Ancient Fortunes - Slot Online Poseidon Megaways

Other Game

Nota

4

Divertisment

3

Arte grafice

3

Castiguri

4

Dezvoltator

Other Game

RTP

95.98%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

200.000.00 USD

Subiect

Grecia antică, sub apă

Ancient Fortunes - Poseidon Megaways

Ancient Fortunes: Revizuirea sloturilor online Poseidon Megaways

Vechiul zeu grec al oceanului vine în cazinourile desktop și mobile, datorită MicrogamingAncient Fortunes: aparatul de slot Poseidon Megaways. Este un joc cu 6 role care oferă până la 117.649 de moduri de câștig și există o profunzime reală în funcțiile bonus.

Rolling Reels poate forma un număr nelimitat de câștiguri într-o serie, iar în timpul unei runde de rotiri gratuite, se aplică un multiplicator în creștere pentru fiecare rolă. Există câștiguri garantate într-o rundă de jackpot, în care puteți obține până la 10.000 de ori miza dvs.

Ancient Fortunes: Poseidon Megaways este un joc cu volatilitate medie, cu un procent mediu de amortizare de 95.98%. Puneți-vă direct și jucați-l pe PC-uri, iOS, Android sau Windows mobile în partea de sus Microgaming cazinouri online.

Cum să joci Ancient Fortunes: Poseidon Megaways Slots Game

Scoici, o caracatiță, un căluț de mare și un crab alcătuiesc o parte din fauna acvatică de pe role, împreună cu un taur, pietre colorate și masca aurie a lui Poseidon însuși. Mulinetele stau pe fundul mării, cu un cufăr de comori și valorile a 4 jackpot-uri fixe expuse în lateral.

Sistemul Megaways variază numărul de simboluri pe fiecare dintre cele șase role principale și plasează o a șaptea role care se învârte orizontal deasupra celor 4 din mijloc. Șansele tale de câștig cresc atunci când sunt vizibile mai multe simboluri.

The Ancient Fortunes: slot machine Poseidon Megaways vine de la Microgaming și Studiourile Triple Edge. Folosește comenzi simple care îl fac ușor de configurat și există un interval de pariere de 0.10 până la 20.00 pentru fiecare rotire. Fulgerul de pe comenzi accelerează jocul, iar săgeata dintr-un buton cerc activează o funcție de rotire automată.

Dacă doriți să vedeți cât plătește fiecare simbol atunci când obțineți 3 sau mai multe de același tip din stânga, faceți clic pe cele 3 linii mici pentru a examina tabelul de plăți.

Unde poți juca la slotul Ancient Fortunes: Poseidon Megaways

Dacă sunteți interesat să jucați gratuit, atunci versiunea demo a jocului este disponibilă în partea de sus a acestei pagini. Dacă doriți să jucați pe bani reali, atunci va trebui să aflați ce operatori sunt disponibili în provincia dvs. Fiecare provincie canadiană are legi diferite privind cazinourile online, așa că va trebui să aflați înainte de a încerca să vă înscrieți. Vestea bună este că unele provincii încep să-și schimbe atitudinea. De exemplu, cazinourile online din Ontario vor deveni o realitate, iar jucătorii vor putea juca sloturi ca acesta, în mod legal.

Rotiri gratuite și alte averi antice: Caracteristicile slotului Poseidon Megaways

Un sistem Rolling Reels elimină simbolurile câștigătoare, permițând celor de mai sus să coboare. Dacă acest lucru duce la un alt câștig, procesul se repetă și, cu noroc, obțineți mai multe role la rând pentru mai multe plăți. Simbolurile wild trident de pe rola de sus ajută, acționând ca alții, dacă pot completa o secvență de simboluri potrivite.

Wilds-urile se adună, de asemenea, în cufărul de comori din partea laterală a rolelor, iar acestea măresc șansele de a intra la o funcție bonus de jackpot. Acest lucru se joacă pe o bandă 4x3 de monede de aur. Faceți clic pe monede în orice ordine pentru a dezvălui oricare dintre cele 4 jackpot-uri și, odată ce sunt dezvăluite 3 de un fel, colectați premiul relevant. Mini, Minor, Major și mega jackpotplătiți 15x, 50x, 100x și, respectiv, 5.000x pariul dvs.

