Betsoft
2 Million B.C.
RTP 91.94%
Subiect Fantezie, junglă, istorie

Betsoft

4 Seasons
RTP 95.30%
Subiect Animale, fantezie, asiatice

Betsoft

7 Fortune Frenzy
RTP 96.00%
Subiect Sevens, Bars and Bells

Betsoft

7th Heaven
RTP 95.80%
Subiect Fructe, șapte, batoane și clopoței

Betsoft

88 Frenzy Fortune
RTP 96.00%
Subiect Asiatic

Betsoft

A Christmas Carol
RTP 94.58%
Subiect Fantezie, Monede de aur/aur, Crăciun

Betsoft

A Night in Paris
RTP 96.92%
Subiect Fantezie, mâncare, călătorie

Betsoft

It Came From Venus Slot Sites
RTP 95.80%
Subiect Fantasy, extratereștrii, sci-fi

Betsoft

Action Wheel
RTP 93.00%
Subiect Fructe, șapte, batoane și clopoței

Betsoft

Arrival
RTP 96.10%
Subiect Extrătereștri, Sci-Fi, spațiu

Betsoft

At the Copa
RTP 97.44%
Subiect Fantezie, călătorii, muzică

Betsoft

At the Movies
RTP 94.75%
Subiect Filme, Fantasy, Showbiz

Betsoft

Aztec Treasures
RTP 93.01%
Subiect Bijuterii, junglă, aztecă

Betsoft

Back in Time
RTP 97.00%
Subiect Fantezie, junglă, șapte

Betsoft

Back to Venus
RTP 97.07%
Subiect Fantezie, Extratereștri, Junglă, Sci-Fi

Betsoft

Barbary Coast
RTP 93.20%
Subiect Monede de aur/aur, acțiune/aventură, pirați

Betsoft

Book of Darkness
RTP 96.48%
Subiect Fantasy, magie

Betsoft

Boom Bucks
RTP 95.00%
Subiect Fructe, monede de aur/aur, bare și clopote

Betsoft

Boomanji
RTP 97.40%
Subiect Fantasy, Magic, Spațiu

Betsoft

Captain Cash
RTP 93.00%
Subiect Șapte, bare și clopote, bani/milioane

Betsoft

Carnaval Forever
RTP 96.22%
Subiect Călătorie, showbiz, carnaval

Betsoft

Charms and Clovers
RTP 96.31%
Subiect Fantasy, monede de aur/aur, noroc irlandez

Betsoft

Chase the Cheese
RTP 96.00%
Subiect Animale, fructe, șapte

Betsoft

Chilli Pop
RTP 95.38%
Subiect Mâncare, Mexic

Betsoft

Betsoft Dezvoltator de software pentru cazinouri

Microgaming, Netent, și Betsoft au un lucru în comun - sunt considerați pe scară largă giganți în industria jocurilor online. Lansat în 2006, Betsoft este un studio de jocuri cu o istorie lungă care merge încă din 1999. Un dezvoltator bine stabilit de jocuri unice cu o grafică extrem de avansată, studioul a dezvoltat deja o lungă listă de sloturi uimitoare și alte produse pentru toate cazinourile online de frunte.

Betsoft Lista de jocuri este populată în mare parte de sloturi, dar studioul este mai mult decât un simplu furnizor de sloturi. Oferă o gamă largă de jocuri și produse care se ocupă de toate tipurile de jucători. Cu toate acestea, este cunoscut pentru seria Slots3, precum și pentru experiența unică 3D cinematografică pe care nu o veți primi în altă parte. După ce a început ca mic dezvoltator cu un singur birou, compania s -a ramificat. Acum are birouri în Malta și Curacao și deține mai multe licențe, inclusiv una mare de la MGA.

Numărul de jocuri pe care le -au creat este deja bine de -a lungul secolului Mark. Datorită graficelor și animațiilor la nivelul următor, jucătorii s-au comparat Betsoft sloturi la cele mai recente filme de animație de la Hollywood. Dacă doriți un slot care să arate mai mult ca un desen animat decât un set de mulinete învârtite, ar trebui să consultați BetsoftBiblioteca.

Nu este vorba doar de aspect. Toate Betsoft Jocurile oferă un joc unic și distractiv cu recompense uriașe. Puteți găsi cele mai bune jocuri de la acest mare dezvoltator pe lista Betsoft cazinouri găsite pe această pagină. Puteți juca sloturi gratuite sau încercați progresiști, cum ar fi slotul și slotfather II, care evocă amintiri îndrăgite ale clasicului Francis Ford Coppola The Godfather.

Adesea bazat pe lucrări literare despre artă, Betsoft sloturi precum dr. Jekyll și Hyde -ul meu vin la pachet cu caracteristici uimitoare care pot scoate câștiguri mari. Cu peste 200 de jocuri în bibliotecă (și numără), acesta este un studio de jocuri pe care nu ar trebui să -l ratezi.

