Parthenon - Căutarea Slotului Online Pentru Nemurire

Netent

Nota

5

Divertisment

3

Arte grafice

5

Castiguri

3

Dezvoltator

Netent

RTP

96.03%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

CA 1.000.000.00 USD

Subiect

Grecia antică, istorie

Parthenon - Quest for Immortality

Parthenon: Quest for Immortality Online Slot Review

Netent a creat o continuare a piramidei sale deja populare: Quest for Immortality, de data aceasta, care se învârte în jurul Medusei mortale din mitologia greacă, numită Parthenon: Quest for Nemortaly. Așadar, asigurați-vă că veți vedea creatura mitică cu părul de șarpe apărând pe tambururi, precum și alte simboluri antice de inspirație grecească.

Slotul oferă 6 tamburi și credeți -l sau nu, până la 10.000 de moduri de a câștiga. Datorită zonei de generație sălbatică, a avalanșelor și a rotirilor gratuite retriggerabile, vă poate duce la câștiguri de până la 5.000x de miză. Îndrăznește să te confrunți cu Medusa și să mergi în căutarea nemuririi?

Cum să joci Parthenon: Căutarea nemuririi

Pe măsură ce încărcați Partenonul: Căutarea slotului pentru nemurire pe orice dispozitiv, fie că este un desktop sau unul mobil, veți vedea că jocul a fost creat pentru a se potrivi cu orice dimensiune a ecranului. Zona de generare sălbatică este evidențiată în momentul în care încărcați jocul, iar apoi vedeți cele șase tamburi.

Sub mulinete, vedeți butoanele de control. Primul este butonul cu trei bare în care sunt regulile și setările jocului. Apoi, aveți butonul"I", unde veți găsi simbolurile. Medusa este cel mai bine plătit, oferindu-vă până la 40x miza pentru combo-ul de top, urmat de barca, Pegasus, șarpele, Tridentul și cărțile de joc Royals de la A până la 10. Arzătorul sălbatic și rotirile gratuite sunt prezente și aici, aici sunt prezente aici.

Mergând mai departe, spre dreapta, vedeți afișajul BET, urmat de butonul cu patru curse, unde vă puteți regla nivelul de pariuri. Puteți plasa oriunde de la 0.20 până la 200 de credite pe spin. Butoanele Play și Autoplay sunt următoare, urmate de afișările câștigului și echilibrului. Butonul difuzor este ultimul, unde puteți activa sau dezactiva sunetele din joc.

Parthenon: Căutarea caracteristicilor nemuririi și a rotirilor gratuite

După cum am menționat, Parthenon: Quest for Immortality Real Money Slot oferă 10.000 de moduri de a câștiga. Trebuie să vă potriviți simboluri pe tambururi adiacente de la stânga la dreapta pentru a obține un câștig între.

Chiar dacă există mai multe Parthenon: Quest for NemuriTaly Slot Games Bonus Bonus Caracteristici de care puteți beneficia, jocul este de fapt ușor de jucat, cu un flux ușor.

În primul rând, vedeți zona de generație sălbatică. Orice simbol din zona care face parte dintr -un combo câștigător se transformă într -un sălbatic. Rămâne ca atare pentru următoarea avalanșă. Desigur.

Aterizând 3 scute, declanșați 8 rotiri gratuite. Aterizând mai multe scuteri pe declanșator, primiți 4 rotiri gratuite suplimentare pentru fiecare împrăștiere pe care ați aterizat -o. Acum, sunt mai multe. În timpul rotirilor gratuite, ar trebui să colectați încă 3 scuteri, primiți 2 rotiri suplimentare gratuite! Și, rotirile libere încep cu un multiplicator de 1x, dar de fiecare dată când vedeți un simbol obișnuit transformându -se într -un sălbatic, veți vedea multiplicatorul în creștere cu 1+, până la maxim 20x!

Caracteristici de slot

Parthenon: Quest for Immortality Max Win, Volatility & RTP

Netent a subliniat că RTP teoretic pe care îl oferă jocul este 96.03%. Jocul este extrem de volatil și vă poate oferi o plată maximă de peste 1.250x miza.

Acest lucru înseamnă că dacă începeți să jucați jocul cu maximul de 200 de credite, într -un ochi de ochi, datorită variației sale ridicate, puteți deține o victorie în milioane! Așa este, lupta cu Medusa poate fi destul de profitabilă, mai ales atunci când o faci în Parthenon!

Parthenon: Căutarea rezumatului nemuririi și sloturi similare

Parthenon: Căutarea nemuririi este într -adevăr un slot special. După cum am menționat, chiar dacă vine la pachet cu caracteristici, de fapt curge atât de perfect și poate oferi recompense uimitoare atunci când te aștepți cel mai puțin. De fapt, datorită zonei de generare sălbatică și a sălbăticilor nou generate, puteți obține creșterea multiplicatorului progresiv la 20X și să vă duceți la câștiguri enorme. Acest slot mitologic poate oferi o plată destul de magică, de până la 1 milion de credite. În comparație cu prequelul, Pyramid: Quest for Nemortality, trebuie să recunoaștem că ne place mai bine continuarea. Așadar, dacă sunteți gata să încercați, alegeți oricare dintre cele mai bune cazinouri online din lista noastră și încărcați -l imediat!

Partenerii cazinoului

FAQ


Cum plătesc Betways în Parthenon: Căutarea nemuririi?

Când este Parthenon: Quest for nemurirea Data lansării?

Este Parthenon: Căutarea nemuririi un slot extrem de volatil?

Care este potențialul maxim de plată în Partenon: Căutarea slotului pentru nemurire?

Ce caracteristici are slotul Parthenon: Quest for Immortality?

Este Parthenon: Căutarea nemuririi un slot Megaways?

Există coduri promoționale disponibile pentru Parthenon: Căutarea slotului pentru nemurire?

Este Parthenon: Căutarea nemuririi un slot bun?

Descărcă Parthenon: Quest for NemuriTaly Necesară necesară?

Partenon: Căutarea nemuririi oferă rotiri gratuite?

Cash Bonanza
RTP 96.52%
Subiect Fructe, bani/milioane

Pragmatic Play

Wildpops
RTP 96.20%
Subiect Asia, dragoni, ciudat/ciudat

Yggdrasil

Buffalo Grand Slot Review
RTP 96.00%
Subiect Animale, Vest sălbatic, nativ american

Other Game

Wild Flower
RTP 96.52%
Subiect Animale, vrăjitori și vrăjitoare, ciudat/ciudat

Big Time Gaming