Funcția de rotiri gratuite a slotului online Ancient Fortunes: Poseidon Megaways începe când cuvântul G.O.L.D. este scris prin simboluri bonus. Primești 12 rotiri, plus încă 4 pentru orice simboluri bonus suplimentare afișate la rotirea de declanșare. În timpul rundei, un multiplicator crește de 1x la fiecare aruncare dintr-o serie și continuă să crească pe parcursul jocurilor gratuite, fără limită superioară. Orice 3 sau 4 simboluri bonus dintr-un singur joc gratuit vor adăuga 5 sau 10 rotiri suplimentare rundei.

Caracteristici slot

Ancient Fortunes: Slot Poseidon Megaways Câștig maxim, rentabilitate medie și volatilitate

Puteți câștiga de 10.000 de ori pariul dvs. în timpul funcției de rotiri gratuite, deși limita relativ scăzută de 20.00 pe rotire se adaugă la 200.000 ușor dezamăgitoare.00 premiu maxim. The Ancient Fortunes: slotul Poseidon Megaways are un procentaj mediu de rentabilitate a jucătorilor de 95.98% și este un joc cu un nivel mediu de volatilitate.

Verdictul nostru asupra averilor antice: Slot Machine Poseidon Megaways

În timp ce grafica slotului Ancient Fortunes: Poseidon Megaways este relativ de bază, este un joc plin de culoare care este plin de funcții suplimentare. Megaways și Rolling Reels vor duce adesea la mai multe câștiguri unul după altul, iar multiplicatorul din ce în ce mai mare din jocurile gratuite va duce adesea la niște plăți mari.

Dacă se declanșează runda de jackpot, un câștig este garantat și, cu noroc, vei primi premiul Mega. Explorați adâncurile Ancient Fortunes: slot machine Poseidon Megaways în partea de sus Microgaming cazinouri.

Partenerii cazinoului

FAQ


Care dezvoltator face slotul Ancient Fortunes: Poseidon Megaways?

Care este sistemul Megaways în jocul de sloturi Ancient Fortunes: Poseidon Megaways?

Slotul online Ancient Fortunes: Poseidon Megaways are o gamă largă de pariere?

Cât de volatil este jocul de sloturi Ancient Fortunes: Poseidon Megaways?

Este jocul de slot Ancient Fortunes: Poseidon Megaways disponibil la cazinourile mobile?

Slotul online Ancient Fortunes: Poseidon Megaways oferă o funcție de rotiri gratuite?

Ce jocuri sunt similare cu slotul Ancient Fortunes: Poseidon Megaways?

Pot câștiga un jackpot progresiv jucând jocul de sloturi Ancient Fortunes: Poseidon Megaways?

Există coduri promoționale pentru sloturile Ancient Fortunes: Poseidon Megaways?

Când a fost lansat slotul Ancient Fortunes: Poseidon Megaways?

Moon Princess
RTP 96.00%
Subiect Fantasy, asiatic, magie

Play'n Go

The Rift
RTP 96.30%
Subiect Fantasy, magie

Thunderkick

Ramesses Riches
RTP 96.00%
Subiect Animale, monede de aur/aur, Egiptul antic

Nextgen

Barbary Coast
RTP 93.20%
Subiect Monede de aur/aur, acțiune/aventură, pirați

Betsoft

Cabin Crashers
RTP Înalt
Subiect Horror, zombi

Quickspin

Magic Maid Cafe
RTP 95.97%
Subiect Fantasy, mâncare, magie

Netent

Solar Temple
RTP 95.22%
Subiect Animale, monede de aur/aur, aztecă

Other Game

Dragon Kings
RTP 95.20%
Subiect Monede de aur/aur, asiatice, dragoni

Betsoft