Cum evaluăm cel mai bun Betsoft Cazinouri și top Betsoft Sloturi

Pentru o Betsoft Cazinoul pentru jocuri va apărea pe lista noastră, echipa noastră de experți din industrie verifică o listă lungă de factori. Având ce este mai bun Betsoft Mașinile de slot din hol nu o taie. Clasând topul Betsoft Site -urile de cazinou este un proces provocator, dar echipa noastră este în funcție de sarcină.

Când trecem în revistă Betsoft cazinouri, le luăm foarte în serios, privind adânc în miezul lor. Acordăm atenție siguranței și securității, bonusurilor și Promos, lista furnizorilor/jocurilor, asistența clienților, opțiunile de plată și capacitatea de utilizare a site -ului. Nu există nicio piatră lăsată neîntreruptă atunci când trecem în revistă Betsoft cazinouri de jocuri, motiv pentru care lista noastră este credibilă.

Ca piesă centrală a oricărui cazinou online, aruncăm și o privire profundă și amănunțită la bibliotecă. Aruncăm o privire asupra funcțiilor de joc, RTP, grafică și bonus, inclusiv celebrul Betsoft rotiri gratuite. Un cazinou online bun va oferi, de asemenea, o listă lungă de Betsoft sloturi gratuite pe care le puteți juca fără a face un depozit.

Betsoft Lista de jocuri pe care o puteți juca este condusă de hituri masive, cum ar fi legend of the nile și Max Quest: Wrath of RA care oferă un joc palpitant condimentat cu recompense uriașe. Datorită echipei noastre de scriitori, veți fi în permanență păstrat în buclă în ceea ce privește Betsoft site -uri de cazino și cele mai recente jocuri de la acest mare dezvoltator.

Urmăriți: cel mai mare RTP Betsoft Sloturi

BetsoftRădăcinile pot fi urmărite până în 1999, dar compania a fost inaugurată oficial în 2006. În ultimul deceniu, studioul și-a câștigat reputația de furnizor de divertisment de înaltă calitate. Produsele sale Igaming pot arunca pumni cu cele mai bune dintre cele mai bune datorită unei echipe creative și hotărâte de designeri de jocuri experți.

Primul titlu Slots3 a fost lansat în 2010 și atunci a început totul. La fel de Betsoft s -a mutat în industrie, la fel și gama sa de jocuri. Cu fiecare nou slot, studioul a atras atenția jucătorilor majori Igaming. Începând cu 2016, dezvoltatorul a trecut de la Flash la HTML5, deschizându -și jocurile într -o gamă și mai largă de jucători.

Datorită gamei excelente de produse, BetsoftCV -ul premiului este plin de margine. În 2019, studioul a obținut două premii prestigioase (RNG Casino Furnizor of the Year and Game of the Year), care sunt dovada cât de departe a ajuns dezvoltatorul.

Betsoft nu se sprijină pe lauri. Echipa se contestă constant cu noi tehnici și caracteristici de joc care plasează dezvoltatorul în vârful lanțului de furnizori de cazinouri. Nu sunt doar sloturi pe care compania le produce. O gamă extinsă de alte jocuri de cazinou este de asemenea oferită. Pe măsură ce avansează, nu avem nicio îndoială că Betsoft va face și jocurile de dealeri în direct.

Om spinfinity, ogre empire, și faerie spells sunt doar câteva dintre Betsoft hits slot despre care ați auzit cel mai probabil. Le puteți încerca pe toate la prezentarea noastră Betsoft lista de cazinouri sau dă -le un spin pentru bani reali - orice plutește barca ta.

Betsoft Premii și reputație

Lista Betsoft Premiile sunt aproape atâta timp cât lista de jocuri. Renumitul dezvoltator a câștigat mai multe recompense pentru excelența sa ca joc de cazinouri și furnizor de sloturi. Are chiar și câteva recompense ale jocului anului care arată cât de important are un impact pe care îl are în industria Igaming.

Recompensele studioului au provenit de la cele mai înalte autorități, cum ar fi EGR și ceremonia Malta Igaming. Datorită îmbunătățirilor constante aduse jocurilor și titlurilor inovatoare, BetsoftReputația va continua să crească în viitor. Cu ea, la fel vor fi premii.

Partenerii cazinoului

Pot încerca Betsoft sloturi gratuit?

Do Betsoft au propriul lor cazinou?

Ce fel de tehnologie face Betsoft utilizare?

Do Betsoft Sloturile au rotiri gratuite?

Pot câștiga bani reali pe Betsoft sloturi?

Este Betsoft Software pentru cazinouri sigur și corect?

De ce ar trebui să aleg Betsoft sloturi?

Care sunt cele mai populare primii 5 Betsoft sloturi?

Pot obține bonus de cazinou pentru a juca Betsoft sloturi?

Unde pot să găsesc Betsoft cazinou fără bonus de depozit?

Cum găsesc lista Betsoft Cazinou online?