Royal League - Slotul Online Al Lui Neptun

Microgaming

Nota

5

Divertisment

5

Arte grafice

5

Castiguri

5

Dezvoltator

Microgaming

RTP

96.90%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

CA 250.000.00 USD

Subiect

Grecia antică, sub apă

Royal League - Neptune’s Harem

Royal League: Neptun’s Harem Online Slot Review

Faceți scufundarea și jucați Royal League: Neptun's Harem Online Slot din Microgaming și partenerul lor Gong Gaming Technologies. Este un joc cu 5 tamburi, cu 20 de linii, unde ajungeți să întâlniți o varietate de mobile superbe, pe PC-uri, iOS, Android sau Windows Mobiles.

Aceste personaje atrăgătoare deblochează o selecție de rotunde de rotiri gratuite cu diverși multiplicatori. De asemenea, puteți declanșa o caracteristică bonus jackpot la întâmplare. Rulați zaruri virtuale pentru a câștiga până la 10.000x pariul dvs. în această rundă.

Royal League: Haremul lui Neptun este un slot de volatilitate medie în care revenirea medie la procentul de jucători este un 96 restant.90%. Scufundați-vă în acest joc la cazinourile online de top astăzi.

Cum să joci Royal League: Mașina de slot Harem a lui Neptun

Sarcină MicrogamingRoyal League: Haremul lui Neptun pentru a vizita o lume apoasă, plină de bijuterii, cochilii și sirene. Fundalul albastru închis sugerează că acțiunea se joacă adânc sub apă, unde zeul roman al mării, Neptun reglementează. Este un joc atractiv, în care apelul este ajutat de simbolurile de sirenă plătitoare și de o coloană sonoră dramatică. Uită -te la stânga tambururilor, unde vezi cele 4 valori ale jackpot -ului din Liga Royal.

O gamă de pariuri de 0.20 - 25.00 este puțin mai puțin decât ne place să vedem, dar multiplicatorul de 10.000x dintr -o rundă de jackpot poate duce în continuare la premii mari. Puteți alege mize cu ușurință, iar alte opțiuni de control includ un mod de rotiri automate și funcție de joc rapid.

Paytable listează cât câștigați de la fiecare simbol, cu 3, 4 sau 5 din același tip pe oricare dintre cele 20 de linii de plată necesare pentru a solicita un premiu. Cele 4 sirene plătesc cele mai mari premii, așa că veți dori să vedeți aceste personaje cât mai des posibil. Tridentul lui Neptun este un simbol sălbatic care poate acționa ca toate, cu excepția omului principal pentru a finaliza câștigurile.

Spins gratuit și alte Royal League: caracteristicile slotului harem al lui Neptun

Dacă simbolurile bonus aterizează pe tambururile exterioare în același timp, primiți oricare dintre cele 4 caracteristici de bonusuri gratuite pentru rotiri. Înainte de începerea jocurilor, trebuie să alegeți de la 4 cărți cu fața în jos pentru a dezvălui ce caracteristică bonus va fi apoi să se joace. Puteți dezvălui 5, 7, 10 sau 12 rotiri gratuite, iar apoi introduceți într -o a doua rundă în care cardurile câștigă multiplicatori de 2x, 3x, 5x sau 10x.

Acest lucru înseamnă că puteți obține 12 jocuri gratuite cu toate victoriile înmulțite cu 10x, dar ar putea avea, de asemenea, doar 5 jocuri în plus, cu victorii dublate. Orice s -ar întâmpla, rotirile libere se pot retrage cu aspectul mai multor simboluri bonus.

Funcția Jackpot Royal League poate începe oricând în timpul jocurilor de bază, dar nu în rotirile gratuite. Se joacă pe o grilă de 7x7 de pietre de culoare strălucitoare și rotiți zaruri pentru a selecta fiecare tip. După ce aveți suficient de o singură culoare, revendicați jackpot -ul corespunzător, cu un câștig garantat.

Premiul Blue Gems. Colectați Gemuri Roșii și câștigați 1.000x Miza totală, cu simboluri de aur care duc la premiul de top de 10.000x pariul dvs.

Caracteristici de slot

Câștigarea maximă, randamentele medii și volatilitatea ligii regale: slotul harem al lui Neptun

Multiplicatorul câștigător de 10.000X este egal cu un premiu de 250.000.00. În timp ce multiplicatorul este mai bun decât majoritatea jocurilor, 25 scăzut.00 Nivelul maxim de pariuri este o dezamăgire care îți limitează potențialul câștig. O revenire medie la un procent de jucători de 96.90% este cu mult peste nivelul obișnuit și înseamnă că puteți juca mașina de slot harem din Royal League Neptun pentru mai mult timp cu mai puțin risc.

Este un joc de volatilitate medie, care afectează un echilibru decent între valorile premiilor și frecvența câștigării rotirilor.

Gândurile noastre despre jocul Harem Slots al Royal League Neptun

Cu excepția notabilă a unei dimensiuni maxime limitate a pariului, slotul harem al Royal League Neptun este un alt titlu de excepție în Microgaming Slots Library. Este un joc cu aspect bun, care se lipește de un subiect popular și se revarsă cu caracteristici suplimentare.

O alegere a rotirilor gratuite cu multiplicatori, vă permiteți să decideți volatilitatea și, odată ce caracteristica jackpot se declanșează, sunteți sigur că veți colecta fie albastru, verde, roșu sau uriașul premiu de aur. Scufundați -vă și întâlniți sirenele în cel mai bun lucru Microgaming Site -uri cu cele mai mari bonusuri de bun venit prezentate aici.

Partenerii cazinoului

FAQ


Unde ar trebui să joc slotul online harem al Royal League Neptun?

Mașina de slot a haremului Royal League Neptun are un jackpot progresiv?

Care este caracteristica de rotiri gratuite a jocului Harem Slots din Royal League Neptun?

Pot juca slotul harem al Royal League Neptun pe un mobil?

Ce simboluri sunt utilizate în jocul Harem Slots al Royal League Neptun?

Există jocuri similare cu slotul harem al Royal League Neptun?

Cât de volatil este mașina de slot a haremului Royal League Neptun?

Slotul harem al Royal League Neptun are o gamă largă de pariuri?

Care este revenirea la procentul de jucători din slotul online Harem al Royal League Neptun?

Când a fost lansat slotul harem al Ligii Royal Neptun?

Black Magic Fruits
RTP 95.02%
Subiect Fructe, șapte

Barcrest

Chilli Picante Megaways
RTP 95.55%
Subiect Mexic

Blueprint

All Ways Win
RTP 96.00%
Subiect Sevens, Space, Bars and Bells

Other Game

Reactoonz 2
RTP 96.20%
Subiect Sci-fi

Play'n Go