House of Doom 2 - The Crypt Online Slot

Play'n Go

Nota

3

Divertisment

2

Arte grafice

3

Castiguri

3

Dezvoltator

Play'n Go

RTP

96.25%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

CA 600.000.00 USD

Subiect

Magic, groază

House of Doom 2 - The Crypt

House of Doom 2: The Crypt Online Slot Review

Play'n Go Reveniți la genul horror cu casa lor de Doom 2: slotul online cript. Se bazează pe succesul masiv al House of Doom original, cu grafică actualizată și caracteristici bonus îmbunătățite.

Craniile, săbiile și lumânările aterizează pe acest joc de 5 tamburi, cu 10 linii, împreună cu imagini realiste ale Reginei The Damned, Fire Mistress și Metal Preoteses. Este însoțit de muzică din Suedia Doom Metal Band, Candlemass și vă puteți bucura de obiective turistice și sunete de pe PC -uri desktop, iOS, Android și Windows Mobiles.

Caracteristicile Casei Doom 2: Jocul Slots Crypt includ stacked sălbatici, respins cu modificatori sălbatici, jocuri gratuite și rotiri cripte, cu noi simboluri sălbatice active pe tot parcursul. Acest joc are o revenire medie la un procent de jucători de 96.25% și jocul de joc evaluează volatilitatea la 7/10. Puteți obține câștiguri de 6.000x pariul dvs. sau 600.000.00 Dacă joci acest joc înfricoșător la cele mai mari mize.

Cum să joci casa lui Doom 2: The Crypt Slots Game

Grila de simboluri 5x3 se află într -un șemineu din piatră, cu statui jefuite pe fiecare parte. Imaginile sunt în mod corespunzător înfiorătoare, iar cele trei personaje înfricoșătoare sunt practic foto-realitate.

Există numeroase niveluri de pariuri din care să alegeți, cu o bară de defilare care vă duce prin opțiunile de la 0.10 pe rotire la 100.00 la cazinourile noastre online recomandate canadian. Este un joc foarte ușor de configurat și oferă rotiri automate și moduri de joc rapid pe platformele desktop și mobile.

Consultați plata de plată a Casei Doom 2: Slotul online Cript, făcând clic pe butonul"I" albastru de pe panoul de control. Aceasta listează cât câștigați din potrivirea a 3 sau mai multe simboluri pe oricare dintre cele 10 linii din tamburul din stânga. Simbolurile de cărți gotice roșii, roșu, cu cel mai puțin, diferiții gardieni ai casei în valoare de 25x pariul tău.

Rotiri gratuite și alte House of Doom 2: Caracteristicile bonusului criptelor

Uită -te la poarta spiritului care se deschide în orice moment. Oricare dintre cele 3 simboluri sălbatice care aterizează în acest cadru se va extinde pentru a acoperi tamburi întregi, în timp ce fiecare personaj își dezlănțuie puterile speciale. Regina locurilor blestemate porți spirite pe fiecare tambur, în timp ce amanta de foc declanșează un respin cu orice victorie înmulțită cu 2x, 3x, 5x sau 10x. Dacă apare preoteasa metalică, ea îmbunătățește toate simbolurile imaginii în emblema craniului cu cea mai mare plată.

Orice 3 simboluri de împrăștiere cripte vor debloca un bonus de rotiri gratuite în care cel puțin 1 poartă spirituală va fi deschisă pe tot parcursul. Veți avea, de asemenea, un simbol sălbatic activ pe fiecare rotire liberă, în timp ce orice împrăștiere aterizată într -o poartă Spirt va fi modernizată în simboluri criptă în flăcări.

Trei simboluri cripte în flăcări te duc la un jocuri gratuite în cadrul rotirilor principale ale bonusului. Aici apare un nou spirit al unui personaj sălbatic de unitate, iar dacă aterizează într -o poartă spirituală, toate celelalte sălbatice se materializează. Își combină super -ulnatural powers Pentru a crea combinații de plată ridicată.

Caracteristici de slot

Câștiguri maxime, volatilitate și randamente medii ale casei Doom 2: slotul criptelor

Cu puterile lor care lucrează împreună, simbolurile sălbatice pot crea câștiguri de până la 6.000x, pariul dvs. total. Cei care îi chemați pentru 100.00 pe rotire poate câștiga 600.000.00. Acesta este un joc de volatilitate medie până la mare, care joacă rata de mers la 7/10, iar procentul mediu de rambursare este un excelent 96.25%.

Verdictul nostru despre casa lui Doom 2: The Crypt Slot Machine

Dacă vă place groaza, atunci vă va plăcea casa lui Doom 2: The Crypt Slots Game de la Play’n Go. Arată grozav, mai ales când apar diversele simboluri ale personajelor și este plin de caracteristici bonus inovatoare.

Veți avea nevoie de porți Spirit pentru a beneficia cu adevărat de modificatori sălbatici, respine și jocuri gratuite, dar apar destul de des, astfel încât caracteristicile să se declanșeze într -un ritm decent. Revizuiește acest tărâm demonic și joacă casa lui Doom 2: The Crypt Slot Machine la cel mai bun joc de joc online, astăzi.

Partenerii cazinoului

FAQ


Pot să joc casa lui Doom 2: slotul criptelor pe un mobil?

Cât pot câștiga din casa lui Doom 2: The Crypt Slots Game?

Ce face stacked Simbolurile sălbatice fac în casa lui Doom 2: slotul criptelor?

Este casa lui Doom 2: slotul criptelor un joc de volatilitate ridicată?

Care este cea mai bună casă a Doom 2: aplicația Slot Crypt?

Casa lui Doom 2: slotul criptelor are o rotiri libere în jurul?

Există vreo casă de doom2: codurile promoționale ale slotului criptelor?

Care este pariul minim de pe casa lui Doom 2: slotul criptelor?

Ce simboluri cu sloturi sunt în casa Doom 2: The Crypt Slot Machine?

Când a fost casa lui Doom 2: slotul criptelor eliberat?

Vampire Senpai
RTP 96.19%
Subiect Monede de aur/aur, asiatice, vampiri

Quickspin

Labyrinth of Knossos Multijump
RTP 96.42%
Subiect Grecia antică, mituri și legende

Yggdrasil

Gonzo’s Gold
RTP 96.11%
Subiect Aztec, acțiune/aventură

Netent

Fire Horse
RTP 96.00%
Subiect Animale, bijuterii, acțiune/aventură

IGT