Novomatic
13
13
3.2
RTP 96.00%
Subiect Animale, Fantezie, Halloween

Novomatic

4 Reel Kings
RTP 94.00%
Subiect Fructe, monede de aur/aur, șapte

Novomatic

African Simba
RTP 95.50%
Subiect Animale, Călătorii, Safari

Novomatic

Always Hot
RTP 95.36%
Subiect Fructe, șapte

Novomatic

Amazing Stars
RTP 94.00%
Subiect Fructe, șapte, spațiu

Novomatic

Arctic Race
RTP 95.00%
Subiect Animale, Acțiune/Aventură, Sport

Novomatic

Armadillo Artie
RTP 95.00%
Subiect Animale, Vestul Sălbatic

Novomatic

Asian Diamonds
RTP 95.04%
Subiect Monede de aur/aur, bijuterii, asiatice

Novomatic

Attila
RTP 95.00%
Subiect Asiatic, Acțiune/Aventură

Novomatic

Autumn Queen
RTP 95.04%
Subiect Animale, fantezie, bijuterii

Novomatic

Aztec Power
RTP 95.25%
Subiect Monede de aur/aur, aztecă, Mexic

Novomatic

Bananas Go Bahamas
RTP 97.10%
Subiect Fructe, insulă tropicală

Novomatic

Beetle Mania Deluxe
RTP 94.19%
Subiect Animale, fantezie

Novomatic

Big Robbery
RTP 95.00%
Subiect Polițiști și tâlhari, acțiune/aventură

Novomatic

Blazing Riches
RTP 96.31%
Subiect Fructe, bare și clopote, Joker

Novomatic

Book of Maya
RTP 95.00%
Subiect Jungla, aztecă, acțiune/aventură

Novomatic

Book of Ra Deluxe
RTP 95.10%
Subiect Acțiune/aventură, Egiptul antic

Novomatic

Book of Ra
RTP 96.00%
Subiect Acțiune/aventură, Egiptul antic

Novomatic

Book of Ra Magie
RTP 95.03%
Subiect Acțiune/aventură, Egiptul antic

Novomatic

Buffalo Thunder Slot Review
RTP 95.00%
Subiect Animale, Vest sălbatic, nativ american

Novomatic

Captain Venture
RTP 94.00%
Subiect Călătorie, acțiune/aventură, pirați

Novomatic

Cash Farm
RTP 95.00%
Subiect Animale, industriale

Novomatic

Columbus
RTP 95.20%
Subiect Acțiune/aventură, mituri și legende, medieval

Novomatic

Cops & Robbers
RTP 95.03%
Subiect Animale, polițiști și tâlhari

Novomatic

Novomatic Dezvoltator de software pentru cazinouri

Un jucător masiv în jocuri offline și online, Novomatic a fost înființată în 1980 de miliardarul Johann Graf. Compania generează în jur de 5 miliarde de venituri anual (în 2018), ceea ce îl face unul dintre cele mai de succes de acest fel. Novomatic Sloturile sunt printre cele mai populare la cazinourile online de top, precum și cazinourile pe terenuri.

Cu birouri în peste 40 de țări, Novomatic are peste 20.000 de angajați muncitori. Ei lucrează în ceas pentru a oferi cea mai bună experiență de joc posibilă, împingând constant sloturi online bazate pe terenuri și online. Aceste Novomatic Jocurile sunt printre cele mai populare din industrie, cu un joc excelent și premii dincolo de imaginația ta.

La început, compania a fost renumită pentru jocurile sale pe terenuri. Puțin cu puțin, Novomatic a început să se concentreze pe jocurile online, care au devenit rapide hit -uri masive. Este book of ra Seria este una dintre cele mai mari Novomatic sloturi online puteți juca.

Datorită unui fanbase sloturi foarte loiale din Europa, compania nu a fost greu să stabilească dominanța online. Novomatic achiziționează constant studiouri mai mici - în 2011, a achiziționat popularul Slot Studio Greentube Internet Entertainment. Datorită acestor mișcări, reușește să scoată tot timpul jocurile noi, menținerea este poziția de lider al pieței globale.

Un pionier în jocuri de cazinouri offline și online, NovomaticTehnologia câștigătoare a fost răsplătită de zeci de ori de cele mai înalte organizații din jocuri. Soluțiile de joc de ultimă generație ale companiei pot fi găsite în orice cazinou online. Joaca Novomatic sloturi online și veți vedea de prima dată de ce jucătorii îi iubesc atât de mult.Urmăriți: cel mai mare RTP Novomatic Sloturi

Înființat în 1980, Novomatic este producător de echipamente de jocuri de înaltă tehnologie și conținut de jocuri online. Funcționează cazinouri obișnuite, cazinouri online și magazine de pariuri sportive și participă, de asemenea, la sectorul loteriei. Pe scurt, este un singur magazin care acoperă întregul spectru de jocuri.

NovomaticProdusul verticalelor acoperă toate segmentele din industria jocurilor. Numeroase filiale internaționale acoperă totul și eliberează în mod constant jocuri pe care jucătorii le cunosc și le iubesc. Care operează în peste 50 de țări, Novomatic are birouri în întreaga lume. În inima Novomatic Grupul este Novomatic AG Situat în Austria.

În aproape 4 decenii pe piață, Novomatic a reușit să crească într-un lider al industriei și un renumit producător de jocuri de cazinouri pe terenuri și online, bazate pe terenuri și online. Popularitatea sa cu siguranță nu se va dispărea imediat ce compania crește constant și se extinde pentru a oferi clienților săi o serie de produse excelente.

Novomatic Premii, siguranță și reputație

O companie respectabilă și de încredere, Novomatic este un designer de jocuri premiat multiplu. Cel mai recent, gigantul austriac a câștigat prestigiosul premiu"Casino Furnizor of the Year" în 2018 și 2019. Un premiu"cel mai bun recrutor" în 2019 și începutul anului 2020 a extins cabinetul de trofee al companiei, punându -l pe lista celor mai buni producători din afaceri.

NovomaticJocurile sunt distractive și corecte de jucat. Certificat de ecogra, toate Novomatic Sloturile sunt corecte și oferă rezultate aleatorii. Aceasta înseamnă că atunci când le joci, poți conta pe faptul că nu sunt echipate. Desigur, va trebui să alegeți și un de încredere Novomatic sloturi cazinou din lista noastră. Echipa noastră de recenzie nu a găsit altceva decât cele mai bune cazinouri cu NovomaticTehnologia câștigătoare, astfel încât nu trebuie să rătăciți internetul ore întregi.

Partenerii cazinoului

De ce este book of ra Atât de popular?

Pot încerca Novomatic Sloturi gratuit?

Unde pot să găsesc Novomatic cazinouri pe bază de teren?

Do Novomatic Sloturile au rotiri gratuite?

Care este legătura dintre Novomatic și Niki Lauda?

Pot câștiga bani reali pe Novomatic sloturi?

Sunt Novomatic sloturi și jocuri de cazino în siguranță?

Cum pot alege tot ce este mai bun Novomatic Cazinou?