Cazaci - Slotul Online De Vânătoare Sălbatică

Microgaming

Nota

4

Divertisment

3

Arte grafice

3

Castiguri

2

Dezvoltator

Microgaming

RTP

96.19%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

CA 250.000.00 USD

Subiect

Istorie, ciudat/ciudat

Cossacks - The Wild Hunt

Cazaci: recenzia sloturilor online de vânătoare sălbatică

Războinici de la East Invade Desktop și Casinouri Mobile din Cazaci: Slotul online de vânătoare sălbatică din Microgaming. Lupii, urșii și personajele de cazac apar pe o grilă de simboluri 4x5, dar puteți debloca poziții suplimentare pentru a spori numărul de moduri câștigătoare.

Un sistem de tamburi în cascadă poate forma mai multe combinații câștigătoare una după alta și veți obține recompensele unui multiplicator în creștere în fiecare. Săgețile și săbiile pot adăuga simboluri sălbatice în poziții aleatorii și există un bonus de rotiri gratuite în care multiplicatorii continuă să se ridice pe tot parcursul.

Dezvoltat împreună cu Foxium, The Cossacks: The Wild Hunt Slot vine cu o volatilitate medie până la mare și randamente medii de 96.19%. Joacă -l la un cazinou aprobat și poți câștiga până la 10.000x pariul tău de la acești rebeli ruși.

Cum să joci cazacii: slotul online de vânătoare sălbatică

Situat într -o pădure întunecată, umplut cu copaci răsuciți cazacii: slotul de vânătoare sălbatică are o prezență neplăcută pe PC -uri, iOS, Android și Windows Mobiles. Lupii înfiorători, mistreții și urșii urlați nu se adaugă decât la atmosferă, deși veți întâlni și un om de lemn, un războinic frumos și o frumoasă fată de cazac cu păr roșu pe tambururi. Pictogramele cărților de joc completează grila, împreună cu un simbol"W" metalic"W".

Veți observa un set complet de simboluri pe 4 tamburi și 5 rânduri, plus un arc de simboluri pe părțile laterale și în partea de sus. Acest mecanism Wonderways are, de asemenea, un număr diferit de secțiuni blocant, care are ca efect ajustarea numărului de modalități de a câștiga în fiecare rotire. Deblocate complet, există 46.656 de moduri câștigătoare disponibile.

Puteți juca între 0.20 și 25.00 pe fiecare rotire la site -urile noastre de cazinou online recomandate sau mergeți pentru"modul Foxify", care costă 5x la fel de mult, dar elimină toți blocanții. Utilizați butoanele Plus și minus de o parte și de alta a indicatorului de nivel al pariului și puteți selecta o miză în câteva secunde.

Opțiunile FastPlay și Autoplay sunt disponibile și le declanșați prin săgețile duble și filele săgeți circulare de pe panoul de control. Faceți clic pe cele 3 linii mici, urmate de simbolul grilei pentru a deschide plata de cazaci: slotul online de vânătoare sălbatică. Vedeți aici cât puteți câștiga ori de câte ori 3 sau mai multe simboluri potrivite aterizează pe tambururi conectate din stânga, cu războinicul, Romersk, plătind cel mai mult până la 1.5x pariul dvs. total.

Rotiri gratuite și alte cazaci: caracteristicile slotului de vânătoare sălbatică

Simbolurile câștigătoare sunt eliminate din tambururi și declanșează cascadele celor de mai sus. Acestea rulează atât timp cât vedeți câștiguri noi și nu există o limită superioară fixă la câți puteți obține într -o secvență. Un multiplicator Win crește cu 1x pentru fiecare cascadă, din nou fără limită superioară și se resetează doar pe un amestec de simboluri care nu câștigă.

Axele pot apărea la întâmplare în arme! caracteristică. Acestea lovesc simboluri care se transformă pentru a garanta o combinație de 6 de un fel. În funcția de lansare The Wilds, săbiile au lovit tambururile, transformând simbolurile în sălbăticie în plus pentru a ajuta la finalizarea câștigurilor.

Dacă cuvântul vânătoare se formează pe tambururi, primiți 8 jocuri gratuite, plus încă 2 pentru fiecare simbol al literei suplimentare, privind același spin. Alte trei rotiri gratuite sunt ale tale cu fiecare 4 simboluri de topor colectate în timpul caracteristicii. Multiplicatorul Cascades nu se resetează pe un spin care nu câștigă și se poate ridica la valori uriașe înainte de sfârșitul rundei, mai ales dacă reușești să colectezi mai multe axe.

Caracteristici de slot

Câștiguri maxime, randamente medii și volatilitate a cazacilor: slotul de vânătoare sălbatică

Premiile pot ajunge la 10.000x pariul dvs. sau 250.000.00 la miza maximă. Deși acest lucru este cel mai probabil în timpul jocurilor gratuite, nu este o țintă imposibilă să lovești în niciun spin cu o durată de cascade și multiplicatori.

Cazaci: Vânătoarea sălbatică este un joc cu un nivel de volatilitate mediu până la mare și un procent mediu de rambursare pe termen lung de 96.19%.

Gândurile noastre despre cazaci: jocul sloturilor de vânătoare sălbatice

Deși Cosks: The Wild Hunt Slot Machine acoperă un subiect extrem de neobișnuit, face acest lucru într -un stil excelent. Imaginile dramatice și coloana sonoră epică sunt foarte impresionante, iar o mare parte din joc este la fel de spectaculos. Nu suntem siguri dacă înmulțiți -vă pariul cu 5x pentru implicarea modului Foxify merită, deoarece sistemul Wonderways este destul de distractiv așa cum este.

Cascade cu multiplicatori și un multiplicator din ce în ce mai mare în runda de jocuri gratuite vă vor ajuta să răsturnați cazinourile atunci când dezlănțuiți personajele de cazac pe site-urile de top online.

Top 5 sloturi de volatilitate medie

Partenerii cazinoului

FAQ


Unde pot câștiga bani jucând cazacii: slotul de vânătoare sălbatică?

Care este caracteristica Wonderways a cazacilor: mașina de slot pentru vânătoare sălbatică?

Cazacii: slotul de vânătoare sălbatică are alte caracteristici bonus?

Ce simboluri sunt utilizate în cazaci: slotul online de vânătoare sălbatică?

Există jocuri similare cu cazacii: mașina de slot pentru vânătoare sălbatică?

Ar trebui să pariez întotdeauna maximul pe cazaci: slotul online de vânătoare sălbatică?

Cât de volatil este cazacii: slotul de vânătoare sălbatică?

Pot juca cazacii: jocul de sloturi de vânătoare sălbatică pe un telefon mobil?

Cine face cazacii: jocul de sloturi sălbatice de vânătoare?

Când a fost Cazacii: slotul de vânătoare sălbatică eliberat?

Back to Venus
RTP 97.07%
Subiect Fantezie, Extratereștri, Junglă, Sci-Fi

Betsoft

Ultra Burn
RTP 96.62%
Subiect Fructe, șapte, bare și clopote

Pragmatic Play

Emerald King Curcubeu Road
RTP 96.71%
Subiect Noroc irlandez

Pragmatic Play

Bonanza Megapays
RTP 96.40%
Subiect Bijuterii, industriale

Big Time Gaming