de pe tambur, câștigați premiul corespunzător. Tambururi, 1, 2, 3, 4 și 5 din jackpot -uri din stânga de 10x, 20x, 50x, 100x și 1.000x Miza în acea ordine. Dacă fiecare tambur deține și un diamant până la sfârșitul rotirilor libere, primiți 5.000x diamond jackpot.

Caracteristici de slot

gold collector: Diamond Edition Maximum câștiguri, randamente medii și volatilitate

diamond jackpot Pe deasupra oricărui link și premiile câștigător pot adăuga o plată de 6.355x de pariuri. Joacă la cea mai mare miză de 40.00 și acest lucru este egal cu o victorie maximă de 254.500.00 din gold collector: Diamond Edition Slot Game.

Volatilitatea ridicată înseamnă că nu veți obține o victorie în fiecare rotire, ci procentul de rambursare pe termen lung de 96.40% este bun și poate compensa orice lacune între combinațiile câștigătoare de premii.

Al nostru gold collector: Ediția Diamond Edition rating

Mineritul este una dintre cele mai populare teme cu sloturi și gold collector: Slotul online Diamond Edition vine cu câteva imagini de desene animate încântătoare și animații distractive. Jocurile gratuite cu roci explozive sunt cu siguranță o caracteristică interesantă, iar jackpot -urile de tambur pot duce la victorii mari în timp ce le ștergeți.

Rezolvatul Link & Win sunt un bonus popular utilizat în mai multe Microgaming sloturi și, odată declanșate, vi se garantează un premiu din monedele inițiale. Sperăm, desigur, veți ateriza mai multe monede și diamante pentru a menține funcția în funcțiune cât mai mult timp.

Alăturați-vă prospectorului la cele mai bune cazinouri online și puteți extrage până la 6.355x miza dvs. din acest joc de sloturi plin de caracteristici.

Partenerii cazinoului

FAQ


Cum câștig când joc gold collector: Slot Edition Diamond Edition?

Care este caracteristica Link & Win a gold collector: Slot pentru ediție de diamant?

Face gold collector: Slotul de ediție cu diamante au un jackpot progresiv?

Care este RTP -ul gold collector: Slot pentru ediție de diamant?

Cât pot câștiga din gold collector: Diamond Edition Slot Game?

Este gold collector: Slot pentru ediție Diamond Mobile Optimizat?

Există alte jocuri cu tematică minieră, cum ar fi gold collector: Slot pentru ediție de diamant?

Care dezvoltator este în spatele gold collector: Slot Edition Diamond Edition?

Când a fost gold collector: Slotul online Diamond Edition lansat?

Himalayas Roof of the World
RTP 97.75%
Subiect Animale, bijuterii, asiatice

Barcrest

Moon Princess
RTP 96.00%
Subiect Fantasy, asiatic, magie

Play'n Go

Gold Collector
RTP 96.40%
Subiect Monede de aur/aur

Microgaming

Electric Tiger
RTP 96.25%
Subiect Animale, fructe, bare și clopote

IGT